calcaie crapate ..uf!

calcaie crapate ..uf! | Autor: daniella4

Link direct la acest mesaj

Nu stiu din ce cauza, dar m-am trezit cu o pereche de calcaie crapate de parca toata ziua as roboti pe camp!
Le frec cu piatra, le mai dau cu crema pt calcaie, dar tot rau arata!
Voi cum faceti sa aveti calcaie frumoase?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

MIe doar vara mi se usuca calcaiele mai mult decat de obicei shi se crapa putzin...nu folosesc piatra, nu shtiu de ce dar mi se face pielea gainii numai cand o iau in mana, dar folosesc din abundentza ,alternativ ,seara, o crema cu glicerina shi o crema cu ulei de salvie shi germeni de grau, vitaminele A shi F de la Cosmetic PLant, dupa care stau cel putzin o ora cu shosete in picioare, pentru ca efectul cremelor sa fie mai indelungat..shi pot spune ca acum calcaiele sunt extrem de fine.

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Vezi ca dat prea mult cu piatra mai rau face, crapa si mai rau. Eu am folosit cu mult succes crema de calciie de la Oriflame (aia verde). Nici o alta crema incercata nu a dat rezultate ca aia. Si aici mi-am adus si am aceleasi rezultate bune cu ea. Dar nu dau prea des cu piatra ponce, ca pielea aia are si ea rolul ei. Sa vezi ce pielicica de bebe am acum pe picioare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

vara se usuca de obicei pt. ca purtam mai mult papuci...si cum aici e vara tot anul am aflat si eu cum e sa-ti crape calcaiul fara sa robotesti pe camp ...
drept care folosesc o pila de calcaie de la Body Shop(cea cu care se freaca piciorul ud),mult mai eficienta decat piatra ponce si cu viata lunga, plus pila de la Scholl...acum ca am descoperit-o nici c-as mai putea fara ea...(seamana cu pila de unghii, numa' ca e mult mai mare) cu care sa curata piciorul uscat, si finiseaza ff bine, se poate folosi si zilnic si are 2 fete...creme cat mai des, banuiesc ca pt. calcaie orice crema merge dar exista si speciale, pt. calcaie crapate chiar ,si-s ieftine

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Mama mea are vara astfel de probleme. Le atenueaza cu crema de galbenele si cu pila de calcaie.

30+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

E foarte buna crema cu galbenele...si eu o recomand..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Cremele Neutrogena si Eucerin sunt ffff bune.

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Dupa ce am incercat cele mai scumpe si pretetntioase retete de creme pentru calcaie am ajuns sa ma dau cu crema pe baza de acid salicilic, care se da nou-nascutilor pentru cojitele din cap.
Se prepara la farmacie si o face oricine fara reteta ca e simpla.

Face minuni!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocris spune:

La dermatolog ai fost?#12288;Eu am patit asa ceva si am primit medicamente de la doctor. Nu stiu cum se numeste in lb. romana boala, dar#12288;in engleza am gasit `athlete`s foot`. S a vindecat destul de repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

La Hemel exista o crema de calcaie super buna, efect garantat . V-o recomand.

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Mai poti incerca pensulari cu vit. A uleioasa sau ulei de masline.

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput