Mamici de Noiembrie-Decembrie (31)
Raspunsuri - Pagina 7
pet.cost2005 spune:
Da, ai dreptate ... uite ca nu m-am gandit ... bine, la ridicat e sotul . Da' de stropit si murdarit ... e cam nasol in domitor. Da, deci tot mai utila e masa normala de infasat si baita in baie ...
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
adinag spune:
Buna,
vad ca vorbiti de carucioare!
BB, m-am uitat la ala care-ti place tie, dar n-are nimic pentru primele 6 luni? Landou? Ca acolo scrie ca de la o luni, dar nu scrie in ce-l pui atunci?
Eu m-am invatat minte si imi iau unul cu 3 roti, ca sunt intr-adevar mult mai usor de manevrat! Data trecuta am avut cu 4. Si vreau si eu roti mai mari, am avut si data trecuta, si e mult mai bine. Am avut cunostinte cu roti mici la carut, si cand mergeam la plimbare si eram in parc, pe aleea cu pietris, sau era iarna zapada, nu puteau inainta cu carutul!
Iar preturile, mie mi se par cam la fel ca in Austria, depinde de marca! Cele de marca sunt la fel, am observat!
Nici in Austria nu pune nimeni bb in pat de voiaj, numai din lemn. Ala de voiaj mi se pare nepractic cat e bb tare miczt, pentru ca nu poti muta salteaua mai sus.
Dar bine, aste-s gusturi, care oricum nu se discuta!
Adina 11+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by pussi
pet.cost2005 eu iau doar de lemn!Am un finut care a vut de plasa si cum s-a lasat mamica pe el..s-a rupt!
bb eu zic sa nu cumperi nimic, sa mergi la Szeged, sunt doar 120 km....e totul mult mai ieftin!eu am zis ca fac niste drumuri pe final de august!
Cica mai sunt niste scutece din material de pampers care au forma de cearsaf ...sunt super utile pe masa de infasat si pe patuturi! Mi-a zis o verisoara care a nascut acum 4 ani si ea le luat din Ungaria! stiti cumva daca se gasesc si la noi??
PUSSI 13+ din care unul
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Da, se numesc aleze. Le gasesti in doua variante: 60x60 cm sau 60x90 cm. Exista mai multe marci, noi cumparam Seni, care e in jur de 5 RON 5 bucati. Sunt foarte bune, cum spunea prietena ta- bebele mai are nevoie sa faca bai de aer la fundulet, si poti sa-l lasi linistita la funduletul gol pe ele. Se gasesc in farmacii si la hypermaketuri. La Cora, de exemplu, nu sunt la raionul Bebelusi, ci la cel de cosmetice, langa scutecele absorbante pentru adulti.
Si ca fapt divers, sa va fac un pic sa radeti : cu vreo luna inainte sa nasc, noi ne-am cumparat o canapea noua, pe care dormeam. Si eram asa de stresata ca o sa mi se rupa apa noaptea, in canapeaua cea noua....incat am dormit toata luna cu o aleza de-asta sub cearceaf
Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a sasea
Ralumat spune:
Iar in legatura cu cadita in masa de infasat.....e draguta si "da bine", dar e prea mica, fetelor! De stropit nu o sa prea stropeasca in primele luni, ca stau cumintei.....insa de pe la 2 luni nu mai incap in ele. Noi avem o cadita normala de bebelusi, pe care am pus-o intotdeauna pe jos, iar noi doi stateam in genunchi - unul il tinea, altul il spala . Acum, daca se intinde, David este cat cadita!!!!! Pentru a mai avea loc de manevre prin zona, trebuie sa-l tinem in fundulet.
Mai sunt si niste suporti pe care ii puteti pune pe cada din baie, si pe ei cadita. Mie mi-au facut cu ochiu', insa erau in jur de 180 Ron, cadita +suport, asa ca am renuntat.
Edit: sper sa nu va suparati ca vin cu idei ...stiti vorba aia, "tot patitu-i invatat". Imi amintesc cat de ametita eram descoperind magazinele de bebelusi....cate ore stateam si comparam. De mare folos mi-au fost atunci sfaturile prietenelor care aveau bebelusi mai mari cu un an decat al meu, dar mai ales al prietenelor de pe forum.
luna a sasea
pet.cost2005 spune:
raluca - stai linistita ca nu ne suparam pt. sfaturi (eu cel putin nu). Daaa ... vezi daca iti deschide cineva ochiii te gandesti la mai multe. Imi placea masa de infasat cu cadita incorporata, dar vad ca sunt mai multe inconveniente ... asa ca am sa optez pt. cadita normala ... E adevarat ca te incanta toate cand le vezi ... .
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
Ralumat spune:
Eeee, daca nu va suparati, hai sa va mai zic una . Din pacate, asta e special pentru bucurestence: patutul acela fain de la Miniblu ( pe care eu din pacate nu l-am putut lua din lipsa de spatiu ) costa anul trecut in septembrie 1300 RON. Tot in septembrie, la BabyExpo era o firma care are si un magazin in HomeDesignMall. Acelasi patut, identic (doar ca nu scria Miniblu ), chiar in 2 variante de culoare costa la respectivii 1000 Ron.
luna a sasea
pufulet74 spune:
Ne-am intors de la medic, totul e ok, bebe-ul e f bine :)
Si se pare ca cei 25% au facut diferenta la baietel cica se vede f clar :))
M-am bulversat, ca deja ma obisnuisem cu ideea ...
------------------------
Flory 17+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
pet.cost2005 spune:
Patutul ala de care vorbeam eu ca imi place? Cu masa atasata? Da' e chiar asa de mare? Ca si eu as fi vrut asa ... din lipsa de spatiu si pt. ca se poate folosi mai mult, ca se transforma ...
In fine, pe-aici nu am vazut (in magazine), ci doar pe net ... da' e taaare scump ... €1400-1500 ... pe cand daca le iei separat costa cam €600 (patut+masa de infasat) ... si poate chiar si mai putin cu vreo €100 daca gasesti vreo oferta ceva ...
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
pet.cost2005 spune:
pufulet - ma bucur pt. vestile bune ... ca e bb bine. Si intre timp zici ca i-a crescut o putzica ??? Deci ce este?
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
pufulet74 spune:
Si noi suntem bucurosi ca bebe e bine :)
Pina la urmatoarea vizita e baiat, ca eu nu mai cred nimic acuma :))
------------------------
Flory 17+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk