Mamici de septembrie - octombrie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 8
sim_stoian spune:
Ana, cred ca e vorba de acelasi magazin. Azi nu mai ies din casa, poate maine. Eu acum plang dupa salopeta tip maiou. Nu stiu unde sa caut de aia, dar astept sugestii daca stiti ceva.
Urmychance, costumasul ala a fost 37 ron. Mi-a placut ca e de bbc si se imbraca usor. Mai aveau o gramada de modele, mi-a fost greu sa aleg. Preturile erau intre 30 si 37 ron. Aveau si de astea cu salopeta din alt gen de material, dar am mers pe varianta comoda pt bebe. Nu vreau sa il chinui cu tot felul de haine greu de imbracat sau purtat.
Sim 27+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Ali, eu cosmetice o sa iau de la Bubchen. O sa iau sampon, lotiune pt baie (un soi de gel de baie) si ulei de corp. O sa mai iau o crema Bepanthen, desi aici inca mai oscilez pt ca am vazut si la Bubchen ceva contra iritatiilor.
Din lista pe care ai scris-o nu o sa iau: pudra, forfecuta unghii (o sa iau o unghiera speciala pt ca nu ma descurc deloc cu forfecuta), burete baie, halat cu gluga (o sa iau prosoape de baie cu gluga). Mai trebuie avut in vedere Baneocin pt buric, comprese sterile, ser fiziologic.
O sa mai iau finet la metraj si o sa fac eu niste scutecele pt ca am masina de cusut.
Edit: o sa mai iau si o salteluta pt infasat.
Sim 27+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
tomasa spune:
Sim, eu luam din Cora, pe vremea bebelusiei lui Tudor se gaseau mai peste tot. Acum inca nu m-am apucat de cumparaturi pt. fetita . Ultima data am vazut salopete din astea cu labuta la supermarketul Auchan, raionul de bebelusi, dar cred ca e departe rau de tine. Uite, chiar voi fi atenta si iti spun daca vad undeva.
Si da, ai mare dreptate, e musai ca hainutele sa fie comode, sa te descurci usor cu ele, acest aspect mi se pare mult mai important decat sa fie frumoase.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
23s fixMaria
Andries spune:
quote:
Originally posted by Roxali
voi ce parere aveti? ce e in plus, ce lipseste si e musai necesar?
biberoane? cate?
suzeta? am fost sfatuita sa nu ii dau ca se obisnuieste,
tetine? cate?
Ali20si Enrico 7ani
poze
Daca alaptezi, doua biberoane iti vor fi suficiente in primele doua luni, dar iti trebuie pompa de muls. Pompa Avent Isis pe care eu o recomand din experienta, vine la pachet cu doua biberoane.
Daca nu alaptezi decat partial, iti trebuie mai multe biberoane, eu nu am alaptat de la un moment dat pentru ca am facut mastita si am avut nevoie de 8 biberoane, mai mult de 8 tetine si sterilizator elecric.
Suzeta, eu am cumparat vreo 4 modele diferite si mi le-a scuipat pe toate. Nimic nu se compara cu degetul mare, indiferent cate "meciuri" am facut eu cu el.
Andries
Sabina spune:
Noi [plecam cand se trezeste mandra:)
Si-BV, noi mergem la Busteni, aia e resedinta de vara .
azi am primit textul Sofiei de la serbare. e despre Germania si compozitori, il scriu aici pt fetele nemtoaice/elvetiene si pt Andries, careare baiatul la gradi de germana:
Auf dem Gebiet der Musik kann Deutschland viele Klassischen
Komponisten mit Weltruf vorweisen. Die Berühmtesten unter ihnen sind
Johann Sebastian Bach und einer der wichtigsten Vertreter der Klassik,
Ludwig van Beethoven. Deutschland ist stoltz auch mit Schumann,
Wagner, Brahms, Strauss u. a.
o traducere aproximativa ar fi:
din domeniul muzicii germania ...aici e o expresie mai incurcata, cu vorweisen ala, dar e cevade genu ca se poate mandri, sau trimite la inaintare etc etc .Poate ma lamuriti voi, cagermana mea e cam de mult uitata, de 5 ani n-am mai vorbit, si n-am stiut perfect niciodata.
asa.
Cei mai vestiti dintre ei sunt JS bach si unul din cei mai importanti reprezantanti ai clasicismului, Lv Beethoven. D se mandreste si cu Schumann, Wagner etcetc.
Mi se pare f fdragut din partea educatoarei sa-i dea ei textul asta, pt ca stie ca suntem muzicieni:)
Ayumi, ai luat f putin in greutate!!! Nu te mai lasa certata aiurea
fetele, eu stiu ambele magazine, ca stau f f aproape si de ala de pe iancului, si de Piciul :)
Vor aduce salopete din alea mai la toamna, nu va faceti probleme.Eu una asa cred.
eu nu voi lua Bubchen, din ce-am vazut pe situri dereview nemtesti, nu-s chiar cele mai cele,iar sofiei nu prea ia=-u priit,.
Mie mi-au placut mult Penaten, dar o anumita crema de popou, nu asta care se gaseste acuma....ci wundschutzcreme, aia cu zinc...
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
tomasa spune:
Pinacolada, noi mergem cu Tudor la mare de cand avea 5 luni, am fost cu el in fiecare vara la mare de cand l-am nascut. Pana acum a stat numai in pielea goala la mare, anul asta probabil ii voi cumpara un slip, dar din acela normal, de baietel, nicidecum absorbant, ca el oricum nu se mai scapa pe el de la 2 ani.
Roxali, in legatura cu listuta, eu iti spun ce n-am folosit la Tudor si prin urmare nu voi cumpara nici acum:
- pudra
- perie sau pieptene de par
- halat cu gluga (la cat sunt de mici mi se pare imposibil sa folosesti deocamdata asa ceva, e suficient un prosop din ala special cu gluga)
- termometru apa (incercam apa cu mana)
- burete baie (nu l-am spalat niciodata decat cu mana)
Musai necesara si indispensabila mi se pare pompa de san, fara orice altceva cred ca as fi putut supravietui primelor zile cu bb .
In rest eu zic sa iei gel de baie si nu sapun, fiindca iti va fi mai usor sa-l folosesti; una din doua crema sau ulei dar nu ambele produse, vezi si tu care te inspira mai mult; crema cu zinc pt. fundulete iritate (de crema speciala pt. fetisoara nu este nevoie).
O sa-ti mai trebuiasca alcool alb, din ala medicinal si comprese sterile, ser fiziologic.
De asemenea recomand cu caldura "batista bebelusului" pt. nasucuri mici si infundate, dar asta nu stiu daca se gaseste la voi.
23s fixMaria
sim_stoian spune:
Tomasa, bine ca ai aparut. Deci zici Auchan. Stau in Dristor si e unul destul de aproape. Bine, nu am fost niciodata acolo, dar il gasesc eu pe unde e. Daca nu, imi ramane Oborul.
Am 'activat-o' si pe mama si am trimis-o sa caute si ea. Sa vedem daca are mai mult succes acasa.
Sim 27+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
tomasa spune:
Ca tot vorbim despre marci de produse, eu voi cumpara cosmetice de la Seba Med, sunt scumpe, stiu, dar eu nu vreau copil alergic sau iritat ca devine nervos si m-am saturat de , iar ca scutece voi lua marca Libero, tot asa, putin mai scumpe dar mi se pare ca-si merita diferenta. Asta e, voi face efortul asta financiar pt. confortul lui bb care se va reflecta, sper in propriul meu confort psihic , hi, hi, hi. Eh, mai vedem noi daca va fi chiar asa cum sper sau nu.
23s fixMaria
tomasa spune:
Sim, e ok daca stai in Dristor (si eu tot acolo stau), nu stiu de ce aveam impresia ca esti mult mai departe, prin Drumul Taberei...Singurul Auchan deschis pana acum in Bucuresti este relativ aproape de noi, in Titan. Oricum raionul de copii e mult sub nivelul celui din Cora, dar mai gasesti cate ceva, mai degraba practic decat dragutz .
23s fixMaria