Mamici de iulie-august 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 23
karligutza spune:
quote:
Originally posted by jadi
Alina mama de A-uri e musai sa nasca inaintea noastra ca sa respectam lista, eu si cu Andicu sarim un pic lista dar sper sa nu se supere nimeni.
Deni &
Vlad & Tudor
tu si andicu sariti un pic lista?
si eu, si eu!
este clar deja, daca nu imi vine a naste pana pe 6 iulie, dl.doctor ne-a facut invitatie speciala sa venim la o inghetata noi doua
cu el
. Bineinteles ca atunci comandam 3 cornete, fiecare cu bucatica lui! asa ca adio DPN 11 iulie!

karligutza
sapt.36 cu
la purtator
valen spune:
Multumesc frumos pt. urari; nu am avut timp sa citesc cu atentie ce faceti; va pun cateva poze;aveti grija de burticihttp://new.photos.yahoo.com/gabriela_panait2000/album/576460762386082896/photo/294928804419796303/17
Simo78 spune:
Valen nu se vad decat cele cu burtica, cu printesa mica nu ai pus?
Simona
32+
Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.
jadi spune:
Nu pune inca, sa vada intai baietii nostri si dupa aia da si fata la aratat! Asa daca o prezinta din prima, unde mai este elementul surpriza!
Ma duc sa ma intind, am terminat bagajele, tanarul are bagaje cate ale mele si ale mamelor la un loc! Plus i-a cumparat tasu toate alea, colac, minge, forme de nisip, cred ca o sa umplem toata masina!
Si iar s-a lasat caldura in casa!
Deni &
Vlad & Tudor
Simo78 spune:

Cum merge cu "imprieteneala"?
Simona
32+
Matei Hisham
Antoanela23 spune:
Am vazut pozele cu Ines before and after

, ce falcute are, mi-a venit sa ciupilesc ecranul, Valen sa-ti traiasca minunile.
Anto
35 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)
Simo78 spune:
Deni maine pleci, nu? Drum bun si timp frumos, sa vii sa ne povestesti ce fain a fost cu burta in sus
si daca nu ai facut umbra la jumate de plaja
.
P.S. Am sunat, da nu mi-ai raspuns ![]()
Simona
32+
Matei Hisham
Antoanela23 spune:
Jadi, drum bun si vacanta frumoasa, have fun and sun!
Anya20, faci provizii de petrecareala inainte de nastere
? Foarte bine, ar fi si pacat sa nu profiti daca te simti bine si poti. Sper sa nu-ti zica nimic rau dr tau miercuri, bafta.
Anto
35 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)
karligutza spune:
Deniss, distractie frumoasa la mare si mai ales vreme buna! 
ca doar nu-s calduri d'astea prin Bucuresti si pe la mare o bate vantu'... si chiar daca bate, aveti ocazia sa surfati un pic pe valurile Marii Negre
corect? mai ales tu!
daca nu stii ask Tudor
ah, si sa nu uit, pofta mare
si la intalnirea cu Andicu si sa o pupi si din partea noastra, la propriu!
oricum noi ar trebui sa te pedepsim
pentru ce pofta ne-ai facut cu marea... dar, te asteptam cu poze si uitam! pupicii de rigoare
![]()
karligutza
sapt.36 cu
la purtator