Pescarusii pot fi periculosi?
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Mie imi amintesc de mare. Mi-s tare dragi.
Altfel, in afara de faptul ca fura, nu am auzit sa faca rau. Dar de furat (de pe balcoane) fura si vrabiile, pitigoii, ciorile...Chiar si oamenii...
poze multe cu noiAna a implinit un an
2006
2007
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ile77 spune:
Pescarusii "innebunesc" cind simt ca puii lor sint in pericol.
Odata cazuse un pui din cuib si inca nu putea sa zboare. Era nebunie in jurul lui, tipa pescarusa-mama de rasuna tot cartierul.
Pina la urma a trebuit sa-l puna cineva la loc in cuib ca sa se termine "scandalul".
Sint f lacomi si au un tupeu fantastic.
Eu ii cunosc bine pe "dinsii", ca doar traim printre ei aici.
Ile si Vivian
(07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
irisM spune:
Si eu am copilarit in Constanta si imi amintesc ca am fost atacata de un pescarus pe cand duceam gunoiul.Aveam cred ca vreo 10-12 ani si mergeam cu galeata la gunoi.La un moment dat am simtit un pericol in spatele meu,m-am intors si am vazut un pscarus plonjand spre mine.Abia am avut timp sa ma feresc.Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca ma lovea cu ciocul in cap..
brendamitran spune:
deci cam care ar fi solutia?
cum am putea scapa de ei?
BRENDA
FOREVER YOUNGSa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Bic spune:
Nu-i hraniti. Asta e singuru lucru pe care il puteti face. Dar este sortit esecului pentru ca ma indoisc ca poti sa-i explicu romanului chestia asta. Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Elise spune:
Mie imi plac pescarusii.
Nu avem nici un lac prin preajma, dar din cind in cind mai apare cite unul si-mi aduce aminte de mare...
Elise & BBLisa
principe spune:
pescarusii din romania sunt fromosi ,albi si frumosi,la tropice sunt gri ,oare or fi si ei bronzati?????
ce sa faci ??,sa nu-ti fie teama de ei,sunt doar niste gainuse zburatoare.
monica mami de print
brendamitran spune:
Mai,si mie imi plac,sa nu fiu inteleasa gresit,dar cand te trezesti in plina noapte in niste urlete infioratoare si te crezi in filmele horror,nu mai stii ce iti place si ce nu....
De hranit,n-am vazut pe nimeni sa-i hraneasca,ei au cuib pe bloc,dar daca ei tipa de foame totusi,daca pot sa o ia razna totusi,daca se inmultesc(ceea ce s-a si intimplat)....ce e de facut?
Traim in Romania,nush daca e vreo solutie
BRENDA
FOREVER YOUNGSa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Elise spune:
brenda,
pai asha si pisicile in calduri din jurul blocului scot niste urlete horror, acu' trebe sa ne fie frica si de pisici?!
Elise & BBLisa
Natasa spune:
Pescarusii imi plac la mare, pe plaja. In schimb, daca ai ghinionul sa-i auzi cum fac dimineata (am stat la Constanta intr-un blocunde-si aveau cuibul multi pescarusi) le trece poezia. Nu mi-ar placea sa ma scoale dimineata cu sunetele alea stridente, dar periculosi nu sint!