Nou stil de viatza (143)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mercedes ms mult dar...de la servici...nu prea pot sa il observ dar...e pe maini bune cu ai mei parinti si...vb la tel des sa vad cum mai e. Deocamdata....e ok, se joaca, e vesel si nici o alta simptoma in afara de febra. Sa vedem cum evolueaza.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Anky, nu mai fi deprimata! Gandeste pozitiv!

Tzuni, chestia aia buna si dulce sigur are si un alt nume, dar nu mi-l amintesc acum. Vara trecuta la munte am mancat.

fie-va mila, poze ca asta sunt tentatie curata. Si-asa intru in fiecare dimineata in patiserie ca sa-i iau covrig copilului si vad acolo tot felul de prajituri...

poza Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Dordia, sa stii ca si fata mea cea mare are o stare subfebrila de sambata dupa-amiaza. Noi i-am dat de abia aseara niste Nurofen. A dormit bine azi noapte, nu stiu cum era cand s-a trezit, ca am plecat devreme.

Tot asa era vioaie, s-a jucat, a mancat, doar ca era cam calda. Hm, ma intreb ce o fi. La ea la gradi exista un caz de varicela. Ea e vaccinata, dar ma intreb daca nu o fi totusi o forma f usoara. Desi au mai fost si altadata cazuri si nu a avut nimic. Vom vedea.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Carolinah sanatate multa si sa dea Domnul sa nu fie nik grav. Ma gandesc ca poate e de la soare...desi a stat mai mult la umbra si cu palariuta pe cap...dar...cine stie? Om vedea cum evolueaza...si daca e cazul mergem la dr.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Buna dimineatza fetelor..cat atzi scris zilele acestea..sper sa ajung la zi..inca am examene shi sunt stresata rau de tot.. mai toata ziua invatz... shi mai ciugulesc lucruri interzise. .dar putzintel..
Va spun meniul de azi..
Md un activia 0% shi cola
La prranz..o salatuca
Seara..cred ca tot o salata sau un iaurt
Peste zi..fructe nu prea multe , apa, shi ceiutz pt slabit.. shi cam atat..
O intrebare am.. caise voi mancatzi?? au prea mult aport caloric??Ca mie imi plac la nebunie, asha mai verzi..

Sper sa vin maine la raport.. cu veshti bune..va pooop pe toate , o zi buna shi.. spor la slabeala..

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Buna ziua, fetelor, slabutelor!

M-am sculat vesela de dimineata si foarte hotarata sa slabesc.Nu mai suport colacelul de grasime din jurul taliei atunci cand stau asezata.Pana la el aveam o parere destul de buna despre cum arat!

Nu voi mai putea sa arat niciodata ca la 20 de ani.()

quote:
carolinah Posted - 11/06/2007 : 11:15:32
Doamne, Anky, nu te mai deprima asa! Cine mai poate arata ca inainte cu 10 ani si dupa 2 copii? Sa fim seriosi!

Am avut si eu tendinta sa ma uit la mare dupa fete de 20 de ani si sa ma compar cu ele, dupa care m-am gandit ca am innebunit. Asa ca m-am uitat la femeile cu 1-3 copii si ce frumoasa eram . Mai ales ca majoritatea erau niste ucrainience planturoase (dupa care, culmea, intorceau o gramada de barbati capul, inclusiv taica-meu si barbatu-meu mai oftau dupa cate o pereche de sani de 2 ori cat ai mei).

Asa ca eu zic ca trebuie sa fim realiste. Poza de la 20 de ani ramane frumos in album si ne straduim sa fim niste femei de 30+ de ani f aratoase.

Te pup, sus capul si jos cutitul!

Carolinah, foarte frumos si bine spus!

Tzuni, in fata cui dansezi tu in fiecare seara?
Foarte frumoasa melodia lui Pink Martini!
Ma face sa visez si eu la o camaruta intunecata dar in care sa nu lucrez.

Violeta, complicata treaba cu alimentatia asta.Eu am mostenit obsesia cu dietele de la maica-mea care de cand era baietelul meu mic ma batea la cap cu: "ai grija sa nu il faci obez" De abia acum a vazut si ea ca e un copil normal dezvoltat si nici vorba sa fie obez.
Esti tare ca te dai cu rolele. Eu nu am incercat inca dar imi doresc sa o fac impreuna cu Sabin, care imi tot zice sa ii cumpar si lui. Mie mi se pare ca e inca prea mic.

Mamidestefan, bafta la examen!Ce vrei sa devii? Mai ai multa scoala de facut?

Mamicadulce,e tare frumoasa si scurta viata asta, nu e pacat sa ne-o uratim cu tot felul de diete?!.Te admir!
Ai finalizat daneza?

Ma gandesc sa incep dieta Scarsdale.

Ce mai faci si ce mai zici Diana Mirela?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by doroty

Tzuni, in fata cui dansezi tu in fiecare seara?
Foarte frumoasa melodia lui Pink Martini!
Ma face sa visez si eu la o camaruta intunecata dar in care sa nu lucrez.

...in fatza pisicii, fireste!

URGENT
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele,va salut de la a doua cafea,la botul..calculatorului.Am dus copilul la gradi,apoi am fost la dentist unde mi-a mai facut o injectie,asa ca sa nu mai pot manca toata ziua
Vorba vine...am mancat o felie de paine neagra si pana diseara mai am o juma' de pepene si poate niste branza de vaci,asta ca sa primesc maine la raport "numai" un porc mai mic si dragalas,si nu ditamai juvina care mi s-a aratat azi la cantar
Zuzi drag,imi pare rau tare ca te-am dezamagit la concursul asta,daca era dupa planurile mele mi-as fi indeplinit norma pana acum.Dar GATA!!!A plecat mama si nu-mi mai face nimeni mancare buna,m-am reintegrat intre tigai dupa pauza de 6 saptamani asa ca de-acum am unda verde!Tu cum stai??
Ca sa ma mandresc totusi putin,cat a stat mama (6 sapt) am slabit aproape 4 kile ,dar am fost si cu vointa la cote maxime.
Doroty,,asa e viata e scurta,dar eu cam vreau sa o traiesc slabutzaCu berea buna de la butoi o fac lata cam o data pe luna,altfel m-am lecuit de sportul asta,ca fac muschi la mana si mi se pune pe pantece
Asa ca nu mai beau bere(alcool) decat la ocazii,cand ies in oras sau daca am musafiri care beau si ei.Altfel m-am autoeducat si zace naveta pe balcon si cate doua luni pana o terminam.Insa acum m-am indragostit de o specialitate de bere cu limonada,slaba tare si racoritoare,in aia bag "macaraua" cand mor de cald.

Gata,va pup,ma duc sa fac curat ca e ca la nebuni aici dupa weekend.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

E vb de Salitos cumva??? Yamiiii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

FETEEEEEEEEELOOOOOOOOR MERCI DE INCURAJARI ....

Ce credeti ca fac acum ???...scriu ..si maninc ..in acelasi timp ...

Carolina ....Dau 2.6 ...dar stau cam prost cu teoria ..
ca la practica ..mai ma descurc

doroty Daca am norocul si le iau pe cele din sesiunea asta ..mai am inca 4 examene pentru viitor ..ca astea se dau numai in iunie si decembrie ...iar sesiunea asta se termina pentru mine ..MIINE .

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput