Mamici de Noiembrie-Decembrie (31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

a raspuns sheri inaintea mea....
sheri - tinem pumnii sa fie bine, sa-ti treaca durerile.
petro - sper ca nu te-am "deranjat cu ciorba".
pupici tuturor.
gabi 18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

gabi - nu, deloc ... nu m-ati deranjat. Ba chiar mi-ati dat idei ce sa mai fac de mancare .

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

gabitz78 eu stiu ca te trecusem ieri sau alataieri in listutza nu mai stiu exact, dar se pare ca nu s-a inregistrat. Acuma te adaug iar. Scuze. Te pup.

crissintibun ma bucur ca ai reusit sa iti treci caruciorul in semnatura, arata f bine.

Anca 18+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

anca - multumesc..probabil ca se pierduse pe drum...nici o problema.
pupici.

Mergi la inceput

bb - frumos carutul la care v-ati orientat. Nici mie nu imi plac alea cu 3 roti. In schimb, imi plac alea transformabile, 3 in 1 ... cam www.chicco.com/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=05.063399.630.000&idFascia=21&idSezione=43" target="_blank">asa, www.pegperego.com/page.php?sid=22096cf8686b4a5d7b8fc47368fc9856&pageid=IJVNL001&idf=08&idp=0000000106&cl=N" target="_blank">asa sau www.inglesina.com/it/products/details.php?sectionid=6&itemid=135&PHPSESSID=7f4fd2bd99c851a5a8a0bd006d8b005f" target="_blank">asa.

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Petro imi place ultimul carut pe care l-ai postat.
Eu am impresia ca daca are 3 roti parca e mai usor de manevrat. Stiu ca s-ar putea sa nu fie asa, insa e o optiune.

18+ ???

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

PETRO, astea imi plac si mie, dar vreau neaparat sa aibe si scaun(scoica).
peste o ora mergem sa-l vedem mai bine caruciorul ala si poate il si cumparam!
ieri cand am fost sa imi iau rochita asta, imi zice mami meu sa o iau rosie sa nu ma deoache nimeni, si mare dreptate a mai avut!!!!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 18+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

petro cam ce preturi au carucioarele si lucrurile de copii in italia?? mai mari ca la noi???

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 18+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

darleena - aaa .. eu nu m-am gandit la manevrat. Ma refeream strict la design ca nu imi plac alea cu 3 roti.

bb - pai alea 3 in 1 au si scoica. La ce spui tu scoica? La scaunul de masina sau la cosuletul ala pt. transportat? Au si de-aia ... deci alea pe care le-am aratat au scaun de masina/cosulet, carut tip landou (pt. primele luini de viata, sa stea culcat) si carut pt. cand e mai mare (sa stea in fund). Se transforma ... De aia imi plac astea complete ca il poti folosi mai mult.

Si mi-am adus aminte ... nu mai retin cine a pus poze cu patururi zilele trecute. Imi place tare ala de lemn care se transforma si care avea atasata si masa de infasat. Na, ca sunt fan transformat eu . Pe aici nu am vazut asa lipite ... decat separat. Patuturile alea cu plasa care se pliaza aici sunt folosite mai mult pt. calatorii ... dar de baza e tot ala de lemn.

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiiiiiii
ancuta si pe mine ma doare capul ingrozitorrrrrrr
petro , bbvad ca sunteti la capitolul carucioare, si eu as vrea ceva 3 in 1 ...si dupa sa vad in cat timp vine comanda, maine daca am chef si ma simt bine merg la Chicco, la Miniblu se face comanda cu 2 luni jumate inainte! si eu din oct. ma pot astepta sa nasc

PUSSI 13+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput