calcaie crapate ..uf!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Si eu aveam aceeasi problema pana am cumparat absolut la plezneala, satula de tot ce incercasem pana atunci, crema Heel Repair de la Dr Scholl care intr-adevar m-a ajutat. Nu pot spune ca am calcaie de bebe, dar nu mai am crapaturile alea ingrozitoare si nu ma mai ustura si nici pielea nu mai e asa ingrosata. Am folosit-o exact cum scria in instructiuni si a dat rezultate foarte rapide.

Leah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelis spune:

Eu folosesc crema de galbenele si da rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

quote:
Originally posted by daniella4

Ce fel de pila de calcaie ar trebui sa caut? Adica ce caracteristici ar trebui sa aiba? Inteleg ca exista pile pt pilirea uscata a calcaielor?
Si pe unde se gasesc?

Daniella si Alexis 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"

eu am luat de la Scholl, am mai vazut si la Body Shop...arata ca o pila de unghii (evident mult mai mare)...de fapt la Scholl sunt mai multe modele...uite aici: http://www.scholl-footcare.com/uk/footcare/pedicure_essentials.asp
si aici :http://www.thebodyshop.com/bodyshop/browse/product_detail.jsp?productId=prod1200003&categoryId=cat20075

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Multumesc, Anca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Va recomand crema pentru calcaie crapate de la scholl (parca asa se scrie) Face minuni. Mamicutza mea avea problema asta de ani de zile, este si cam grasutza ea si uneori ii dadea si sangele... Saracutza, dar acum e bine!!! Si crema de galbenele sau vitamina a uleioasa au ajutat-o dar nu ca aceasta crema, care a facut minuni!!!! Va pup si sa va vad cu calcaiele frumoase!!!!

Paa

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Anca, mi-am luat azi o pila din Carrefour, seamana cu poza celei de Body Shop. Dar sunt cam dezamagita: e un smirghel, cei drept peria are 2 fetete , adica un smirghel mai grosier pe o parte si unul mai fin pe partea ceialalta. Nu scrie ca ar fi pt periaj uscat sau umed.

Ma uit cam lung la ea, daca stiam ca-i smirghel, chiar made in Germany, nu cred c-o luam, dar era super-ambalata.

Deci, daca esti buna, o folosesc in timpul dusului sau dupa? Si cat timp?
Nu rade, mai exista fraiere pe lumea asta

...aveam o gramada de smirghel in casa de anul trecut de cand am zugravit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

purtati adidasi fara ciorapi vara si mergeti mult pe jos ca se rezolva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Eu folosesc in fiecare seara dupa dus unguent cu galbenele de la Elmiplant si sunt f multumita.O cutie de 40g costa 36.000 lei.
Si eu am luat o pila din Carrefour, dar nu sunt multumita de ea. In schimb am luat una de la oriflame (acum e la reducere) mult mai ieftina decat cealalta (35.000 lei) si o folosesc o data pe saptamana si nu mai am probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

quote:
Originally posted by daniella4

Anca, mi-am luat azi o pila din Carrefour, seamana cu poza celei de Body Shop. Dar sunt cam dezamagita: e un smirghel, cei drept peria are 2 fetete , adica un smirghel mai grosier pe o parte si unul mai fin pe partea ceialalta. Nu scrie ca ar fi pt periaj uscat sau umed.

Ma uit cam lung la ea, daca stiam ca-i smirghel, chiar made in Germany, nu cred c-o luam, dar era super-ambalata.

Deci, daca esti buna, o folosesc in timpul dusului sau dupa? Si cat timp?
Nu rade, mai exista fraiere pe lumea asta

...aveam o gramada de smirghel in casa de anul trecut de cand am zugravit...

Daniella si Alexis 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"

Dani, io am ambele pile de la Scholl, chiar asta seara am folosit-o pe cea cu smirghel, nu a fost chiar atat de rau, sa stii...am dat intai cu crema abraziva pt calcaie de la scholl, apoi cu pila, mai clateam, mai pileam calcaiul...cam 5 min/ calcai...apoi cu crema emolienta pt calcaie...tot de la scholl...apoi am pus soseta de bbc si acum sunt ceva mai moi...incearca si tu!
inainte mergeam la pedichiura si acolo ma rezolva cu briciul, insa azi mi-a zis o prietena ca se fac mai rau daca le faci asa, e mai bine cu crema...

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

quote:
Originally posted by miau-miau

purtati adidasi fara ciorapi vara si mergeti mult pe jos ca se rezolva

Poate invers!!!!!!!!!!!

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput