Mamici de Noiembrie-Decembrie (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pussi eu akuma merg la miniblu. cum e cu comanda?? eu am inteles ca il cumperi direct din magazin (dc au)
petro zi-mi un pret aproximativ la caruciorul 3 in 1, plssss. ca imi trecea prin cap sa iau din italia.plss

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 18+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

pet.cost2005 eu iau doar de lemn!Am un finut care a vut de plasa si cum s-a lasat mamica pe el..s-a rupt!

bb eu zic sa nu cumperi nimic, sa mergi la Szeged, sunt doar 120 km....e totul mult mai ieftin!eu am zis ca fac niste drumuri pe final de august!

Cica mai sunt niste scutece din material de pampers care au forma de cearsaf ...sunt super utile pe masa de infasat si pe patuturi! Mi-a zis o verisoara care a nascut acum 4 ani si ea le luat din Ungaria! stiti cumva daca se gasesc si la noi??

PUSSI 13+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb_yasmi

pussi eu akuma merg la miniblu. cum e cu comanda?? eu am inteles ca il cumperi direct din magazin (dc au)

_

poza eco bb si burtik

mie imitrebuie de gemeni si n-au

PUSSI 13+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

bb - pai la preturi ... iti spun ce am vazut pe-aici si compari tu cu preturile din RO ca eu nu stiu cat costa in tara (si drept vorbind, imi cam prin urechile cu transformatul euro/lei ... RON, ROL ... ce-s aia ). Unul de-ala asa complet cu tot ce ti-am explicat ca are este intre €400 si €600. Sunt taaare frumoase ... si scumpe.

Si m-am mai uitat dupa patut (din lemn) complet de saltea, lenjerie, aparatoare, perna etc. + masa de infasat .... €500-600. Eu numai atat imi iau in materie de mobilier pt. ca nu am spatiu ... Eiii si mai incolo ar fi scaun pt. papa (mancare) ... tarc ... si patut de-ala pt. calatorii (care iti place tie, bb).

pussi - am vazut niste carucioare pt. gemeni superbe ... intra pe site-urile alea date de mine ... gemellare ... ce fel il vrei tu? sa stea fata in fata, unul in fata altul in spate (ca in autobuz ) sau unul langa altul? Mie imi plac alea fata in fata ....

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

pussi nu prea imi arde de mers la szeged. azi merg la miniblu (am card de fidelitate) si poate il si luam. in legatura cu patuturile, mie nu imi plac deloc cele de lemn, eu sunt PENTRU cel pliabil. majoritatea prietenelor (cunostintelor au pliabil si nu au avut pb ). acuma stii cum e fiecare cu gusturile lui

_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

petro, cred ca mai bine iau din RO
mie imi plac patuturile pliabile ca se pot transporta usor cand pleci undeva, nu sunt dure, iar mai tarziu il folosesti pe post de tarc.

_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

bb - sa inteleg atunci ca preturile sunt muuuuult mai mari aici . Mi-am imaginat ... si mie aici mi se par scumpe.

Da, patutul ala de care vorbesti tu e ala de calatorie. Imi place ala dar numai in deplasare. Acasa vreau de lemn.

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

upsss scuze:
http://www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=34&cod_produs=110

_

viitoare mami 18+

poza eco bb si burtik

bb, , mie imi place acest carucior..e f fain.

prietenele mele imi spun ca ar fi bine sa aiba roti cat mai mari, datorita gropilor din trotoare! si cred ca o sa ma conformez si iau unul cu roti cat un geep

adalia 17+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

O curiozitate .... mesele de infasat din RO au si cadita pt. baie dedesupt? Adica se ridica partea de sus (unde se infasa) si dedesupt e cadita pt. baie?? Alea lipite de pat asa sunt sau numai masa de infasat si gata?

pussi - uite aici www.nidodigrazia.it/cart/zoom-foto.asp?name=cr1103" target="_blank">un carut pt. gemeni care imi place.

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

petro sunt si asa, dar am inteles ca nu sunt utile ca trebuie sa ridici cadita sus si ca stopeste...eu o sa le iau normala si pe covoras in baie le fac baita

PUSSI 13+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput