Mamici de iulie-august 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

eu am revazut pozele cu ines...i-am spus si mamicii ei ca imi aminteste f mult de anya...la fel de bucalata si de grasuta. iti vine s-o mananci. o bijuterie de bebelus.

anto, iti multumesc pentru gandurile bune . si eu zic ca va fi bine. defapt, nici nu concep sa fie altfel. macar pentru moralul meu

andraZ,

deni, vin si eu la mare cu voi!!! sau ti-as da-o pe anya, daca as putea sa stau fara ea . sa va distrati frumos

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

noapte buna copii si somn usor!
sa visati frumos!

zzzzzzzzzz

karligutza

sapt.36 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna seara fetelor,

Imi poate spune si mie cineva daca ati auzit ca preotul trebuie sa citeasca de leuzie dupa nastere si nu poti sa iesi din casa pana nu iti citeste popa?
Mama spune ca dupa ce nasti nu poti sa iesi din casa 40 de zile pana nu iti citeste popa de leuzie. Eu sincer nu sunt foarte practicanta sunt credincioasa dar nu merg la biserica.
Stiti ceva referitor la acest subiect?
V-am pupat si noapte buna

stefania sapt.31& Catarina
http://salexandre.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara!
Hai sa va povestesc ultima patanie a noastra, am zis ca mor de inima rea mai devreme. Alergica cum ma stiti, am reusit sa-l conving pe sotul meu ca cel mai bun pentru sanatatea noastra si mai ales a copiilor ar fi un aspirator cu apa. Mi-a luat destul de mult sa reusesc, mai ales ca avem un aspirator foarte bun luat cu nici 2 ani in urma care trage f bine....dar stiti cum e cu acarienii astia nenorociti! Cand in sfarsit l-am convins, am cerut parerea prietenei mele care are un Liv AquaFilter 2000 care si samponeaza...ce mai, e super bun si f ieftin - pana in 500 lei. Am cautat si pe net, am gasit referinte bune despre el. Mergem in Cora, aveau modelul, dar nici un ul pe stoc. Mergem in Carrefour, nu aveau 2000, aveau doar modelul 1500, la 250 lei, dar care doar aspira in filtru de apa, nu si samponeaza. Am zis ca daca tot facem o treaba, sa o facem completa, am cerut parerea baiatului de pe raion care ne-a recomandat un philips, e adevarat la 790 lei, dar care (zice el) are si filtru uscat si filtru de apa, spala si geamuri, ce mai....mai lipsea sa calce si rufe si sa gateasca...dar cum indeplinea conditiile, l-am luat!
Ajungem acasa si am zis ca mor! NU ARE FILTRU DE APA! Conditia esentiala de la care plecasem! Intr-adevar aspira si lichide, samponul din covor atunci cand vrei sa il speli, dar daca aspiri normal, praful merge intr-o punga de hartie ce are un filtru la iesire si zic ei in instructiuni ca trebuie schimbat mai des de catre alergici. Deci am dat si aproape dublu si nici filtru cu apa nu avem, ca baiatul de pe raion nu era suficient informat despre produsul respectiv si nici nu am avut la indemana niste instructiuni al produsului de unde sa ne informam singuri. Asa ca maine merg la ei si incerc sa rezolv cumva situatia. ori imi dau altceva in schimb, ori nu stiu ce voi face, va trebui sa caut sa-l vand, ca sunt bani multi si nici problema rezolvata! Daca pastrez obiectul nu-mi ramane decat sa samponez covorul la fiecare aspirare, ca sa aspir umed, dar e complicat si poate nici nu este sanatos sa-l umezesc atat de des!
Ce ati face voi in locul meu? Am zis sa exclud macar in start varianta scandalului, ca nu voi obtine decat un refuz pe motiv ca sunt nebuna, pana la urma baiatul de pe raion poate spune ca el nu mi-a zis asta si e cuvantul meu contra al lui. Sa vedem! Pentru inceput va trebui sa gasesc pe cineva cu o masina sa ma duca si sa ma aduca de la Carrefour Orhideea!
Noapte buna!

AndraSapt32 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Stefania, mie preotul mi-a citit acasa "apa" la 8 zile dupa nastere si a zis el atunci ca e suficient pana la 40 zile(cand se citeste molifta) ca sa poti merge oriunde, mai putin in biserica, unde nu ar trebui sa intre lauzele! Nu poti tine copilul 40 zile in casa si nici sa-l trimiti cu altcineva afara...

AndraSapt32 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

VALEN-am vazut pozele cu printesa,e o dulcica si o frumoasaaaaaaaa.Sa fiti fericiti toti 4 .

Samurai-lady 32 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Buna dimineata,

Andutzy te cred ca iti vine sa urli de nervi... sa stii ca aproximativ aceeasi patanie au avut-o si socrii mie. Tot baiatul de pe raion... deci omul acela chiar ar trebui sa isi tina gura legata daca nu stie ce vorbeste! sunt niste nesimtiti si nu as vrea sa fiu pesimista sau pocita sau sa te descurajez in vreun fel, dar tare mi-as dori sa reusesti sa il schimbi, sa il dai inapoi sau altceva... insa socrii nu au reusit. Intai cu frumosul, apoi cu scandalul... nici asa, nici asa... deci iti doresc muuuuuuuuuulta bafta! poate totusi vor tine cont de faptul ca esti alergica in primul rand si apoi cu 2 copii mici (dintre care unul vine acus-acus!). Incearca sa fie la discutie si seful de magazin (raion) cel care poate sa isi dea acordul ca poate primi eventual produsul inapoi in magazin in vreun fel sau altul.

Ai grija de tine si oricat te-ar enerva situatia, sa fii cat se poate de calma pt.binele tau si al bebelushului...

karligutza

sapt.36 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata fetelor!

Valen am vazut mandrete de fata , bucalata si frumoasa! Sa va bucurati de ele!

Simo nu stiam numarul, ca sunam inapoi . Iti povestesc eu ce am patit cu numerele cunoscute de nu mai sun pe cine nu cunosc dar acum te trec in agenda si o sa te sun!

Multumesc fetelor de urari, sunt treaza de la 5 ca fimiu are program matinal, plecam papa tutu si nu mai are rabdare!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Stefania lasa babele fata mea! Asta e cea mai mare aberatie pe care am tot auzit-o! Eu am iesit din casa dupa 1 zi, o iei pe campi daca stai 40 de zile. Stiu ca afost soacra-mea la biserica fara mine si a citit preotul ceva dar dupa 3-4 zile dupa ce eu iesisem din casa!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata va spunem si noi , am si terminat pentru cine vrea .

Valen- multe am admirat pozele

Andra - calm , calm , calm ... e spre binele vostru si amenintai cu protectia consumatorului si bafta la schimbat aspirator ...

Jadi - concediu placut si sa aveti soarele de partea voastra .

Azi e zi mare pentru noi , mergem la nenea doctorul dupa masa .

la toata lumea sa fie o saptamana linistita ...

Otiliainceput 32+Laurentiu

Mergi la inceput