Pescarusii pot fi periculosi?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by Alexa Ioana

inseamna ca profii mei de ornitologie si etologie vorbeau prostii... asta este, se mai intampla ...

da' ei ce ziceau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

ce ziceam eu in primul post. ca animalele care traiesc in medii antropizate si mai ales poluate pot avea alt comportament, mai imprevizibil, dect cele care traiesc in mediile lor naturale, mai putin expusi la prezenta si influenta omului. si in plus, un animal care cauta mancare, sau care e isi apara teritoriul si/sau puii poate deveni agresiv.

unul dintre profi a facut cunostinta personal cu un cioc de pescarus (printre altele)...

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Mai, parca vorbiti de filmul lui Hichcock.
...imi sunt tare simpatici si daca s-ar aciua prin Ploiesti io cred ca i-as si hrani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

...trimite-i pe aici, Brenda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Si eu i-as hrani,sunt parte integranta din atmosfera atat de draga mie,de la mare....
Insa eu ma refeream strict la intrebarea pe care mi-o puneam,daca pot deveni periculosi,intrebare nascuta in urma acelor strigate disperate....cine zicea ca stie cum fac dimineata,isi imagineaza cum ne trezim noi......

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

brenda,

aa ca sunt galagiosi te cred.eu te incurajam ca nu o sa te manince.
i-mi aduc aminte ca odata dupa ce am venit din vacanta in jardinera de la geamul dormitorui intr-o frumoasa flore de bromelie i-si facu-se cuib o porumbita . vai eu eram extaziata de cit de frumos se vedea bromelia in centrul ei cu un cuibusor cu multi fulgi si un ousor ,eram asa de grijulie ca odata cind m-i sa parut ca golanca a lipsit prea mult din cuib am luat uscatorul de par sa incalzesc ousorul ca sa nu se raceasca cumva in clima tropicala.
aaaa, si cind a iesit smecherasul din gauace cum era deja copt la minte de atita caldura de uscator,avea un chef de scandal ,deacum nu puteam nici sa las geamul deschis fara sa supraveghez ca intra obraznicul invazor si se spirciia pe pernele mele ,nu-i era frica de nimic cred ca ma cunostea inca din ou, cit ii vorbeam si-l mingiiam.au facut niste muste in cuib ,si am fumigat cuibul cu baigon ,si cind mi-a zis sotiorul meu ca este toxic ,l-am luat si l-am bagat la spalat in jacuzi ca sa se relaxeze dupa stresul cu fumigatul,si ciria la mine si ma ciupea.dimineata la 4am incepea foiala in cuib ,si educatia ,pe care i.o facea mama naturala ,ca si eu si barbatul meu abia asteptam sa se faca mare si sa se insoare sa nu-i mai auzim pliscul ,,,dar ce ,s-a insurat ?,si ce credeti? mam-sa a facut altul ,a fost o fetita dar ce credeti ca era mai breaza? (se zice ca baieteii sunt mai galagiosi)da deunde? ,acelasi scandal,dar acum stiam dupa ce se marita domnisoara ,incheiem contractul de inchiriere cu mama,si asa am facut am pus plasa ... dar ce crezi ca smechera a plecat? s-a asezat la alt geam de la alt dormitor ,pina am pus plase la toate geamurile ,si uite asa experintia mea cu porumbeii ,a de mirosul de cotet de gaini nu mai vorbim ,noroc cu plasma ca de nu am fi murit intoxicati.

monica mami de print

Mergi la inceput

Ieri,am facut niste clatite,in timp ce asteptam sa se faca fiecare,priveam pe geam.....ce credeti ca am vazut?

Pescarusii planau pe deasupra blocului,si unul dintre ei,in zbor,a atacat un porumbel.Initial am crezut ca e un pescarus mai mic,ca se bat,dar pe urma mi-am dat seama ca e porumbel....

De asta ce mai ziceti?

BRENDA
FOREVER YOUNG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

O fi crezut ca-i peste!

La noi e plin de pescarusi dar abia ieri i-am auzit cum fac, sunetele de care vorbesti...ca niste creaturi nebune ca sa zic asa Si doar ii admir de atata timp pe plaja si ma tin dupa ei sa le fac poze da ieri chiar mi s-a parut bizar rau ce puteau sa scoata.Nu cred ca-s mai periculosi din cauza asta sau cand fac asa dar nici placut nu e oricum nu fac asa cu stim noi, pe plaja....e chiar sinsistru, zici ca-s injunghiati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

In Bucuresti si la Ambasada Canadei e plin de pescarusi.
Nu sunt violenti , nu se pun sa manance pe nimeni.
In blocul unui prieten sunt soimi parca, e o familie care planeaza pe acolo si se joaca.
Nimic ingrijorator
Si nu tipa asa de foame , tipa pt. ca asa comunica.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Ma intrebam,oare nu ne putem adresa nici unei institutii care sa poata face ceva?
Eventual sa-i ia sa-i duca in mediul lor?

BRENDA
FOREVER YOUNG

Mergi la inceput