Mamici de Noiembrie-Decembrie (31)
Raspunsuri - Pagina 10
slimatei spune:
noi nu suntem asa originali cu numele inca nu am gasit nici un nume care ne placa la amandoi nu am cazut deacord nici nu nume de fetite nici cu cele de baietei asa ca am decis ca daca nu reusim sa ii gasim nume potrivit pana la nastere (inca nu stim ce va fi)daca va fi fata va avea numele lui iar daca e baiat numele meu; nu e prea original dar se poare ca pe tema asta nu ne-a mai contrazis asa ca....bine ca va fi bebe sanatos
stefania
12+
slimatei spune:
mai am o intrebare ;stiu ca eu am mereu intrebari dar inca nu am descoperit ce inseamna TT ca tot va aud ca va ingrijorati ;mie dr. nu mi-a dat nimic de genul asta sa fac?????????
stefania
12+
anacami spune:
Buna dimineata!
Stefania, TT=triplu test=testul care spune daca sunt sau nu anomalii genetice (sindrom Down, Eduards,...). Este un test statistic/probabilistic (nu are valoare certa,da doar indicatie sau riscul de a fi/nu probleme); uneori poate da rezultate fals pozitive, sau fals negative. Pt. certitudine trebuie facuta amniocenteza.
Pentru interpretare TT se folosesc valorile unor parametri de sange, date ecografice (de aceea trebuie facuta si o ecografie cat mai recenta fata de recoltarea sangelui) si date din "istoria" mamei (varsta,...).
Va doresc o zi placuta!
Iuhu, se apropie weekendul !
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
RAMONELLA spune:
Neata burtici!!!
Pufu felicitari pt baietel!!!!!!!
Eu aseara am avut un eveniment neplacut.Aseara a iesit sotul meu cu catelul sa-si faca treburile si a iesit la strada,a mirosit el ceva.Si l-a lovit o masina.Nici nmacar nu l-a ocolit,mai ales ca statea intr-o groapa,pe care majoritatea masinilor o ocolesc.Boul ala nici macar n-a oprit,noroc ca nu mergea mai tare,sa fi fost mai rau.I-a luat doar nr de la masina.Eu stateam in pat,linistita,si a venit sotul cu catelul in brate si imi spune ca l-a lovit o masina.Asa m-am speriat,mi-a stat inima in loc.N-am putut nici sa plang.Din fericire nu e nimic grav,doar s-a julit la bot si schioapata.Saracul,s-a aruncat pe jos si era plin de praf.Asa mila imi era de el.Si am mers atunci la 11 seara la doctor cu el,sa nu fie vreo hemoragie interna.Din fericire totul e bine,doar s-a speriat foarte tare.I-a dat niste perfuzii si acum e bine,doar mai schioapata.Dar trebuie supravegheat.M-am speriat foarte tare.Bine ca n-a patit nimic,catelusul meu drag.Am incercat sa nu ma speriu prea tare,sa nu-l afecteze pe bebe.Cand am ajuns acasa,pe la 1 noaptea,am luat un no spa.Sper sa fie bine.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel18+ Alexia Beatrice
darleena spune:
Neata fetele!
Va salut pe fuga pentru ca am ceva treaba acum de dimineata.
Anacami m-ai innebunit cu carucioarele de la babyconfort. Dar se gasesc si in Ro? sau trebuie sa comanzi din afara?
N-am vazut preturile la ele pe site.
18+ ???
Pana vine bubu
poze bubu mic
pufulet74 spune:
Ramonell, imi pare rau de tot pt catelusul tau, bine ca nu a fost nimic grav
------------------------
Flory 17+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
gabitz78 spune:
neatza.
ramonella - of, bine ca nu s-a intamplat nimik grav.pupici.
noi la prima saricina aveam pregatit nume de baiat, dar nu si de fata. a iesit baiat. acum avem pregatit nume de fata..poate o sa iasa fata!om vedea....
tare faza cu elias=spital....
pufu - felicitari pentru baietel!
pupici la burtici.sa aveti o zi frumoasa!
RGE spune:
RAMO ..imi pare rau pt catelusul tau..ai mare grija de el dar si de bebe incearca sa nu te sperii foarte tare..stiu ca e greu..dar uite eu ieri de la atatea suparari..vreau sa spun ca l-am simtit pe bebe toata ziua saracul era atat de agitat....si mi-a parut asa de rau...asa ca de acum incolo orice s-ar intampla o sa ma gandesc mai intai la el...
ROXANA 20+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
anacami spune:
Distribuitor "Bebeconfort" (Franta) in Romania este Lyada (importa si Peg Perego, Baby Relax, Babideal)
Str.Amintirii 17
Sector 1
Bucuresti
Romania
marketing@lyada.ro
tel. 0213129696
Eu intentionez sa iau carucior de la BabyExpo, sunt multe reduceri la mai toate firmele cu produse de puericultura, imbracaminte, incaltaminte. Data trecuta la caruciorul pe care il vreau erau reduceri de vreo 2 mil! (oricum in magazinele on-line sunt mult mai scumpe decat in mag. clasice).Vreau sa merg si la sediul lor, au si promotii din cand in cand.
Calendar BabyExpo:
BABY EXPO 2007
Cluj-Napoca - Iunie
8-9-10 Iunie
Editia 2
Zilnic intre 10.00 si 19.00
Sala Sporturilor Horia Demian
Web site Cluj-Napoca
Bucuresti - Septembrie
27-28-29-30 Septembrie
Editia 9 de Toamna
Sala Polivalenta
Timisoara - Noiembrie
9-10-11 Noiembrie
Editia 2
Centrul Roman de Afaceri CRAFT
Web site Timisoara - 2006
- Editie Aniversara -
Bucuresti - Decembrie
6-7-8-9 Decembrie
Editia 10 !
Sala Polivalenta
anacami spune:
Pt. cele interesate de Peg-Perego, pe situl Lyada (http://www.lyada.ro/) la "Produse", Peg-Perego- Caruciore gasiti meodele si preturi...