Mamici de septembrie - octombrie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Ca tot vorbim despre marci de produse, eu voi cumpara cosmetice de la Seba Med, sunt scumpe, stiu, dar eu nu vreau copil alergic sau iritat ca devine nervos si m-am saturat de , iar ca scutece voi lua marca Libero, tot asa, putin mai scumpe dar mi se pare ca-si merita diferenta. Asta e, voi face efortul asta financiar pt. confortul lui bb care se va reflecta, sper in propriul meu confort psihic , hi, hi, hi. Eh, mai vedem noi daca va fi chiar asa cum sper sau nu.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
23s fixMaria

Am vazut in revistele Mami reclame la scutecele Happy. De astea ce stii? Ca parca nu as lua Pampers ca m-au suparat cu reclama lor de cacao.
Stiu ca ai zis tu ce fel de pompa de san ai avut, dar poti sa mai spui o data pt neuronii mei plecati in vacanta? Eu ma gandeam la una manuala de la Avent si 2 biberoane pt cazuri de Doamne fereste. Eu sper sa nu am probleme cu laptele, dar sa fie acolo. Biberoane as vrea Avent sau Nuk, dar nu stiu care sunt mai bune. Am vazut tot soiul de bibe: anticolici, anti nu mai stiu ce. Deja sunt in ceata. Ca sa nu mai spun ca i-am facut capul calendar si sotului . Saracu', intre 2 clienti cred ca mai viseaza vreun bibe sau vreo haina. La toate hainele pe care le-am luat mi-a zis: mama, ce mici sunt

Sim 27+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Piciulika, la multi ani, scumpo si numai bucurii!!! Sa ai un copil frumos si sanatos si o nastere usoara!

23s fixMaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ia sa o contrazic eu pe Tomasa:
batista bebelusului este periculoasa pt copil, mi-au zis doi MARI pediatri lucrul asta.
Una e Ana Culcer, a doua este o doamna care salavat mii de copii de la moarte, a fost sef de sectie la Fundeni, la pediatrie oncologie, lucrarea ei de doctorat e fundamentala pt rolul geneticii in leucemii, si multe multe alte merite are.
E o metoda invaziva, pe care de altfel fi-mea n-a suportat-o absolut deloc.

Peria de par e f faina:) Pt ca atunci cand e bebe, nu=i bine cu uscator electric sa le uscam perisorul.Iar peria aia prin par mie mi-a folosit, o pieptana si o si usca in acelasi timp. Dar nu era excesiv de pletoasa fata. Deci la perie nu-s categorica, doar zic ca mie mi-a placut.
Pompa desan iar n-am folosit, dar nu ii neg utilitatea, poate chiar imi voi cumpara.Numai ca nu ma pot pronunta despre ea.
biberoane iar n-am avut, nici lapte praf n-am folosit, iar nu ma pricep....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tomasa

Sim, e ok daca stai in Dristor (si eu tot acolo stau), nu stiu de ce aveam impresia ca esti mult mai departe, prin Drumul Taberei...Singurul Auchan deschis pana acum in Bucuresti este relativ aproape de noi, in Titan. Oricum raionul de copii e mult sub nivelul celui din Cora, dar mai gasesti cate ceva, mai degraba practic decat dragutz .

23s fixMaria

eu aveam impresia ca tu stai in Drumul Taberei si nu intelegeam de care Auchan zici . Totusi, cred ca Andries sta prin Drumul Taberei.

Sim 27+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

ia stati asa ca mi scriu
deci cu cat luati mai multe bibe, cu atata o sa renuntati mai usor la alptat.dacastii ca esti"acoperit" te dai batut mai usor.
parerea mea

uite cala seba med nu m-am gandit, ia sa studiez problema.

Scutece happy sunt de toata jena.nu va sfatuoesc.Pampers sau Libero, alea sunt mai bune.La sfarsitul perioadei de scuteceala numai Libero am folosit.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Sabina, am auzit si eu de Penaten, am si vazut cand am fost in Austria. Din pacate, la noi e destul de slaba oferta lor. am gasit ceva pe site la bebelusultau. De Bubchen am tot citit, le-am studiat si compozitia cand am fost in Cora si mi se par OK. Daca nu o sa ii priasca Bubchen, o sa trec la Klorane sau Sanosan.

Sim 27+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Sabina, chiar nu am de gand sa renunt la alaptat prea usor. Eu tot studiez acum cum sa fac sa am mai mult lapte. Nu am de gand sa iau vreun lapte praf doar ca sa am in casa. Dar 2 bibe o sa iau. Poate e nevoie sa ii dau ceai sau poate e nevoie sa plec de acasa si sa ma mulg sa ii las laptic. Sunt pro alaptat, asa ca nu sari pe mine

Sim 27+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

haha, 2 bibe e ok, nu ma intelege gresit
eu vb asa, la modu general.

Mergi la inceput

Ce e batista bebelusului?

Sim 27+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

http://www.overland.com.ro/

Mergi la inceput