Mamici de septembrie - octombrie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 5
oanacris28 spune:
Salutare tuturor si bun gasit!
Sunt si eu o viitoare mamica de octombrie si mi-ar prinde bine sa discut cu voi despre toate cate ma si ne preocupa.
Pentru inceput, la multi multi si fericiti ani sarbatoritelor de astazi!
Si acum vreau un sfat: este cineva careia i s-a prescris Gynipral tablete, asa fara nici un fel de probleme, adica fara motiv? Eu am 22 de saptamani si nu am avut, nu am nici o problema care sa justifice administrarea acestui medicament,asta din cate m-am documentat.
Astept un raspuns, daca ma puteti ajuta!
Va pup si toate cele bune voua si bb-ilor vostri!
Pinacolada spune:
La multi ani Piciulika si Adelina!!!!!11
Sa fiti sanatoase si frumoase si sa aveti parte de o nastere usoara si copii manacaciosi si sanatosi!
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
Sabina spune:
La multi ani Piciulika!! Sa ai o viatasupeba, sarcina fara emotii si un bebe sanatos!!
noi plecam la munte azi, imi pare rau daca va cam trag clapa cu povesti si foto, dar nu m-0am putut aduna deloc, cu Sofia bolnavioara etc.
Azi noapte n-a tusit, dar bubitele sunt in acelasi loc, mi-e sa nu aiba din nou ciupercuta aia de la transpiratie....
pe de alta parte, face dimineata febra 37.2....mi-=e teama de pneumonie, de aia nu stiu ce sa zic, daca plecatul la munte nu ne rezolva(de obicei asa se intampla!) mergem la investigatii mai serioase...
cine ar vedea-o ar zice ca-s nebuna la cap, e vioaie, mananca relativ bine, face pozne....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
danuta36 spune:
La multi ani!pentru Piciulika si Adelina
Multa sanatate si sa fiti iubite!
Urmy,bine ai venit!
Dana 22s
sim_stoian spune:
Am revenit si eu de la cumparaturi, bineinteles. Am fost la Piciul si am luat 2 paturici si un costumas. Am pus pozele de rigoare in album pt cine vrea sa vada. Am intrebat-o pe vanzatoare de salopete de alea cu labute si gen maiou sus, dar mi-a zis ca nu a mai primit de f multa vreme . Tomasaaaaaaaaaaa help!!!! Tu ziceai ca vrei sa ii dai la bebelina de alea. Da' zi si mie de unde cumperi? Ca eu am obosit numai cat m-am dus 2 statii cu metroul pana la Piciul. Nu mai am chef de umblat.
Sim 27+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
andrruzza spune:
quote:
Originally posted by ancasilv
Fetelor care ati mai fost pe la Iosup...stiti cumva daca acum poate inregistra ecografia?Ca la eco de 16 sapt nu-i mergea aparatul.Si inca ceva, tb sa ma duc cu burta plina de apa?Ca data trecuta nu prea s-a vazut nimic (eram moarta de foame si apoximativ de sete).Voi ce stiti? Ca parca citisem pe undeva ca la 20 sapt nu mai tb sa bei multa apa inainte.Asa ca bagati si la mine un raspuns, ca nu prea stiu cum sa fac. Oricum, sper sa il prind acum in toane bune, ca data trecuta nici n-am apucat sa vad bine bebeul ca s-a si terminat consultatia.Ma cam enerveaza astia cu toanele lor pe banii mei. Dar, asta sa fie baiul si in rest noi sanatoase!
anca +21Bb Vladut...
Am fost chiar azi la 11 la Iosup, 20 de saptamani am si eu. Nu stiu daca poate inregistra ecografia, eu n-am intyrebat el n-a zis nimic. Dupa ce a facut toate masuratorile in 2D, mi-a aratat bebelina 1-2 minute in 4D si mi-a scos 3 poze aiurite, nu se intelege nimic. Avea domnul in schimb chef de vorba, il interesa foarte tare de ce am facut domnule cezariana, cum il cheama pe baiatel, cati ani are, cate kg a avut la nastere, daca am programat deja cezariana, ce-si doreste Rares sa fie bebe. Tare vorbarest! Si a incheiat ironic intrebandu-ma cate kg am pus(12) si si-a dat el repede cu parerea, neintrebat ca o sa iau 40 pana la final. Si la fel de ironic i-am zis ca eu o sa le dau jos nu el:)
Aaa, a costat 250 RON!
Succes!
Asa! Bebelina e bine merci, a crescut frumos, are 410 g. Bineinteles ca-i o frumoasa
Rezistenta ushor marita pe arterele uterina a disparut, totul e ok.
Gradul 2 de maturitate a placentei, asta nu-i tocmai in regula pentru 20s ???
Maine plecam la mareeee, la soareeeee :))Yuhuhuuu
tuturor
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
danuta36 spune:
Gabriela ma bucur ca ti-a mai trecut tusea
Eu mi-am luat haine obisnuite,dar marimi mai mari,nu mi-am luat de la magazin pt. gravide,caci erau prea scumpe..si eu zic ca n-are rost sa investesc prea mult in haine ,pe care dupa un timp n-o sa le mai port..
AYUMI spune:
Ne-am intors de la doctor,insa nu a vrut sa ne spuna culoarea carucioarelor.Cica poate data viitoare.
Dar nu-i nimic;m-am bucurat ca bebelinii sunt bine amandoi.Unul are deja 648 grame,iar celalalt 525 grame.Nu mi-a spus foarte multe,doar m-a atentionat ca m-am ingrasat putin cam mult.Ceea ce mie nu mi se pare;dar,ma rog.
Bianca 23+
http://community.webshots.com/user/ayumi118
ancasilv spune:
quote:
Originally posted by andrruzza
Am fost chiar azi la 11 la Iosup, 20 de saptamani am si eu. Nu stiu daca poate inregistra ecografia, eu n-am intyrebat el n-a zis nimic. Dupa ce a facut toate masuratorile in 2D, mi-a aratat bebelina 1-2 minute in 4D si mi-a scos 3 poze aiurite, nu se intelege nimic. Avea domnul in schimb chef de vorba, il interesa foarte tare de ce am facut domnule cezariana, cum il cheama pe baiatel, cati ani are, cate kg a avut la nastere, daca am programat deja cezariana, ce-si doreste Rares sa fie bebe. Tare vorbarest! Si a incheiat ironic intrebandu-ma cate kg am pus(12) si si-a dat el repede cu parerea, neintrebat ca o sa iau 40 pana la final. Si la fel de ironic i-am zis ca eu o sa le dau jos nu el:)
Aaa, a costat 250 RON!
Succes!
Asa! Bebelina e bine merci, a crescut frumos, are 410 g. Bineinteles ca-i o frumoasa
tuturor
Merci frumos de raspuns! Cu pozele asa am patit si eu data trecuta, am o poza in care nu se intelege absolut nimic si alta pe care mi-a scris cuc, dar m-am uitat la poza aia de mi-a venit rau si tot n-am vazut nici un cuc. Asa ca...pe mine incepe sa ma cam enerveze Iosup asta!E bun, nu zic nu, dar prea e pe toane si pe mine asta ma streseaza cel mai mult!Dar pt bebei trecem noi peste toate supararile!
Sa-ti traiasca bebelina, sa se faca mare mare!!!!
p.s. normal ca e frumoasa, ca doar e a noastra!!!
Poze nunta...
anca +21Bb Vladut...
urmychance spune:
quote:
Originally posted by andrruzzaquote:
Originally posted by ancasilv
Fetelor care ati mai fost pe la Iosup...stiti cumva daca acum poate inregistra ecografia?Ca la eco de 16 sapt nu-i mergea aparatul.Si inca ceva, tb sa ma duc cu burta plina de apa?Ca data trecuta nu prea s-a vazut nimic (eram moarta de foame si apoximativ de sete).Voi ce stiti? Ca parca citisem pe undeva ca la 20 sapt nu mai tb sa bei multa apa inainte.Asa ca bagati si la mine un raspuns, ca nu prea stiu cum sa fac. Oricum, sper sa il prind acum in toane bune, ca data trecuta nici n-am apucat sa vad bine bebeul ca s-a si terminat consultatia.Ma cam enerveaza astia cu toanele lor pe banii mei. Dar, asta sa fie baiul si in rest noi sanatoase!
anca +21Bb Vladut...
Aaa, a costat 250 RON!
Succes!
tuturor
si mie mi-a zis data trecuta ca o sa ma rostogolesc in loc sa merg. Eu luasem pana pe 10 mai 10 kg, acum am 11 luate si facea misto de mine. Eu m-am atacat, m-am suparat, m-am complexat, si ma apucasem sa imi notez caloriile sa vad si eu domne cat mananc de ma ingras asa. Si mi-au iesit cam 1500 calorii, in conditiile in care am citit pe net ca o gravi tb sa pape cat 2500-3500 calorii. Nu zic ca tb neaparat sa ma iau dupa aceste valori, dar totusi...si pana la urma, vorba ta, eu ma chinui cu ele si inainte si dupa.
Si mie tot asa mi l-a aratat pe bebita la 4D, 1-2 imagini si gata. Poti sa postezi si ecografiile pe care ti le-a dat? ti-a dat vreuna cu fata lui bebe?
si eu tot gradul 2 de maturitate parca il aveam la placenta, in sapt. 21. Deci e ok.
Iar la poza cu cucul, ca si mie mi-a scris asa pe una...IDEM .,..nici eu nu pot distinge un cuc , fie el cat de mic...dar nu avem studii de specialitate:)
urmychance25baietelul nostru