Mamici de iulie-august 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Nico - no iod!
Jeni eu nu as primi nici restul familiei in vizita. Perioada contagioasa incepe cu 2-3 zile inainte de aparitia bubitelor si se termina dupa ce au cazut toate cojitele.
Monica, sa dea Dumnezeu sa fie bine si asteptam vestea buna.

MEDA si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Buna dimineata. Incerc sa raspund si eu la ce mi-a ramas in cap dupa ce am citit din urma.

Valen - cate fericire se emana din poze!!! Sunt atat de frumoase fetitele tale. Poza cu primele secunde din viata bebelusei m-a impresionat.

Deni - distractie placuta !!! Mare om,mare curaj !!!

Lia - LA MULTI ANI !!! si noi tot doi ani am facut anul asta.

Dana S34 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

'Neata burticutze!!!!

Valen, frumoasa rau Ines! Sa-ti traiasca si sa va burati de ea si surioara ei!!! Pupici pe dolofanica! :)

Noi am intrat in sapt. 37+ ... de vine (sper sa se hotarasca o data!) nu mai e considerat/a prematur/a!!! Suntem la termen! :)
Mi-a venit si copilul din concediu, suntem super fericiti si ne-am intrat in normal ... doar cu mai multe pupicuri si dragalasenii :)

Numai bine ptr. toate burticutele (cu sau fara problemute)!!! Sanatate multa!!! Si o sapt. faina fetelor!!!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna dimineata!
Am avut mult de recuperat din urma...Am fost ocupata cu targul baby expo a fost la Cluj si am finalizat ultimele cumparaturi. Am pregatit camera bebe si ieri am inceput sa-mi pregatesc bagajul de spital...Cred ca mi-am speriat sotul, sambata seara am fost la un chef si noaptea am avut contractii. Si eram suparata ca inca nu am avut bagajul pregatit...
Valen sunt foarte frumoase fetitele tale.
Jadi distractie placuta !!!

Mioara 36+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata burtici!

Aveti dreptate, aici la Cta nu arde asa tare soarele, celputin dimineata e super!

Deni, astept sa ma suni cand ai timp!
Karligutza, o sa transmit si eu pupicii inapoi, n-ai grija!
Valen, Ines e o scumpa! grasunica si pufoasa, iti vine s-o pupi intr-una! poza in care doarme cu manutele sub cap e mortala! zici ca tot intr-o huzureala a dus-o!... sa va traiasca si sa fie sanatoasa!
Stefania, si eu stiu ca poate merge altcineva la biserica in locul tau, in primele zile si preotul sa citeasca pt tine.Si scapi de chestia cu 40 zile... Asa se zice si la noi, deh, babisme, dar decat sa-mi pun familia in cap, mai bine o trimit si eu pe maica-mea sa faca chestia asta!
Oti, bafta la doctor!
Lia, La multi ani fericiti impreuna si peste 50 de ani tot asa sa fiti!
Oaau, Monica, tu chiar ca esti aproape pe linia de sosire!..inseamna ca ne-o iei inainte!
tin pumnii sa nasti repede si usor si sa fie bebe grasunica!
Jeni, eu nu cred deloc ca gresesti cand impui asemenea reguli rudelor si cunostintelor, ba dimpotriva! voi aveti nevoie de liniste si odihna ca sa va acomodati! si eu am de gand sa fac la fel, nu ma intereseaza daca se supara neamurile! bebe e cel mai important acum, asa ca am de gand sa pun piciorul in prag! cat despre varicela copilului, mai bine nu! nepota-miu a facut pojarel si dr i-a zis mamei lui ca mai bine se fereste de mine, chiar daca am facut si eu, ca nu se stie niciodata.

Andicu 35+Filip Gabriel
AMR 17 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Lia, casa de piatra in continuare!!! Sa jungeti cel putin la "aniversarea de aur" ... cu copii frumosi si sanatosi!!! Petrecere frumoasa in trei! :)

Jadi, concediu fain, vreme si voie buna!!!!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Lia ca tot spuneai de saptamani mari la semnatura...
iote ca am uitat sa o reactualizez si eu pe a mea...

de azi, incepem oficial sapt.37! Doamne ajuta!

edit: LA MULTI ANI (birthday pen'ca s-a nascut casnicia voastra acu' 2 ani ) si casnicie fericita mai departe! bob cu bob si pas cu pas! sa fiti cuminti si sa vi se implineasca orice dorinta!

karligutza

sapt.37 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

bai voi toate vreti sa nasteti acum? ce facem cu lista de la inceput? mai aveti dragelor pana la 40 asa ca va rog sa asteptati fumusel la rand.
lasa ca va prind si eu din urma. repede trec 8 saptamani (nu cred sa ajung la 40). comparativ cu voi mi se pare ca mai am foarte mult, dar ma consolez ca mai sunt fete care inca nu au schimbat prefixul.

meda multumesc .

nico30+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculici spune:

Valen sa iti traiasca gogosica si sa fie sanatoasa sa te bucuri de ea !!!!

Fetelor sunt intr-o dilema Am cumparat un patut pliant cu etaj intermediar Desi are salteluta aceea a lui din dotare tot ma gandesc sa iau eu una mai sanatoasa Din pacate nu stiu de care Ma gandeam la Babyflex cu arcuri si iarba de la Mondocarp sau una cu fibra de cocos dar nu sunt hotarata Mai era varianta cu o saltea relaxa dar un astfel de patut nu cred ca sustine o saltea relaxa

Voi ce saltelute a-ti cumparat pana acum si de unde?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Scuze ca v-am trimis acelasi mesaj de mai multe ori. Imi dadea eroare si credeam ca nu il trimite.

Bebelusa mea tocmai a inceput din nou sa sughite. Mi-e o mila de ea. Imi misca toata burta. I-am cumparat o jucarie muzicala. Ma duc sa-i pun muzica poate, poate se linisteste.

Dana S34 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput