Mamici de Noiembrie-Decembrie (31)
Raspunsuri - Pagina 9
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Soacra mea a fost singura care si-a dat cu parerea, la numele ales de noi in cazul ca e baietel, si anume ELIAS. A spus ca o sa-l strige copiii 'spital".
... asta-i tare ...
ana - am sa tin cont si de sfaturile tale despre carut si cadita, merci
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
anacami spune:
1.Bebeconfort:
http://www.bebeconfort.fr/UK/prom_poussette_loola.htm
3. Quinny:
http://www.quinny.com/
Mie imi place Zapp, desi Buzz ar fi indicat pt. varte mai mici (are distanta dintre roti f. mare)
Shery, ai fost la doctor? sper sa fie totul ok!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
anacami spune:
da Petro, si mie imi place de vreo 2 ani .
Daca te uiti la submeniul caracteristici (sub poza), are si maner reversibil-adica poti sa il fixezi astfel incat copilul sa fie cu fata/spatele la tine (caracteristica care mi se pare f. importanta, mai ales in primele luni), se strange f. usor si bine (vezi si Compatibility),etc...
In seara asta m-am tuns (numai in volum), ma simt super-bine
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
adinag spune:
crissintibun, exact asta-i si argumentul care se zice mereu aici, cu coloana...
Adina 11+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Victo spune:
Cristina, si eu dc voi avea fetita o s/o cheme Amelia..ma rog, aproape de Amalia...;)
azi am fost la Cantacuzino sa repet listeria...dc iese iar pozitiv va trebui sa fac tratament..ufffffffffff....
voi nu ati facut aceasta analiza sau v-a iesit ok?
in week-end va merge taticu' la baby expo.eu il bat la cap ca dc cumpara ceva, sa nu dea o avere...sunt cam zgarcita, huh??sau geloasa...hmmm...desi e invers, de obicei..taticii devin gelosi pe copilasi.io parca nu/s normala...mi-e teama sa nu-l iubeasca mai mult pe ala mic...
18+ si gimnastul/a
pufulet74 spune:
Multumesc de urari, sper sa imi revin ca acuma sunt cam bulversata si stresata ca nu avem nume de baietel :)
M-am uitat la linkurile cu carucioare, mie imi place Quinny Speedy :)
Is curioasa la ce preturi gasesc asa ceva in Ro, ca in Olanda am inteles ca e la 700 de euro
------------------------
Flory 17+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
adinag spune:
Flory, s-ar putea sa fie mai ieftine in Olanda, ca sunt produse acolo. Noi tot Quinny vrem, dar Buzz + landou (pe landou il cheama altfel cumva, parca Dreami). Pe asta se poate monta si scaunul de masini Maxi Cosi Cabrio. In general pe toate Quinny se poate monta Maxi Cosi Cabrio.
Adina 11+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
crissintibun spune:
Petro,eu am patit exact ce te astepti tu ...Numai k mama a fost f vehementa in a ne dezaproba.Legat k tu ziceai k esti pro un singur nume ,majoritatea celor dragi mie asa gandesc ,dar eu cand eram mica visam sa am si un al doilea nume si de atunci m-am hotarat sa le pun copiilor mei cate 2
Mihuta,ma bucur mult k iti plac amandoua numele.Si Sophia e deosebit ,imi place k e un nume mai rar ,asa am cautat si noi sa le alegem pe cele pt comoara noastra miscacioasa ,cum o descrie dr la ultimele controale.Legat de Elias e f interesant ,l-am si trecut in agenda...Si mi-ar placea cum se potriveste cu numele nostru de familie.
Victo,chiar k sunt apropiate Amelia si Amalia...Ai prefera sa fie fetita?K am vazut k inca nu stii.Sa vii cu vesti bune in ceea ce priveste analiza.
Cristina 18+ si Amalia Miruna
pufulet74 spune:
Si noi am zis initial un singur nume, dar dupa aia am gasit mai multe care sa ne placa si am pus doua pentru fetita :)
Acuma luam cautarile de la capat se pare :)
Ca regula e sa fim amindoi de acord, altfel nu se decide nimic, asa ca va dati seama....:))
------------------------
Flory 17+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk