Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 31
zeririlouiza spune:
Mersi mult, apropo voi aveti probleme cu funduletu care ustura ca cica e normal cu constipatia, ma spal mereu si la serviciu chiar daca este mai greu dar incerc, si mai folosesc servetele pampers, ce ma sfatuiti
Louiza
8+
Zeriri Louiza
micsunea spune:
Si eu folosesc hartie iginenica din aia umida! E recomandata in caz de hemoroizi, iar pe mine hemoroiziii ma cunosc! Ca sa nu te iriti!
Mda, eu iau un complex de vitamine pt femei insarcinate (aici se numeste "omniobionta" pt femei insarcinate) si contine mult fier, magneziu, acid folic si o gramada de altele..
Rezultat, in loc sa fiu constipata ma duc in fiecare dimineata la toaleta si mai e si moale si verde inchis (scuze scuze de detalii)
Ma intreb daca totusi pastilele astea nu contribuie la arsurile de stomac...
In orice caz, pentru problemele de aparat digestiv nu cred ca e mare lucru de facut in sarcina: constipatie, arsuri de stomac, balonare, ne pandesc pe toate, depinde de norocul fiecareia... Si de tratat chestiile astea e mai greu, mai ales in timpul sarcinii!
Micsunea
http://bd.lilypie.com/sveFp2.png
alina023 spune:
Feteleeee....sa-mi tineti pumnii. Merg acum la ginecolog. sper din suflet sa-mi placa si cand revin sa va pot spune numele doctorei cu care voi naste
.
Va puuuup!!!
Alina
13+ si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
Carmilia spune:
Zuzici,eu n-am probleme cu scaunul(e chiar mai bine de cand sunt
),dar va pot spune ca ieri m-a taiat de cateva ori,aproape m-am deranjat la stomac,pt.ca am papat salata de vinete cu maioneza,dupa care am baut lapte!Lapte beau zilnic de vreo 3 sapt,1 l/zi(sper ca nu face rau,nu?),iar cu salata m-a pus...sa intru la Nik,la raionul cu semipreparate,unde miroase de-ti vine rau.M-a luat capul,as fi cumparat de toate,dar m-am oprit la salata respectiva.Ideea e sa incercati combinatii d'astea mai ciudate,ca sigur va rezolva!
Pupici
Carmilia
10+
nemary spune:
Mav, draga mea, te rog ai mare grija de tine, odihneste-te cat mai mult si ma rog pt.tine sa fie bine. fii optimista 
mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai patit.
Kalosalina, ma bucur mult pt.tine, mai ales daca i-ai auzit si inimioara. aceasta a fost prima eco?
Mari
6+Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
kalosalina spune:
Nemary a fost a doua eco. Am mai facut una la 5s si 3z sa ma asigur ca este in uter bb.
A venit Bebica!!!
7+
zeririlouiza spune:
Si eu m-am mai deranjat la stomac de la combinatia activia cu covrigi si la 3 ore fructe si a mers, tot sunt iritata chiar daca nu am mai fost eu prea constipata dar cred ca tot servetelel umede ma vor salva pana trece, bine ca de sambata stau fara mancare gatita ca nu-i suport mirosul, cum il simti mi se intoarce stomacul pe dos, aseara m-a rugat sotul meu macar sa stau cu el pana mananca ca asa s-a obisnuit, asa ca el era la masa iar eu cu nasu pe geam sa nu simt ca altfel... dar culmea este ca pot face mancare,cat fierbe nu am nimic cum am stins si incepe sa miroasa gata.
Louiza
8+
Zeriri Louiza
mav spune:
mari, nu vreau sa plangeti! si eu ma rog sa fie bine, sa creasca mare! pana la proba contrarie, ii bate inimioara, deci este viu si este sufletelul meu si am sa fac tot ce este posibil sa traiasca! ...acum e greu ca nu mai pot sa ma ocup de sebi.... dar cumva o sa treaca si asta!
fetelor, aveti aici noul capitol