Mamici de septembrie - octombrie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 7
Piciulika spune:
FETELOR, BURTICILOR, SUNT COPLESITA!!!
tuturor si de la mine!
Ma faceti sa ma simt atat de bine si importanta!
Ufff, ce bine e!
Tocmai alergam pe koklauri cu sotul, ca multi amici si colegi au dat semne ca vin pe seara sa ma pusaleasca - deci am tulit-o dupa torturi etc.
Am o zi buna, fara contractii - sper sa ramana asa - si toti ma suna din toate partile - nici nu apuc sa aranjez casa...
Mai dau un ochi si pe la voi si cred ca voi reciti ultimele pagini pana le stiu pe de rost! Ce bine e!
MULTUMESC CA IMI FACETZI ZIUA ATAT DE FRUMOASA!
Piciulika 23
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums
slippers76 spune:
Ayumi, bravo pentru bebei. Cel mai important e ca sunt sanatosi.
Ancasilv, stai linistita, placenta e ok.
Sabina, Andruzza, Piniacolada, drum bun, distractie placuta si aveti grija de copilasi.
Sim, daca tot "gravitezi" prin zona Piciului, vezi ca mai e un magazin de bebei chiar la intrare pe Iancului. N-am mai fost de mult pe acolo dar aveau lucrushoare dragutze. Acum, daca stau sa ma gandesc, s-ar putea sa fie acelasi magazin de care spune Piniacolada, insa nu-mi amintesc vreo posta pe acolo. (Spre rusinea mea, nu prea cunosc zona).
O sa dau si eu o fuga in weekend pana la mare, dar "accidental", pentru ca eu de fapt ma duc la soacra-mea.
Ana 27+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
AYUMI spune:
Va multumesc tuturor pentru felicitari!Eu am luat 5 kg si m-a certat doctorul;mi-a stricat toata ziua.
Si_bv tu esti din Brasov,nu?Eu sunt din RASNOV...mi-e asa dor de casa...
Bianca 23+
http://community.webshots.com/user/ayumi118
toma_lly spune:
eu cand cumpar haine pt bebei (nepoti etc.) merg la Piciul din City Mall
TOMITZA 26+ cu Natalia Ioana
Poze 2007
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
myral spune:
SI departe de mine gandul ca ai fi egoista dar daca tot faci un drum m-am gandit si eu. Nici eu nu am luat nimic pt bebe o sa iau mult mai incolo.Fetele care au vazut bebeii la ecoindiferent de sex. Bianca important e ca sunt bine si grasunei amandoi.Iar cele care plecati in vacanta distrati-va si pt noi cele care stam acasa , mai mult in pat. Dar lasa ca vine si vremea noastra cu bebei cu tot si o sa stam numai prin vacanteMyral27+
Roxali spune:
voi ce parere aveti? ce e in plus, ce lipseste si e musai necesar?
sampon
sapun sau gel de dus? (care din ele)
crema corp? pentru fata si fundulet tb speciale? daca iau crema , mai tb si ulei? sau pot alege una din 2?
pudra
Pampers
forfecuta unghii
pieptene sau perie? chiar o fi cazul?
burete baie
prosop
halat cu gluga
servetele umede
aspirator pt nas si urechi
betisoare vata
dezinfectant pt biberon si tetine
termometru (pt apa sau corp)
biberoane? cate?
suzeta? am fost sfatuita sa nu ii dau ca se obisnuieste,
tetine? cate?
carucior
patut
lenjerie patut/ carucior
body pt bebe
baliuta (cadita pt spalat)
salopeta cu maneca lunga (tip maieu)
caciulita
bluzite
scutece bumbac..
Urmy sampon si gel dus ptr copii, ulei corp e super(unge bine), crema ptr fundulet oparit-cu zn la voi,pudra usuca pielea, pamper neaparat, forfecuta si pietene (ptr cojitele din cap, dupa ce a fost uns bine cu ulei), prosop sau cel cu gluga(e mai comod), servetele umede binenteles, 1 biberon macar(daca ai lapte n-ai nevoie), deziventant sau sa le fierbi, aspirator si suzeta nu,restul sant toate indispensabile la marcile si modelul care te avantajeaza, imbracaminte de la masura 54(0) macar 4 costumase, scutece(cred ca nu semai folosesc de pe timpul lui...)
Si_bv multumesc
Ali20si Enrico 7ani
poze
AYUMI spune:
Nu;m-a certat ca am luat prea mult.Cica 1.5 kg in 2 saptamani e mult.Ca de-abia de-acum incolo va trebui sa pun ca acum vor lua mai mult in greutate.Asta mi-a spus asistenta,nu doctorul.Doctorul mi-a zis ca m-am ingrasat normal.
Bianca 23+
http://community.webshots.com/user/ayumi118
rodicamaries spune:
Buna fetelor,
lista mi se pare completa, eu mi-am msi cumparat ceva, nu stiu exact cum ii zice, seamana cu un sac de dormit pt bebe, eventual poti sa-i lasi manutele afara, si ma gandesc ca e practic, poti sa-l imbraci mai subtirel si-l bagi in ala.
Sau poate asta e valabil mai tarziu cand o sa inceapa sa se miste mai mult riscand sa se desveleasca...
mi-am mai luat 2 pauturi si o plapuma... sunt tare frumoase...
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;31/st/20070919/dt/8/k/b0aa/preg.png