Mamici de Noiembrie-Decembrie (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ralucamultumim frumos! ne prinde bine! mai ales ca suntem la prima sarcina! pt. David!
pufulet important e ca sunteti bine cu putulicile te obisnuiesti pe traseul de gravideala

PUSSI 13+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

pufu - da' ce ecografie era asta? Aia morfologica?

Care sunt acum variantele de nume pt. baietel?

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Inca nu avem nume de baietel, ca noi fetita vroiam... asa ca acuma suntem in cautari .... :)
Cred ca e morfologica, numa ca nu imi zice medicul toate masuratorile alea.
El a zis ca de fiecare data face eco morfologica, ca l-am intrebat.

------------------------
Flory 17+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Pufu, felicitari ca bb e bine! La mine la prima sarcina a fost exact invers: intai cica e baiat, eu am intrebat cat de sigur, 75%? Dr.: nuuuu, mult mai mult! Dupa aia cica e fata... De data asta voi intreba abia la eco morfologica de saptamanile 20-24, ca atunci se vede intr-adevar bine. Si pe mine atunci m-a bulversat, nu ca as fi avut vreo preferinta, daar te obisnuiesti cumva cu ideea...

Adina 11+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Alfa_anca ,acum am observat k avem fix aceeasi varsta de sarcina ..Si amandoua vom tine in brate fetite...
Am uitat sa va zic ca fetita mea s-a dezvoltat asa de bine incat la echo luni mi-a zis k are dezvoltare de 19+ si ca Dpn e 01.11.Suntem f mandri de printesa noastra ca in timp ce se dezvolta asa bine nu o deranjeaza deloc pe mami ...Eu ma simt mai bine ca oricand..Si canicula park o suport mai usor.
BB-yasmi,AncaD,Petro ma bucur mult k va place numele .Mama a reactionat asa aiurea cand i-am siz de el ,nu i-a placut deloc si am zis sa mai cer si alte pareri.
pupici,

Cristina 18+ si Amalia Miruna

Mergi la inceput

In cazul asta ... ma bucur ca nu mi-a spus pana acum ce este. Adica, eram putin "suparata" ca tot auzeam la voi ca ati aflat deja ... iar mie nu imi spune.
Dar la eco morfologica a zis ca se va vedea cu siguranta ... mai e o luna. Nu am preferinte, dar sunt curioasa ... si intr-adevar te da putin peste cap daca schimba de la o eco la alta.

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Pufulet,cel mai important e sa mergem la echo si sa vedem k e o comoara perfecta.
Si eu ma gandesc ,ca fiind totusi inca sarcina micuta ,mia pot interveni surprize ..Mai ales k nu am facut inca o echografie 4 d...si pt baietei chiar nu avem nici un nume..Eu am simtit de la inceput in sufletul meu k e fetita si ne-am axat mai mult pe asta.
Legat de patuturi eu am discutat cu un prof univ pediatru si el a zis k sunt mai sanatoase patuturile din lemn in special pt coloana.Si cel pliabil e bun doar pe post de tarc.Nu stiu daca are dreptate ,dar totusi instinctul meu imi zice sa iau din lemn .Parca sunt si mai rezistente.

Cristina 18+ si Amalia Miruna

Mergi la inceput

cristina - si eu ma astept la "discutii" pe tema numelui din partea mamei si a rudelor apropiate in general. Nu ca as vrea cine stie ce nume sofisticate (ca eu sunt pt. nume simple), dar e normal sa nu poti multumi pe toata lumea. Ba ca unul vrea nume de sfant, ba ca sa fie ca stra-stra-mosul nu-stiu-care ... da' noi pana la urma facem tot ce vrem noi. Si aven si noroc de nasi care nu au pretentie de nume, ne punem de acord cu ei ... si gata. Doar copilul este a nostru si va sta cu noi in casa ... .

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Sheritra, ce vesti ai de la urolog ? Nu e posibil sa ai vreo piatra sau nisip la rinichi ?

Ralumat, multumism mult de tot pentru informatii, eu una cel putin sunt tare debusolata cu toate produsele astea pentru bebei si inca nu m-am putut hotari la nimic.

Cristina, foarte frumoase ambele nume ! Eu una n-am cerut parerea nimanui , am hotarat noi doi si pe cei din jur i-am anuntat daca au intrebat. Soacra mea a fost singura care si-a dat cu parerea, la numele ales de noi in cazul ca e baietel, si anume ELIAS. A spus ca o sa-l strige copiii 'spital". I-am raspuns ca nu-i pun numele "municipal" ca sa fie strigat "spital", Elias e forma greceasca a lui Ilie, faza cu spitalul e coincidenta. Si am inchis discutia. Prea multa bagare in seama strica.

Imi pare rau sa aud ca atatea fete au o perioada proasta acum, si eu sunt cam stresata cu problemele de munca, desi incerc sa nu ma implic de loc. Asta e, nu putem sa ocolim viata de zi cu zi.

16s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Petronela,si eu vreau carucior 3in1.
Optiunile mele
1. Bebeconfort-Loola (complet este vreo 24 mil, dar cred ca voi lua doar sport+cosulet=18 mil)
2. Inglesina-Zippy- complet (landou+cosulet+sport) tot vreo 24 mil
3. Quinny- dezavantaj-cel caruia i se poate atasa landou mi se pare ca are rotile f. mari; mie imi place modelul recomandat peste 6 luni...

Nici mie nu-mi plac cele cu 3 roti; si cele sport bune sunt extrem de stabile si usor de manevrat, plus ca sunt f. usoare in comparatie cu celelalte. Eu am avut in primele luni un carucior Hauck foarte zdravan, dar pe care il puteam manevra doar eu- soacra-mea nu l-a plimbat pe Sebi cu caruciorul pana cand nu l-am schimbat cu unul sport!!!I-am luat unul de la Graco (Citisport),care de si avea niste roti micute a fost minunat,a ramas aproape ca nou desi a fost muncit la greu!
In plus, daca locuiti la bloc sau daca intentionati sa-l carati mult cu masina, trebuie sa fiti foarte atente la distanta dintre roti- multe dintre cele cu roti mari nu intra in lift!
Cand o sa fie mai maricel, o sa fie de dorit un carucior cat mai usor si mai mic!

Cadita noi am avut din acea normala pt. bebelus, dar nu am folosit-o decat vreo luna! de la doua-trei luni a trecut direct in cada mare, facea baie cu tati. In camera, stropeam tot in jur. Se poate folosi eventual pusa in cada, dar acum exista suport special pt. asta, cu ventuze de fixare. In cadita plangea la baie, in cada cand facea baie cu tati era super-incantat.

Paturici din acelea impermeabile am vazut si la Bella-cei cu produse Bella pt. femei,Seni pt. varstnici si produse pt. copii Happy (la Baby Expo,dar cred ca se gasesc si in magazine si la distribuitori)-am gasit si produsul care va intereseaza: http://www.bella.ro/ro/produse/articole_pentru_bebelusi/cearsaf/main.htm

De la Miniblu nu mi-as cumpara produsele de puericultura sub marca proprie (carucior, scaun de masina,scaun de masa); nu par prea rezistente...Sunt insa distribuitori a unor producatori f. buni (MaxiCosi,etc).

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput