Mamici de iulie-august 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

'Neata si de la noi! N-am avut zilele astea conexiune la internet si ne-am cam ofilit aici cu gandul la povestile voastre de pe net! Am tot citit din urma si cand am vazut la fiecare ce saptamani maaaari aveti la semnatura, parca m-a luat asa, cu emotii... Eu m-am straduit atata sa nu nasc mai repede, incat acum imi vine greu sa resetez totul si sa ma pregatesc, totusi, sa nasc! Oricum, cred ca domnita n-are de gand sa ma intrebe pe mine cand am eu chef sa vina, asa incat... Doamne ajuta!

Cu chiu cu vai am reusit sa facem si noi azi niste analize. Noroc de-o asistenta draguta care ne-a luat sange mai repede si am putut sa mancam dupa aceea, ca altfel iar mi se facea rau pe acolo! Dozarea de anticorpi am lasat-o pe alta data, fiindca nu ma mai tineau puterile sa mai donez o eprubeta de sange. Oricum, nu acolo era urgenta.

Valen, superbe fotografiile! Asa o bebelusha dolofanica vreau si eu!
Otilia, bafta multa la doctor! Sa stii ca si eu astept cu sufletul la gura fiecare programare la gine, cred ca-s emotiile evenimentului mare care se apropie.
Lavinia, sigur o sa discuti pe indelete cu medicul tau si o sa-ti explice ce-i cu diferentele alea. Dar de vreme ce atata lume a primit rezultate asemanatoare, ma gandesc ca trebuie sa fii linistita si bucuroasa ca Lorina e o fetita delicata ca mami a ei!
jadi, vacanta frumoasa! Soare mult si relaxare!

Asaaaaaaa! Acuma sa ma laud si eu nitel! Azi, eu si printul consort implinim 2 ani de casnicie. Suntem inca grupa mica la capitolul asta, dar foarte fericiti ca acum sarbatorim in 3! Asa incat, sampanie virtuala pentru toata lumea!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare. eu cu un pahar de lapte.

multumesc fetelor
andra stiu ca nu are importanta marimea burticii, dar alex a avut 3 kg la nastere si a luat tare rau in greutate in prima luna. acum tot sper sa ajungem si noi macar la 3.2kg.
si m-am mai speriat ca ieri bb m-a lovit undeva sub operatie, care e sub linia slipului. mi s-a parut mult prea jos si m-am cam panicat. am stat mult in pat, oricum aveam si contractii dureroase iar acum sunt mult mai bine. ar trebui sa merg sa mai cumpar no-spa, dar poate imi fac curaj mai tarziu.

anya tu ma uimesti. inca poti sa te incalti cu tocuri? ma bucur pt tine si sper sa treaca repede junghiul. asteptam vesti bune de la medic.

jadi drum bun si distractie placuta la mare. sa faci o baie si pt noi.

stefania nici eu nu sunt de acord sa stai in casa 40 de zile. eu am scapat de comentariile celor din jur caci in spital a venit preotul si ne-a facut o slujba. fata care era cu mine in rezerva nascuse de 15 zile si preotul spunea ca ar trebui sa-i faca slujba. si mi-a facut si mie. eu o sa ies din casa.

andra sper sa reusesti sa rezolvi cu aspiratorul. poate vorbesti si la protectia consumatorului sa vezi ce spun si ei. incearca sa nu te enervezi.

valen tare scumpa printesa ta. si ma dat gata poza in care e imbracata in rochita. abia astept sa o vad si eu pe a mea. acum parca ma bucur mai tare ca am si eu fetita. imi plac tare mult rochitele in miniatura.

lia . la multi ani! sa fiti fericiti si sa va iubiti.

eu m-am hotarat. pt ca nu reusim sa ne hotaram la numele bebelinei sper sa nasc in 15 august. asa va fi maria si parca mi-ar placea sa fie nascuta de o sarbatoare mare. eu sunt nascuta de sf. nicolae de ce n-ar fi si bb-lusa mea? daca nu ma insel karligutza spunea ca vrea si ea sa nasca de o sarbatoare. si mie prietenii imi spun ca in general sunt o persoana norocoasa.

pupici la toata lumea.

nico30+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

neata

daca nu mai merg la SERVICI nu mai am timp nici de calculator.
Vineri am fost la dna DR si... a zis ca daca nu se intampla nimic pana pe 19.06, ne vedem la maternitate, cu bagaj cu tot pt ca e posibil sa si raman acolo.
M-am speriat ca din trei saptamani cat mai aveam am ramas doar cu una.
Am deja dilatatie de 3-4 cm, bb e coborat bine de tot, singurul motiv pt care nu m-a internat deja e ca e cam micuta, are 2.6kg si ar fi bine sa mai stea vreo saptamana sa mai creasca putin.
In rest a zis ca la cea mai mica schimbare de contractii, dureri, rupt apa sa sar in masina si sa plec pt ca se va desfasura f. repede si sa ajung la spital. Cu bagaj, fara bagaj..
Cam atat acum, o sa ies putin cu Gabi, pe langa strada sa fim aproape de taxi in caz de Doamne Fereste, cand ma intorc citesc din urma.

Va pup,
Monica

Monica, mama lu' gabi si 36 cu AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Neata !
Desi am reusit conexiunea la internet, am avut musafiri, adica au fost in vizita soacra-mea cu socra-miu si a trebuit sa pun mese sa ridic mese sa spal munti de farfurii si colac peaste pupaza saptamana viitoare s-a invitat cumnata-mea cu sotul si cei 2 copii ca deh daca m-am mutat la casa noua trebuie si ea sa vada. Si s-a suparat f tare cand am zis ca daca vine sa nu il aduca pe copilul mic care are varicela de 8 zile,si dupa 5 zile l-a scos din casa si l-a dus in parc. Oare am fost deplasata ca i-am zis sa vina fara cel cu varicela ? Sau am fost deplasata daca am spus ca dupa ce nasc nu mai vreau vizite, sau daca vine cineva sa vina sa stea o ora si doar la o cafea si atat ? Sincer, nu ma vad in stare sa pun si sa ridic mese cand va fi bebe mic, cel putin in primele luni.
Am nopti intregi in care dorm cate 3-4 ore pentru ca bebe se aseaza comod pe diferite organe de-ale mele si ma doare de innebunesc, asta pe langa arsurile de rigoare. Insa macar la arsuri le-am gasit leac, evit sa mai mananc dupa ora 7-8 seara.
Jadi si Nma eu la prima sarcina am stat cu Roxi in casa 40 de zile. E o tampenie asta. Cand ma iesit din casa, eu am ametit. Acum am de gand, mai ales ca e vara si cald sa merg la preot sa-mi citeasca molifta si sa ies si eu si copilul din casa. E pacat daca e vreme buna sa stam inchise in casa si noi si bebeii atata vreme. Daca era decembrie sau iarna frig poate era o solutie, dar asa.........e pacat.
Pupici, ma duc in oras,

Jeni31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Monjum06, doamne ce repede a trecut vremea, sa-ti ajute Dumnezeu sa nasti usor si un bebe sanatos !

Jeni31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Trec in sfarsit si eu intr-o vizita scurta pe aici ca sa va salut pe toate ,sa felicit cu intarziere cele 2 fericite mamici si sa promit ca tin pumnii urmatoarelor pe lista.
Am fost foarte ocupata cu camera copilului pe care sotul meu a tinut sa o aranjeze personal ( daca va puteti imagina a varuit singur!). Am terminat bagajul pt. spital si l-am si folosit fiindca iarasi am ajuns la spital pentru o noapte (pitici pe creier- mi s-a parut ca nu misca domnisoara ca de obicei).
Sunt bucuroasa ca nimeni pana acum nu a avut surprize nedorite si ca va ganditi la vacante. Din pacate noi nu ne putem gandi la asa ceva fiindca domnisorica mea este cu vreo 300g inaintea graficului si dimensiunile burticii mele sunt greu puse la incercare. Statul pe scaun presupune deja picioare pe sub coaste (pana aproape de jumatatea toracelui) ceea ce ma face sa caut permanent un pat, o canapea.In aceste conditii dr. mi-a spus ca ar fi excelent ca pitica grasunica sa nu vrea sa iasa mai devreme de 4 saptamani dar ...
Tin pumnii tzontzoneilor grabiti sa vina pe lume si mamicilor lor si sper sa va vizitez mai des .

MEDA si 34+

Mergi la inceput

mada asa putin mai ai si nasti? sper ca bb sa stea in burtik pana trece bine de 3kg. bine ca ai totul pregatit. eu inca nu mi-am cumparat nimic. de fapt am luat o pijama si un halat subtire in caz ca trebuie sa ma internez din cauza contractiilor.

jeni daca copilul are varicela de 8 zile sigur nu mai e contagios. problema ar fi sa nu faca cel mare sau parintii si sa fie in perioada de incubatie. si alex al meu a facut varicela si dupa 3 zile l-am scos afara, dar am mers intr-un loc izolat la iarba verde.
cu vizitele sunt de acord cu tine. nu vreau nici o vizita macar doua saptamani. daca vine cineva sa nu cumva sa aiba pretentia sa fie servit cu ceva. eventual sa ma ajute in casa. sunt putin rautoacioasa acum. o sa vedem noi cum va fi.
eu scoteam copilul din casa si daca era iarna. nu cred ca stateam asa de mult in casa. oricum eu si pe alex l-am nascut vara asa ca am iesit repede. soacra mea era disperata, dar s-a obisnuit cu ideea.

nico30+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

meda ma bucur ca totul e bine si nu ai stat mult la spital.

fetele care luati elevit imi spuneti si mie va rog daca are si iod si daca da in ce cantitate.

va pup

nico30+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Buna dimineata. Incerc sa raspund si eu la ce mi-a ramas in cap dupa ce am citit din urma.

Valen - cate fericire se emana din poze!!! Sunt atat de frumoase fetitele tale. Poza cu primele secunde din viata bebelusei m-a impresionat.

Deni - distractie placuta !!! Mare om,mare curaj !!!

Lia - LA MULTI ANI !!! si noi tot doi ani am facut anul asta.

Dana S34 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Buna dimineata. Incerc sa raspund si eu la ce mi-a ramas in cap dupa ce am citit din urma.

Valen - cate fericire se emana din poze!!! Sunt atat de frumoase fetitele tale. Poza cu primele secunde din viata bebelusei m-a impresionat.

Deni - distractie placuta !!! Mare om,mare curaj !!!

Lia - LA MULTI ANI !!! si noi tot doi ani am facut anul asta.

Dana S34 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput