Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Mav,imi pare ca treci prin asa emotii.Gandeste-te ca va fi bine!
Kossir,ziceam zilele trecute ca stiu pe cineva care era bine mersi la eco,dupa care s-a dus acasa fericita si a facut amor cu sotul,si s-a pomenit cu ditamai hemoragia.A stat cateva zile in spital,dar bebe n-a patit nimic.Nu pot sa compar "efortul" tau cu al ei,dar cred ca nu trebuie sa te panichezi.Se intampla.Important e s-o lasi mai moale cu treaba prin casa si sa faci tratamentul recomandat de medic.
Irlandeza,m-ai blocat.Lumea zice ca sunt desteapta si asa ma credeam eu.In "inteligenta" mea,1cm=100mm,deci iti inchipui de ce imi dadea o valoare total aiurea.Ma scuz totusi ca am aproape 35 de ani,ani de incercari si o extrauterina la activ,asa ca se pare ca am patit ceva la "mansarda".Multam,m-ai linistit!.Chiar daca par ridicola ca nu stiu atata lucru!Si ca sa-l citez pe "consortul" meu,sunt contabila,ce sa stiu eu!

Carmilia 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Am venit de la dr. Bebika meu este bine i-am auzit si inimioara, are mugurasi de membre, dr a zis ca este totul bine cu el. Insa, exista si un hematom care cu timpul a zis ca dispare, dar pana atunci tb sa am grija sa nu fac baie, doar dus, sa nu ridic, sa nu stau in picioare...Oricum incerc sa fiu optimista si sa ma protejez cat pot de bine. Trebuie sa fie bine bebikul meu!

A venit Bebica!!!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Kossir, atunci e perfect daca l-ai vazut pe bebe, inseamna ca ai eliminat vreun cheag poate. Cate sapt. ai tu acum? Pune-ti la semnatura saptamanile ca sa stim si noi.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mav, fii tare, curaj! Lupta pana la capat! Trebuie sa fie bine! Stai acasa, nu?

Pupici,
Angelique 12+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Carmilia, stai linistita mama, stresul e de vina. Important e ca tu intrebi si noi raspundem daca stim.
Si ca bebe e in limite normale.

Noi 2 singurei

10+

Mergi la inceput

Kalosalina, felicitari mamico. Bine ca totul e bine cu bebe si cu tine. Si stai mai mult in pat, daca dr. zice sa ai grija.

Noi 2 singurei

10+

Mergi la inceput

Irlandeza . Oricum de cand am aflat ca sunt insarcinata, saracul sotul meu se ocupa de treburile casei...eu cand vin de la servici ma arunc in pat, din cand in cand am mai gatit, dar nu cred ca se pune...Ma rog sa fie bine in continuare.

A venit Bebica!!!

7+

Mergi la inceput

O sa fie f. bine Alina, o sa vezi. TREBUIE SA FIE BINE.

Noi 2 singurei

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Fetelor am si eu o nelamurire, am citit undeva,ca de cand sunt cu bb tot citesc, ca in apropierea datei la care ar fi trebuit sa vina ciclu saa-r putea sa te mai doara burtica ca si cum ti-ar veni, am aceste simptome, spuneti ca e ok. la mine UM 15 aprilie, si ca asa ma luau durerile cu 2-3 inainte

Louiza 8+

Zeriri Louiza

Mergi la inceput

Asa am auzit si eu Zeriri, asa ca stai linistita ca totul este bine. Ia no spa pt durere.

A venit Bebica!!!

7+

Mergi la inceput