Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (56)
Raspunsuri - Pagina 5
abibrinza spune:
Miti, ti-am trimis un PM.Sper sa te ajute.
De lapte gata preparat sau de lapte concentrat nu am auzit.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
abibrinza spune:
Miti, uite ca m-am inselat si exista lapte gata preparat.Nu stiu in magazine daca gasesti sau doar pe net.
http://reclama/detalii.php?cod=HU38
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
arleena spune:
am ramas cam in urma cu cititul zilele astea.....
Luc2 ma bucur ca ai mai dat pe la noi
....astept poze cu petru. eu am scaun pt 0-36kg de la chicco nu stiu exact ce model e, ca l-am primit, dar e f bun, are 5 pozitii si centura in 5 puncte, husa e important sa fie din bumbac sa nu se incalzeasca copilul pe ea.
miti ce fain tort i=-ai facut lui marc
alea sunt personajele preferate??....si ce bine ii sta si lui cu rosu...tricoul cireasa![]()
AC nu am citit despre medalia primita de Delicioasa ta...ne-ai scris sau nu am citit eu??
invingatoarea
steluta sa speram ca nu va face micuta varicela....si nici ingridutz...
camiM inca nu-l intarc pe alex....si nici de suptul noaptea nu am scapat...si e tot asa de des de ma termina....
la piscina noi primim pe toata lumea....numai sa veniti![]()
oana sanatate sotului, sper sa nu fie ceva grav. am vazut pozele din creta...SUPERBE...tare dragut pustiul tau.....poti sa-mi dai ceva detalii pe PM sau mail cum ai facut cu mancarea pt paul, ceva preturi, ati stat la hotel? si noi vrem sa mergem undeva in concediu si inca nu ne-am hotarat....
gabi imi pare rau sa aud de necazurile tale....sa-ti ajute dumnezeu sa iti revi si sa treaca toate. cum spuneai ai o familie frumoasa si sanatoasa si casa ta...e totul super...dar...o sa fie bine
lacri ma bucur ca ai decis sa stai cu razacila acasa sa nu te mai enervezi aiurea la job. bafta la examen si la noua afacere a ta....
stiti...io ma gandesc sa-mi fac si eu afacerea mea...asta si la sugestia sotului, sa nu lucrez cu el....pot sa va intreb care aveti afacerea proprie si nu impreuna cu sotul?
carmina te inteleg....asta e si motivul pt care am venit la oradea la ai mei. clacam daca mai stateam acasa. e asa de bine acum
ramona imi place STRUCTURA....o sa incercam dupa ce ajungem la cluj din nou....faza cu somul si lasatul sa planga am mai facut...doar ca eu nu avea nervi sa-l aud plangand si ii dadeam sa suga si gata somnul. si mi se parea prea sadic...am vazut acum si pozele...ce ochisori frumosi.....
lacri eu am depus in 9 mai banii asta sigur ca am www.flickr.com/photos/49551753@N00/497072792/in/set-72157594507626190/" target="_blank">dovada, de la BRD, dar nu scrie numele cui ti-a trimis banii???ca dupa conturile alea nu l-am identificat pe al meu
....daca vrei sa-i faci sotului tricou cu best dad sau ceva iti fac eu grafica si-l imprimi
....
una din ideiile de afaceri sa deschid un magazin in cluj de haine si chestii de copilasi...a multe sunt cam aiurea...zici ca toate ciurucurile se aduc la noi...si nu vreau adaos comercial de 200-400%...deci la melania la fabrica langa alesd sunt sandalute cu 30-55 ron si in cluj in magazine is de la 70-150...nu-i corect....
ama bafta in sesiune.
ma bucur ca v-a placut si v-am facut pofta cu balaceala lui alex
s-o trezit goanga....ii tre un pic de tzitzi
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS
miti2004 spune:
arleena hi-hi-hi cred ca incurci putin ciresele
. Noi am fost la ziua lui Marc cireasa lui mikiion. El are tricou rosu, dar e adevarat ca l-am probat si noi. Eu sunt in tricou verde si Alex e carliontat, iar Mihaela era intr-o camasuta cu rosu si Marc intr-o camasuta cu bleu.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
andruskandu spune:
Tarta e la cuptor!
Sper sa iasa buna, deocamdata numai ciresica Hora pofteste...
Andreea
lui
Andreiut Puiut
A.C spune:
Arleena,medalia purtata de piticul meu era a unei fetite care avusese serbare de 1 iunie la servici,la ta-su la armata si i-a dat-o si Deliei sa faca poza cu ea.
LA MULTI ANI CU BUCURII,FERICIRE,SANATATE PENTRU:
[b]ELIZA si MARC ![/b]
Poze Delicioase
Amonar spune:
PENTRU MOFTUROSII NEMANCACIOSI DIN LIVADA
Sa vedeti ce-am descoperit astazi. Kailan mananca bine in ultimul timp, am descoperit ce ii place cel mai mult: cartofi piure cu brocolii si morcovi. Pot sa spun ca manca bine la pranz. Dar pe la ora 5 dupa-masa mi-am facut eu paste fainoase(macaroane rasucite colorate), le-am fiert separat. Am desfacut o conserva de peste (ton in apa). Am facut tzatziki (o reteta greceasca): se zdrobesc marunt de tot vreo 2 catei de usturoi, se rade (prin razatoare)cam vreo jumatate de castravete (se stoarce apa si se arunca sau foloseste la altceva). Se foloseste vreo 200 ml de smantana sau chefir sau iaurt neacru. Toate acestea se amesteca : castravetele, usturoiul si smanatana, se pune putina sare (foarte putin).
Se pune pestele peste macaroane. Se serveste cu tzatziki.
Va spun ca eu m-am pus la masa, Kailan a venit la mine in brate si a inceput sa-si bage manutele in farfurie. Dand de gust, a inceput sa infulece pestele, macaroanele, tzatziki. Am mancat amandoi impreuna din aceeasi farfurie pana ne-am saturat. Si asta dupa ce el mancase deja paine cu gem, o para si o grisina.
Ma gandeam ca poate e o idee pt cireseii care nu vor sa manance.....
Azi, Kailan iar si-a pus singur perinuta pe scaun si a stat frumos la masa sa manance.
carminabulina spune:
Pic de somn dar am intrat sa citesc ce ati mai scris si pac dau de mesajul tau Ramona (Luc2 o sa ma conversez si cu tine 
).
Ramona mi-ai facut mie o pofta nebuna de paste cu peste insa la noi este o problema cu conservele se pare. Avem cateva persona mature si copii bolnavi de BOTULISM. Deocamdata se fac cercetari analize etc. Astia banuiesc ca se afla in conservele de ton aduse din tailanda dar s-au imbolnavit si cei care au mancat carne din conserva. Asa ca deocamdata imi pun pofta in cui
.
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by arleena
...
oana sanatate sotului, sper sa nu fie ceva grav. am vazut pozele din creta...SUPERBE...tare dragut pustiul tau.....poti sa-mi dai ceva detalii pe PM sau mail cum ai facut cu mancarea pt paul, ceva preturi, ati stat la hotel? si noi vrem sa mergem undeva in concediu si inca nu ne-am hotarat....
...de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS
Arleena, nu prea am cum sa fac PM - nu ai activat....
Insa mai bine am vb la telefon - la calc. ajung f rar si f putin timp.
Inca mai avem de tras - sotul meu a fost operat luni seara, insa e subfebril asa ca inca nu-s linistita.
A fost ceva chiar grav, din pacate, insa sper sa isi revina cat mai repede.
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni