Nou stil de viatza (143)
Raspunsuri - Pagina 17
Hopes spune:
Am intrat sa va salut si sa va pup e toate.
Eu am terminat cu mutat + aranjat (mai am pe ici pe colo cate ceva, Carmen va asteptam cu mare drag pe la noi
), deci teoretic m-as putea apuca iar de slabit.
Si o sa incep cu raportul : 64.5
PS: v-am citit zilnic chiar daca nu v-am scris 
Hopes
dordia2000 spune:
Buna fetelor...
Mephala intru acuma sa modific si sa o trec si pe Cookie in pauza.
FEtelor...eu nu am chef de nik, ca fi'miu e bolnavior, fece febra si atat. Nu stiu de la ce dar...sa vedem cum evolueaza azi si daca e ceva maine mergem la dr. sau chiar in seara asta daca...doamne fereste nu cedeaza febra.
Mamidestefan bafta maine la examen!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
carolinah spune:
Neata, doamnelor.
Dat fiind faptul ca ar trebui sa intru intr-o perioada mai libera, intentionez sa fiu mai activa pe aici.
Incep cu raportul: STAGNEZ. Nu e de mirare, ca rusii sunt in plina vizita, mai vedem spre sfarsitul saptamanii.
Tzuni, m-ai omorat cu Kurtos ala. Eu stau pe langa piata Obor si e un cort mare acolo pe care scrie Nagy Mama si acolo la cort la bunica se faceau niste super extraordinari Kurtos-oi, da' in ultima vreme am vazut cortul mereu inchis. Miaaaaaaam, ce pofta mi-e!
Violeta, cum poti manca icre fara paine? Eu ma chircesc de greata cand ma gandesc. Sau le face mama ta mai dietetice, asa? Si ai perfecta dreptate cu mancatul la copiii, in general ei se autoregleaza f bine. Fetele mele au zile cand mananca de sparg si altele cand nu mananca mai nimic. Asta este, se pare ca organismul le spune de ce au nevoie.
Roxa, no faine filme ai vazut! Ma duc si eu acum sa discut cu colegul meu care se duce in fiecare an la festival si tocmai a venit azi noapte de la Cluj. Sa vad ce impresie i-a facut anul asta!
Mamica dulce, mi-a placut aventura ta cu ploaia. Ce frumoase sunt ploile de vara bogate!
Mamidestefan, ce examen dai maine la ACCA? 2.4? Ca poate te ajut cu tips?
Tuturor celorlalte va doresc spor la treaba si o saptamana faina.
Aaaa, am uitat sa postez meniul: fructe. Am hotarat sa imi reiau bunul obicei de a manca lunea numai fructe. faceam asta intr-o perioada si ce bine era... Asa ca azi mi-am cumparat: banane, nectarine, mere, smochine si am acasa cirese, pomelo si caise.
Si mi-am luat o chifla de graham pe care sa o mananc la pranz daca mi-o fi chiar prea greu. Deocamdata mi-e f bine dupa o nectarina si o banana mancate dimineata la 8. Chiar sunt surprinsa.
Acum am vazut ca am scris o gramada! Pai daca m-am decis sa fiu mai activa... Suportati acum, ce sa faceti![]()
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
tumpi spune:
Neata,
asa cum am spus,ieri am avut un program mai alandala, deh e duminica si e si al meu acasa.
Asadar am mancat pe post de mic dejun 2 felii de paine integrala cu sunca si salam si un pahar cu apa plata.La pranz paste cu fructe de mare si seara peste prajit cu legume fierte.Si la pranz si seara am baut cate un degetar de vin,iar mai pe noapte al meu m-a servit cu un "sex on the beach"
Maine vad eu la cantar cat m-au costat toate astea![]()
Azi:MD:cereale cu musli si lapte + cafeaua nelipsita
restul meselor inca nu stiu,in functie de foame si chef
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
dordia2000 spune:
Modificarile la listutza le voi face mai tarziu dar....mi-am notat deja!
poopici!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
anky spune:
Buna fetelor,eu azi sint in 

,aseara m-am uitat la o poza din tineretile mele.Ma tot uit si nu imi vine sa cred ce bine aratam atunci si cum arat acum 

.Mi-am pus poza pe frigider dar sint slabe sanse sa mai arat ca inainte....offf
Cred ca pina la urma nu imi ramine decit sa dau o raita la un chirurg plastic,ma simt ca un motor invechit care are nevoie de o reparatie capitala.Zau,n-am chef de nimic...
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
Tzuni spune:
Neata, frumoaselor!
Se pare ca am starnit poftele cu Kurtos-ul ala!
Pentru cele care nu stiti cum arata, aveti mai jos niste poze:
http://szpulka.blox.pl/resource/kurtos_kalacs.jpg
http://www.badorgood.com/reportaj/828221393+4640.jpg
http://mad.walla.co.il/w/18-200/223663-18.jpg
...sau poate ii stiti sub un alt nume!
Anky, da, sunt ardeleanca din Tg Mures si mi-am petercut si 7 ani la Cluj (in Grigorescu). Si da, asa e meseria mea, cum ai descris-o!
Carina, te roooog, nu-mi papa nasul! 
Violeta70, ai fost dragutza, m-ai intrebat ce e cu kurtos-ul ala, si dupa ce te-ai documentat, mi-ai tras bice! ![]()
Mephala, ma bucur ca ti-a placut piesa! Cat despre tinuta mea in timp ce dansez, hmmmmm, raman la blugi, sau daca e seara, camasutza de noapte cu Pantera Roz ![]()
Inac, o sa mai pun piese - favoritele mele!
Tumpi, ce meniu ciudat ai mancat ieri, ca m-ai facut curioasa!
Delia, ai poze cu kurtos-ul mai sus. Si....visezi mai nou elefanti? Bravos! O sa fie grav cand o sa-l visezi pe happy-Budha!
Carolinah, buna ideea cu o zi de fructe! Cred ca o voi adopta si eu!
URGENT
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni spune:
Tumpi, scriai in acelasi timp cu mine! ![]()
www.youtube.com/watch?v=4D1UvSzqUVY&mode=related&search=" target="_blank">PIESA FAINA
...imi place la nebunie cantareata. Si asa slaba ca ea as vrea sa fiu! (Delidana, e vorba despre Faith Hill - ii gasesti poza pe Net)
URGENT
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
carolinah spune:
Doamne, Anky, nu te mai deprima asa! Cine mai poate arata ca inainte cu 10 ani si dupa 2 copii? Sa fim seriosi!
Am avut si eu tendinta sa ma uit la mare dupa fete de 20 de ani si sa ma compar cu ele, dupa care m-am gandit ca am innebunit. Asa ca m-am uitat la femeile cu 1-3 copii si ce frumoasa eram
. Mai ales ca majoritatea erau niste ucrainience planturoase (dupa care, culmea, intorceau o gramada de barbati capul, inclusiv taica-meu si barbatu-meu mai oftau dupa cate o pereche de sani de 2 ori cat ai mei).
Asa ca eu zic ca trebuie sa fim realiste. Poza de la 20 de ani ramane frumos in album si ne straduim sa fim niste femei de 30+ de ani f aratoase.
Te pup, sus capul si jos cutitul
!
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Mercedes spune:
Tzuni- nu le mai pune poze la fete cu kurtos mai ales celor care si cunosc gustul ca ne termini ... in alta ordine de idei e faina piesa.
anky- bafati mintile in cap, cat de slaba vrei sa fi???
mamidestefan- bafta sa ai maine la examen!
dordia- nu ai ce face doar sa observi si sa i reduci febra in faza asta, sanatate!
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes