Mamici de iulie-august 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 22
AndraZ spune:
Anto, ma bucur sa te regasesc si ma mai bucur pt ca totul este ok si la tine si ca bebe e in burtica! Mult a fost putin mai este, nu? Cand estimezi ca vei naste? Mie mi-e cam teama ca nu ajung la termen si tot am impresia ca intre 6 si 23 iulie se va intampla marea mea intalnire cu jucausa mea Mara .....asa imi spune mie sufletul si sincera sa fiu nu m-am inselat niciodata pana acum. Sotul meu se streseaza cand ii spun asta pt ca el abia pe 30 termina sesiunea....si este stresat cu servici, casa in renovare, sesiune si nevasta gravida mi-e cam mila de el, dar trecem noi si peste asta.
Andra
34 s Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora
Anya20 spune:
alinutza, ce bine imi pare ca sunteti ok si ca elisa creste. eu de cateva zile am un junghi intercostal, care stiu ca se poate corela cu insuficienta placentara, insa dr. meu e de garda miercuri si pana atunci parca nu imi iau inima-n dinti sa ma duc. ca nu vreau sa aud nimic de rau. macar atunci intru in 38 de saptamani si ce-o fi o fi.
nu stiam ca "anya" inseamna "mama" in maghiara...acum aflu cu surprindere...de cand l-am cunoscut pe sotul meu, a zis ca daca vom avea o fetita o va chema asa. cand ne-a anuntat medicul ca va fi fetita, nici n-am stat pe ganduri...si i-am pus "Y' pentru ca asa il vedeam scris in mintea mea. parca cu "i" nu avea farmec.
eu ieri am avut o zi incarcata, cu 2 petreceri. nu credeam ca voi rezista, dar m-am descurcat chiar bine, si pe tocuri. toata lumea se temea sa nu nasc pe acolo .
am inceput sa am oarecare dificultati cand conduc, pentru ca ating burta cu volanul (fiind asa tuguiata ), dar ma tin tare.
mai am cateva maruntisuri de pus in bagajul de spital si apoi nu am decat sa astept momentul. a, trebuie sa mai cumpar si anestezicul pentru peridurala, ca nu vreau sa am surpriza sa nu existe chiar atunci la spital.
Alina Arina Ilinca si Anya Ioana
Anya20 spune:
bondana, bun venit si sarcina usoara in continuare!
numai medicul care te urmareste te poate lamuri in legatura cu aceste diferente. noi degeaba ne dam aici cu parerea, ca depinde cine ti-a facut ecografia, ce aparat a folosit, cum a crescut bb pana acum, cum sunt fluxurile de sange prin artere etc. daca erau probleme, banuiesc ca ti-ar fi spus.
Alina Arina Ilinca si Anya Ioana
Kariris spune:
Buna fetelor!
Bondana nu iti fa probleme pentru ca aceste masuratori nu coincid ca varsta a sarcinii. La mine doar cerebelul arata varsta reala a sarcinii in rest toate arata diferit. E vorba de cum creste copilul si de masuratori diferite care arata dezvoltarea fizica a copilului. Sunt absolut normale aceste diferente.
lachi 30+ Karina Iris
andutzy spune:
hello dragele!
Anya, ce faci, vrei sa le-o iei inainte lui Jadi si lui Andicu?
AndraZ ma bucur pentru revederea de ieri din Cora, imi place optimismul tau si...bine ai revenit in tromba pe DC!
Andicu, abia acum am vazut si eu pozele cu camera lui Filip, ce sa zic...
Ce credeti, i=o face rau lui bebe daca mami bea mult mult Kinley Shweppes? Are chinina...dar este singura baututa care ma mai satisface pe caldurile astea si asta de multi ani am observat, ca daca mi-e rau de caldura, dupa apa tonica ma simt mult mult mai bine!
AndraSapt32 cu Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by bondana
buna fetelor!sunt o viitoare mamica si sunt in 34 saptamani .va citesc de la inceputul odiseei si acum m-am hotarat sa va scriu am mare nevoie de voi sa imi spuneti si mie ce inseamna cand la ecograf sunt diferente intre masuratori:adica la 34 saptamani cat am eu dimensiunea diametrului biparietal este de 31 sap. + - 22 zile si la dimensiunea femurului 35 sap. + - 22 zile .nu stiu ce inseamna o asa mare diferenta si daca ar trebui sa imi fac griji .va rog sa imi raspundeti si mie.
bondana
Bondana, bine ai venit in gasca. Probabil stii deja, primele 10 mesaje iti vor aparea cu putina intarziere, sa nu crezi ca nu te bagam in seama.
La intrebarea ta ai primit rasp f bune deja; iti spun si eu acelasi lucru, nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi, dar cel mai bine e sa-ti intrebi dr gin. La mine intotdeauna ies diferente de "varsta" in urma masuratorilor intre femur, abdomen si capsor dar dr mereu imi spune ca e ok si e normal. Nu toti copii cresc in acelasi ritm si nu se incadreaza in acelasi tipar. Plus ca depinde mult de "mana" si experienta ecografistului.
Bafta multa in continuare, scrie-ne mai multe despre voi.
Anto 35 cu siVictor (8 octombrie 2005)
jadi spune:
Alina mama de A-uri e musai sa nasca inaintea noastra ca sa respectam lista, eu si cu Andicu sarim un pic lista dar sper sa nu se supere nimeni .
Deni & Vlad & Tudor
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by AndraZ
Anto, ma bucur sa te regasesc si ma mai bucur pt ca totul este ok si la tine si ca bebe e in burtica! Mult a fost putin mai este, nu? Cand estimezi ca vei naste? Mie mi-e cam teama ca nu ajung la termen si tot am impresia ca intre 6 si 23 iulie se va intampla marea mea intalnire cu jucausa mea Mara .....asa imi spune mie sufletul si sincera sa fiu nu m-am inselat niciodata pana acum. Sotul meu se streseaza cand ii spun asta pt ca el abia pe 30 termina sesiunea....si este stresat cu servici, casa in renovare, sesiune si nevasta gravida mi-e cam mila de el, dar trecem noi si peste asta.
Andra
34 s Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora
Andra, . Peste vreo 10 zile(la 37 de sapt si un pic) imi va scoate cerclajul si sunt mari sanse sa nasc destul de repede dupa aceea, dar nimic nu e sigur.
In perioada de care spui tu vei fi destul de aproape termen deci e ok pt bb, iar cu sesiunea se descurca sotul tau, nu prea are de ales.
Cand l-am nascut pe Victor sotu-mi era in perioada de proba la un job nou si era responsabil cu organizarea unei mari reuniuni cu participanti fitosi care a avut loc la 3 zile dupa ce am nascut. Devenise transparent de oboseala, ziua era la serv si noaptea statea cu noi la spital si dormea maxim 3 ore. A fost greu dar a trecut si asta, ce sa-i fac daca juniorul nu a asteptat sa-si termine ta-su treaba ?
Anto 35 cu siVictor (8 octombrie 2005)
AndraZ spune:
quote:
Originally posted by andutzy
AndraZ ma bucur pentru revederea de ieri din Cora, imi place optimismul tau si...bine ai revenit in tromba pe DC!
Ce credeti, i=o face rau lui bebe daca mami bea mult mult Kinley Shweppes? Are chinina...dar este singura baututa care ma mai satisface pe caldurile astea si asta de multi ani am observat, ca daca mi-e rau de caldura, dupa apa tonica ma simt mult mult mai bine
Andutzy, revederea de ieri mi-a mers la suflet. Dupa atatea luni petrecute pe DC impreuna am impresia ca va stiu de o viata si orice reintalnire e un motiv de bucurie pt mine! Cat despre optimism....mi-l injectez intravenos in fiecare dimineata si de ceva vreme am inceput sa maresc doza, mai ales de cand se apropie DPN.
Despre consumul de Kinley nu am informatii....eu am consumat pana acum si Pepsi si 7Up ....dar chiar poftesc la ele...daca nu beau nu ma simt bine....sper ca bebelina sa fie ok si sa nu fi fost afectata de chimicalele din bauturile racoritoare.
Andra
34 s Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora
AndraZ spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23
Andra, . Peste vreo 10 zile(la 37 de sapt si un pic) imi va scoate cerclajul si sunt mari sanse sa nasc destul de repede dupa aceea, dar nimic nu e sigur.
In perioada de care spui tu vei fi destul de aproape termen deci e ok pt bb, iar cu sesiunea se descurca sotul tau, nu prea are de ales.
[size=1]Cand l-am nascut pe Victor sotu-mi era in perioada de proba la un job nou si era responsabil cu organizarea unei mari reuniuni cu participanti fitosi care a avut loc la 3 zile dupa ce am nascut. Devenise transparent de oboseala, ziua era la serv si noaptea statea cu noi la spital si dormea maxim 3 ore. A fost greu dar a trecut si asta, ce sa-i fac daca juniorul nu a asteptat sa-si termine ta-su treaba ?
Anto, cat de putin mai ai si tu! Vezi ce belina ascultatoare ai si tu? Mai tre' sa mai aiba putina rabdare si sa astepte cumintica marea intalnire cu mami si tati! Cred ca baietii tai incep sa fie nerabdatori sa vada mica minune roz.
Cat despre sesiunea sotului...mai are timp sa mai dea examenele si in toamna daca fiica-sa se grabeste sa-l cunoasca Nici el nu arata foarte bine, are o tenta stravezie, dar cred ca va fi mai straveziu dupa ce apare bebelina.....eu incerc sa il pregatesc sufleteste, el insa spera sa fie un copil cuminte care sa doarma si sa manance si sa nu planga ma uit la el...si imi dau seama ca nu stie ce-l asteapta...desi si eu in sinea mea ma rog sa aiba dreptate
Andra
34 s Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora