Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (56)
Raspunsuri - Pagina 4
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by abibrinza
Lyly, exista si in Europa hainute faine.Iti trimit o adresa de net daca vrei.Sper sa mearga: http: //www.baby-walz.com/neu/SyEngine.php?Act=50173&Do=50337&_inPHP
Am pus o pauza dupa :
multumesc

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by arleena
fac cu nerviiam scris un carnat de mesaj si tocmai vedeam niste poze superbe de la oana din creta si am inchis din greala pagina
o sa revin maine ca e tarziu deja dar pana atunci ca invit la o petrecere http://www.youtube.com/watch?v=67-C3W7hCwICATALIN ANDREI, RADU GABRIEL, ILINCA, ELIZA la multi ani cireselor si cat mai multe bucurii si fericire sa le aduceti parintilor
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS
Doamne, e mortal cum isi toarna apa pe cap

Miti, mie-mi spui de cheauneala
Te inteleg perfect!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Am reusit sa punem azi jaluzele verticale la balcoane...
insa toata casa e acoperita de un strat foaaarte fin de praf alb
iar Alec, din cauza bormasinii, n-a inchis nici un oki de la 7 dimineata pana la ora 16.00

Acum poti sa tai si lemne pe el, insa l-am dat peste cap raaau de tot. Dupa ce ca e bolnavior![]()
Acum chiar ca am fugit
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
miti2004 spune:
Arleena acum am vazut si eu filmuletul, aseara nu mergea. E demential 

Lyly am retinut si eu ideea cu jaluzelele verticale la balcon 
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
adriana spune:
Arleena, foarte haios filmuletul
.. si bebelica e de milioane![]()
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
Amonar spune:
AMA
Sper sa iti ajute putin experienta si avizul meu. Astazi Kailan s-a dus singur sa isi traga scaunul in care mananca si sa puna pernita in el cand i-am spus "hai la masa". Ei il implic in tot ceea ce fac. De exemplu ii spun "acum mama se duce sa faca de mancare la Kailan" sau "hai sa aduca mama camasuta de mancare" sau "mama ti-a facut cartofi piure azi cu.etc.etc..." De asemenea el sta cu mine in bucatarie cat eu fac treaba acolo. Tot ce fac ii spun si lui, ca si cand ar intelege. Si uite ca azi mi-a facut surpriza cand el s-a dus inaintea mea in camera si si-a luat scaunul si perinuta sa-l asez la masa.
De ochisori, da, tot albastrii.....asa vor ramane pt ca nu au alta nuanta in ei....Pun cateva poze recente.
POZE KAILAN
CAMELIA
Ma bucur sa aud ca ai incercat metoda si ca a mers. Tine-te de ea ca aveti numai de castigat!!!
Pupici la ciresici!

Steluta spune:
LA MULTI ANI, ELIZA!!!
Sa cresti mare si frumoasa, Ciresica de iunie!!! 
Arleena mi-a placut tare mult balaceala lui Alex. Si noi i-am cumparat o piscina Andradei (in care sigur avem loc toata familia
). Am facut si poze, dar domnisoara e nud, asa ca nu se pot face publice
. Dar si ea a fost extrem de incantata.
Andruskandu, dupa cum stii noi suntem in carantina pe motiv de posibila infectare cu varicela. Va dorim petrecere frumoasa!!
Multumesc fetelor pentru sugestii. Cred ca mai astept cu Andrada cu mancatul din manuta. Ea asa mananca biscuiti, painica, dar cam atat.
Eu am fost azi la Bookfest. Bineinteles ca nu m-am putut abtine sa nu cumpar un brat de carti
, atat pentru mine, cat si pentru Andrada. Am gasit si cartea super-bonei de pe Prima. Sunt curioasa cat e de utila. Acum citeam ce au mai sugerat fetele de la subiectul Clubul cititoarelor si am realizat ca puteam cumpara multe altele. Dar asta e, daca nu m-am dus cu lectiile pregatite
.
am livada in sarbatoare.
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
miti2004 spune:
fetelor, sincer, am niste intrebari pt voi:
1) exista in Bucuresti lapte gata preparat ? adica laptele lui Alex exista lapte praf in cutie, lapte gata preparat si lapte concentrat ( adica pui jumate lapte jumate apa ) al aceluias tip de lapte pe care-l bea el acum de la 6 luni pana la 12. Si unde as putea gasi ?
2) ce lapte imi recomandati ? vreau ceva cu plus de Calciu. Si unde pot cumpara mai ieftin ? adica din ce magazin ?
3) de unde pot lua pampersi "Pampers" multi si mai ieftini ? el are aproape 12 kg si aici sunt la NR 4 care sunt buni intre 10-17 kg.
4) cam cat e un scaun de masa pt copil ? nu vreau nimic special, cel mai simplu, prefer cu picioarele lui ( nu din cel care se leaga de scaun obisnuit ), nu ma intereseaza sa aiba roti si alte accesorii, doar sa pun copilul in el sa pot sa-i dau sa manance. Pe net la magazinele virtuale mi se par scumpe sincer.
aici il am pe asta:
http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=5031424
5) cam cat costa un patut si saltea cam asa cum il are el pe asta ?
http://new.photos.yahoo.com/magdalena_voinescu/album/576460762402674354/photo/294928804397992382/0
desi nu prea mai doarme decat juma de noapte in el
...
6) cat costa un scaun de masina de copil de peste 1 an ? eu deja il pun cu fata in directia de mers.
aici il am pe asta : http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=4366127
cam atat deocamdata....aaa, si de unde le gasesc....Daca sunt mult mai scumpe cred ca unele le trimit de aici pe vapor, poate ies mai ieftin
...
multumesc ! 
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
LYLY809 spune:
Miti, incerc eu sa-ti raspund la cateva in intrebarile tale.
Asadar:
- nu am vazut in Bucuresti lapte gata preparat sau concentrat. Lapte cu plus de calciu? Pai toate tipurile "nobile", ca sa le zic asa, au plus de calciu: Humana, Milupa, etc. Dar, pentru calciu suplimentar, eu i-as da iaurtel si branzica... ieftin? nici nu stiu daca mai exista ceva ieftin in Bucuresti![]()
- Scutece pampers eu iau din Cora. M-am dus alaltaieri in Carrefour si erau mai scumpe. Mai ieftine am gasit in Buzau. In alte orase decat Bucuresti gasesti totul mai ieftin. Deci, scutece pampers numarul 4 plus am gasit la urmatoarele preturi: 56 lei in Cora, 59 lei in Carrefour, 50 de lei in Buzau. E vorba de pachetul cu 50 de bucati(parca sunt 50 bucati, na, ca mi-e lene sa verific la ora asta)
-scaun de masa eu am gasit CHicco cu 500 de lei. Nu stiu daca exista mai ieftine
- scaun de masina am vazut cu cca 1000 de ron la expobaby, eram cu Vivi...nici nu mai stiu ce marca era. Eu am primit scaun de masina folosit. E singurul lucru primit de Alec
pe care nu am dat bani.
Cam atat stiu. Sper sa-ti fie de folos. In super si hipermarketuri ar trebui sa fie mai ieftine...eventual in Metro, Plus...
DianaR, pana la urma ce-am vazut eu la Plus cu 30 de lei erau doar 100 de bile, fara piscina. Daca avea si piscina, chiar ca ma ofticam!![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006

de