calcaie crapate ..uf!
Raspunsuri - Pagina 2
Siminaf spune:
Athlete's Foot se refera la micoza. Nici o legatura cu pielea mai uscata si/sau ingrosata de pe calciie.
Culmea e ca in Africa, la 48 grade C la umbra, eu aveam pielea de pe calciie mai fina ca in Ro. Si aici de fapt la fel. Crema de care ziceam nu am mai folosit-o de aproape un an. 
mali spune:
Aici exista o crema speciala pentru calcai (se gaseste in farmacii), pentru descuamare si reparare crapaturi. Eu am folosit-o cu succes pentru descuamare (nu mai e nevoie sa merg la pedicurista). Imi scapa numele in momentul asta, dar daca te intereseaza iti spun dupa-amiaza cand ajung acasa.
daniella4 spune:
N-am stiut ca piatra face mai mult rau. Eu folosesc crema pt calcaie de la Elmiplant...dar nu sunt prea multumita de rezultate. Mi-ati dat voi o multime de alte solutii si cred c-o sa le incerc.
kariguld spune:
daniella4,
Calciele crapate mai indica si ceva probleme la ficat, stiu precis de la medic, am avut eu acum trei ani.
Folosesc o crema abraziva de la Avon, apoi neutogena, nivea sau eucerin.
Dar e bine sa mergi la medic, mai ales daca povestea se repeta in fiecare vara.
Kari
asi spune:
Kariguld daca calcaiele carapa numai vara inseamna ca vara ai probleme la ficat?
Eu folosesc in fiecare seara(indiferent de anotimp) dupa dush crema de la Cosmetic plant cu ulei de salvie si germeni de grau.In anotimpul rece mai folosesc Sanopil.E o crema foarte grasa cu efect antimicotic si care contine si acid salicilic pentru partile ingrosate.
Daca folosesti crema zilnic pielea nu mai crapa.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
daniella4 spune:
Nu cred ca am probleme la ficat, ce-i drept nu mi-am facut analize.
Si intr-adevar calcaiele mele crapa doar vara.
daniella4 spune:
Ce fel de pila de calcaie ar trebui sa caut? Adica ce caracteristici ar trebui sa aiba? Inteleg ca exista pile pt pilirea uscata a calcaielor?
Si pe unde se gasesc?