Mamici de septembrie - octombrie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 6
urmychance spune:
quote:
Originally posted by andrruzzaquote:
Originally posted by ancasilv
Fetelor care ati mai fost pe la Iosup...stiti cumva daca acum poate inregistra ecografia?Ca la eco de 16 sapt nu-i mergea aparatul.Si inca ceva, tb sa ma duc cu burta plina de apa?Ca data trecuta nu prea s-a vazut nimic (eram moarta de foame si apoximativ de sete).Voi ce stiti? Ca parca citisem pe undeva ca la 20 sapt nu mai tb sa bei multa apa inainte.Asa ca bagati si la mine un raspuns, ca nu prea stiu cum sa fac. Oricum, sper sa il prind acum in toane bune, ca data trecuta nici n-am apucat sa vad bine bebeul ca s-a si terminat consultatia.Ma cam enerveaza astia cu toanele lor pe banii mei. Dar, asta sa fie baiul si in rest noi sanatoase!
anca +21Bb Vladut...
Am fost chiar azi la 11 la Iosup, 20 de saptamani am si eu. Nu stiu daca poate inregistra ecografia, eu n-am intyrebat el n-a zis nimic. Dupa ce a facut toate masuratorile in 2D, mi-a aratat bebelina 1-2 minute in 4D si mi-a scos 3 poze aiurite, nu se intelege nimic. Avea domnul in schimb chef de vorba, il interesa foarte tare de ce am facut domnule cezariana, cum il cheama pe baiatel, cati ani are, cate kg a avut la nastere, daca am programat deja cezariana, ce-si doreste Rares sa fie bebe. Tare vorbarest! Si a incheiat ironic intrebandu-ma cate kg am pus(12) si si-a dat el repede cu parerea, neintrebat ca o sa iau 40 pana la final. Si la fel de ironic i-am zis ca eu o sa le dau jos nu el:)
Aaa, a costat 250 RON!
Succes!
Asa! Bebelina e bine merci, a crescut frumos, are 410 g. Bineinteles ca-i o frumoasa
Rezistenta ushor marita pe arterele uterina a disparut, totul e ok.
Gradul 2 de maturitate a placentei, asta nu-i tocmai in regula pentru 20s ???
Maine plecam la mareeee, la soareeeee :))Yuhuhuuu
tuturor
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
si mie mi-a zis data trecuta ca o sa ma rostogolesc in loc sa merg. Eu luasem pana pe 10 mai 10 kg, acum am 11 luate si facea misto de mine. Eu m-am atacat, m-am suparat, m-am complexat, si ma apucasem sa imi notez caloriile sa vad si eu domne cat mananc de ma ingras asa. Si mi-au iesit cam 1500 calorii, in conditiile in care am citit pe net ca o gravi tb sa pape cat 2500-3500 calorii. Nu zic ca tb neaparat sa ma iau dupa aceste valori, dar totusi...si pana la urma, vorba ta, eu ma chinui cu ele si inainte si dupa.
Si mie tot asa mi l-a aratat pe bebita la 4D, 1-2 imagini si gata. Poti sa postezi si ecografiile pe care ti le-a dat? ti-a dat vreuna cu fata lui bebe?
si eu tot gradul 2 de maturitate parca il aveam la placenta, in sapt. 21. Deci e ok.
Iar la poza cu cucul, ca si mie mi-a scris asa pe una...IDEM .,..nici eu nu pot distinge un cuc , fie el cat de mic...dar nu avem studii de specialitate:)
urmychance25baietelul nostru
urmychance spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Am revenit si eu de la cumparaturi, bineinteles. Am fost la Piciul si am luat 2 paturici si un costumas. Am pus pozele de rigoare in album pt cine vrea sa vada. Am intrebat-o pe vanzatoare de salopete de alea cu labute si gen maiou sus, dar mi-a zis ca nu a mai primit de f multa vreme . Tomasaaaaaaaaaaa help!!!! Tu ziceai ca vrei sa ii dai la bebelina de alea. Da' zi si mie de unde cumperi? Ca eu am obosit numai cat m-am dus 2 statii cu metroul pana la Piciul. Nu mai am chef de umblat.
Sim 27+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
unde e Piciul...costumul e super, cat a costat?
urmychance25baietelul nostru
cecilia L spune:
Andrruzza, Sabina drum bun ,sa va dristati si pentru mine. Aveti gria de voi si de bebeiii.
Felicitari fetelor care si-au vazut puiuti azi, chiar daca nu ati aflat sexul, nu fiti suparate, important este sa fie bebelusii bine.
Sim unde este magazinul asta, Piciul, va tot aud vb de el.
Trebuie sa incep si eu sa cumpar lucrusoare pt bebe, ca doar nu o mai dura ffff mult renovarile. Eu estimez sa fiu gata cu totul la sfarsitul sapt viitoare( vine mama sa ma ajute la curatenie)
cecilia,26+Cristian
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Andrruzza, Sabina drum bun ,sa va dristati si pentru mine. Aveti gria de voi si de bebeiii.
Felicitari fetelor care si-au vazut puiuti azi, chiar daca nu ati aflat sexul, nu fiti suparate, important este sa fie bebelusii bine.
Sim unde este magazinul asta, Piciul, va tot aud vb de el.
Trebuie sa incep si eu sa cumpar lucrusoare pt bebe, ca doar nu o mai dura ffff mult renovarile. Eu estimez sa fiu gata cu totul la sfarsitul sapt viitoare( vine mama sa ma ajute la curatenie)
cecilia,26+Cristian
M-am dus cu metroul pana la Iancului si de acolo m-am intors putin spre Muncii. E langa cofetaria Alice daca e stii. Pe partea respectiva sunt doar magazine la parter, sigur il gasesti. Partea nasoala e ca nu stateau prea bine la hainutele pt bebei. Ma refer la body-uri, salopete, pijamalute. Aveau in schimb paturici frumoase, costumase si alte trasnai. Eu body-urile le-am luat de la Z din Unirii si de la Cora. Tot in Unirii e un magazin RomBaby unde as vrea sa ma duc sapt asta poate gasesc salopete de alea de care caut. Oricum, eu mai vreau sa iau vreo 4 salopete gen maiou, vreo 2 cu maneca lunga pt mai incolo, o pereche de manusi sa nu se zgarie, o caciulita si 2 prosoape de baie si ma cam opresc din cumparaturi. Astept sa vad ce mai iau nasii si parintii si ii mai completez dupa aia garderoba.
Sim 27+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
andrruzza spune:
cecilia, gasesti adresa magazinelor Piciul chiar la ei pe site, piciul.com
Spor la cumparaturi!
Gabriela77 spune:
Sabinutza, sigur o sa-i prinda bine fetei o cura de munte! Sanatate multa!
Faine paturici, Sim! Ce s-a mobilizat fata noastra!
Andruzza, bravo pt bebelina! Distractie faina la mare!
Danuta, multumesc mult! Sper sa treaca de tot!
Ayumi, ma bucur ca sint bine bebelusii tai! Lasa ca se mareste suspansul!
Gabriela 25+
Pinacolada spune:
Referitor la Piciul de pe Iancului.. eok , dar preturile cam mari, eu pe acolo stau si cele mai multe lucruri nu le-am luat de la PIciul ci de la un magazin micut, chiar vizavi de Posta de pe iancului.Acolo au de la Rombaby, 100% bumbac si tare faine si preturi ok! Merita sa va aruncati un ochi si pe acolo, e dupa magazinul Domo!
Cine a mai fost cu bb la mare sa-mi zica si mie daca merita sa-i iau slipi absorbanti sau sa-l tin in pampers, sau in fundu' gol?"
Ne pregatim de mare... si am mai vazut si niste papuci speciali de plaja din neopren tare faini, pe site-ul bebelusultau.ro!.
Cu renovarile nu am cu ce sa ma laud...abia de saptamana viitoare au zis ca dau culoare pe pereti, deci...AAAAAAAA dar am dat comanda la bucatarie si acum astept oferta de pret, sa vedem daca ma tin buzunarele:) pt ce am vrut!
pupici
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
sim_stoian spune:
Pinacolada, tks pt sfat. Dar stii cumva daca se gasesc la magazinul ala micut salopete dupa care plang eu? Eu nu stiu exact unde e Domo ala, dar il gasesc eu.
Sim 27+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
andrruzza spune:
Pinacolada, anul trecut cand am fost la mare Rares avea 1,4 ani. N-am luat pampers absorbant, a stat mare parte a timpului la gundu' gol. Cand preconizam eu asa ca vine un kk, mai puneam pampers-ul. Acum hotelul are pisina pentru copii si i-am cumparat un slip normal, in caz ca va intra in piscina. Dar pe plaja cu fundicu' gol.
Si bv spune:
Myral, inca sunt o mama destul de egoista, ma gandesc tot la mine sa-mi cumpar haine. oare e grav? m-ai pus pe ganduri... eu inca n-am luat nimic...
Kriss, dar ce bine cunosti tu magazinele din Brasov! :) Asta ziceam, ca am mai gasit in cate un magazin haine pt burtici, dar sunt hidoase!
Pana acum mi-am mai luat si cum zice Danuta, haine normale dar numere mai mari, insa deja nu mai merge faza asta, caci burta tot creste si trebuie pliuri in zona ei, ca altfel arat ca un balon.
Cristina-ana, iti multumesc mult pentru sugestie! o sa merg si la acel magazin. Il stiu pentru ca am fost la inceputul sarcinii acolo. Atunci insa am fost dezamagita ca erau toate prea mari, dar acum cred ca mi-ar veni . La vremea aceea spuneam ca io n-o sa ajung sa incap doar in haine ca acelea, nu stiu ce era in capul meu...
Mada-ele, acum am vazut ca si tu ai ales numle Raisa pt printesa ta, la fel ca si mine . Asa-i ca-i frumos?
Ayumi, mamica fericita, sa-ti traiasca bebelinii!
Anddruzza, distractie placuta la mare si sa nu abuzezi de soare!
Sabina, la care "munte" mergi? distractie placuta si insanatosire grabnica Sofiei!
Va pup pe toate, ca sunteti muuulte si nu prea retin toate numele!
Si 25+
Poze