Nou stil de viatza (143)
Raspunsuri - Pagina 19
nastad spune:
Buna dragelor!
Ne-am intors de la Brasov, am muncit pe rupte , suntem franti dar am luat-o de la capat.Nu stiu cand o sa mai am timp liber .
Rusii mi-au intarziat , am mancat ca un porc si am +2 kg.
De azi sunt la SUPERDIETA si sper sa ma tin de ea.
Va
pe toate !
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
carolinah spune:
2.6? Nasol! Eu am luat ala din prima, dar 3.1 l-am dat de 3 ori!!! Bafta! Si nu te baza pe practica! Eu am avut multi colegi din audit care asta au facut, dar nu tine. Trebuie sa stii exact teoria de la carte.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
dordia2000 spune:
Fetelor...vb chineza. Ce e aia 2.6,3.1...etc??? Nu pricep nik.
Nastad asta e raportul tau?? Sau il dai din nou maine poate...mai scade ceva?
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
carolinah spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Fetelor...vb chineza. Ce e aia 2.6,3.1...etc??? Nu pricep nik.
Nastad asta e raportul tau?? Sau il dai din nou maine poate...mai scade ceva?
Diana mamica deStefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletzCele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
Dordia, sorry, sunt numerele examenelor de ACCA. Pai raportul se da maine, nu azi? Ca as da si eu maine, ca dupa o zi de fructe.... ehehei ce raport voi avea!
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
dordia2000 spune:
Carolinah ms de lamurire...! Raportu se da martea asa ca...te astept maine la raport
Am pregatit lista de raport...sper sa dau cat mai multe 

!
Va poop si mai intru probabil diseara!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
"Dordia-Violeta"
dordia2000 spune:
Hopes la tine ramane raportul 64.5? sau dai maine raportul?
Nastad si la tine am aceeasi dilema...te trec cu inca 2 kg plus sau intri maine la raport?
Diana mamica de
"Dordia-Violeta"
anky spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
Anky, nu mai fi deprimata! Gandeste pozitiv!
Tzuni, chestia aia buna si dulce sigur are si un alt nume, dar nu mi-l amintesc acum. Vara trecuta la munte am mancat.
fie-va mila, poze ca asta sunt tentatie curata. Si-asa intru in fiecare dimineata in patiserie ca sa-i iau covrig copilului si vad acolo tot felul de prajituri...
poza Robert
Cred ca la colacelul ala i se spune si 'cuib de viespe'.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
Cristina_C spune:
poate, dar sigur are si alt nume, nu pe asta il uitasem.Eu stiu o prajitura "cuib de viespe" care arata asa: http://www.culinar.ro/forum/index.php?s=beddd434d3883e148eb5b123f0793656&showtopic=14191&st=20&p=302356#entry302356
ps. Mea culpa pentru link, sabotez concursul![]()
anky spune:
quote:
Originally posted by Mercedes
Tzuni- nu le mai pune poze la fete cu kurtos mai ales celor care si cunosc gustul ca ne termini ... in alta ordine de idei e faina piesa.
anky- bafati mintile in cap, cat de slaba vrei sa fi???
mamidestefan- bafta sa ai maine la examen!
dordia- nu ai ce face doar sa observi si sa i reduci febra in faza asta, sanatate!Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara
MamidestefanMercedes
Mercedes,nu vreau neaparat sa slabesc mult, insa am avut de doua ori burta cit China si am ramas cu exces de piele de care nu mai pot sa scap nici cum. Ma gindesc serios la un tummy tuck,mai astept putin sa vad ce mai pot face de una singura iar pe urma merg la o clinica sa vad ce si cum..
Tzuni,misto piesa si tipa desigur...
Si eu am stat in Grigo,chiar in capat, linga Fortuna.
Ce facultate ai terminat in Cluj de ai meseria asta faina?
ROXA-BOXA,iti propuneam sa ne intilnim la Marty pentru o salata Versace.Suna bine, nu am auzit de ea pina acum si daca tot ai amintit ma gindeam sa ne intilnim cind vin acasuca,daca ai chef desigur....Locuiesti deasupra la Republica cumva?
O seara placuta
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
tumpi spune:
Meniul de azi
MD:pana la urma a fost doar cafeaua
P:legume la cuptor
Iar acum pe seara am papacit de la sot niste nuggets.In rest am mai papat niste pepene si prune,dar asta pe la pranz.
Maine sunt tare curioasa cat arata cantarul.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mercedes