***Mamici de mai-iunie 2007***(67)
Raspunsuri - Pagina 22
mexxa spune:
Salutare...am intrat sa va anunt ca BYU Raluca s'a internat dimineata in spital...deja i sa montat peridurala si pana maine se va naste BB Casian. Pupici si nastere usoara celor care urmeaza.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
ali24 spune:
salut.in sfarsit am reusit sa intru si eu sa va anunt ca am nascut.un baietel tare frumos de 3760 si 51 de cm.nastere normala.in data de 25 mai ora 6 50.nu stiu cum sa pun poze dar o sa ma chinui si poate reusesc sa ma laud si eu cu baietelul meu rafael albert.o sa va povestesc cand o sa am mai mult timp si cum am nascut.
am o intrebare ptr cele care au nascut deja: ii dau la bebele meu sa suga intins in pat.ar fi vreo problema?daca da care ar fi aceea?de cand am venit acasa tot asa ii dau sa suga,stam amandoi intinsi in pat si el suge fara nici o grija.
si as mai avea o intrebare in legatura cu ragaitul:e vreo problema daca nu il pun de fiecare data sa ragaie ?ca de multe ori adoarme in timp ce suge si daca il ridic sa ragaie se trezeste.intr o zi mi s a trezit asa de 5 ori pana l am lasat sa dorma linistit fara sa il mai pun sa ragaie.
si fetelor care ati nascut voi ce mancati?ca pe mine ma framanta tare rau acest subiect.nu stiu ce sa mananc fara sa ii fac rau la bebe?la fiecare masa ma gandesc "oare ii bun ptr stomacelul lui?nu ii face rau?"
FELICITARI TUTUROR MAMICILOR SI VIITOARELOR MAMICI LE DORESC O NASTERE USOARA SI BEBEI SANATOSI SI FRUMOSI
ALINA mamica lui rafael albert
ancamari spune:
Abia acum reusesc sa va scriu, desi incerc sa citesc zilnic tot ce scrieti.
Burticutelor nerabdatoare le pun majorete care sa le ajute sa tina repede bebeii in brate 

Chiquitita - Felicitari! Ce fetita maricica!
Poohy si Elteka - Bine ati revenit si succes in noul rol!
De Pauly nu se stie nimic?
Monytza - tu ce mai faci?
DidiAlex - cred ca esti deja acasa, hai sa ne povestesti! O fi bun cantar produs de firma reer. AM gasit pe net unul care costa 80 euro si i se detaseaza tavita pt bebe ca sa poti cantari si copilul stand in picioare pana la 20 kg.
Celor care mi-au dat repede sfat saptamana trecuta - Ella, Eimotto, Dianalaura - le multumesc din suflet! Scuze ca asa tarziu, dar nu prea reusesc sa scriu, de citit e mai simplu cu bebe in brate cand papa titi.
Cred ca petitul meu incepe sa faca falcute. Azi a mancat lacom, a varsat tot si apooi am luat-o de la capat. Mi s-au mai reparat si ragadele de la sanul stang, dar asta vad ca e mai mic si nici nu se umple la fel ca celalalt. Ce sa-i fac? Desi eu am hranit copilul din amandoi, cand din unul, cand din celalalt. Citeam pe aici ca dupa furia de la inceput, sanii parca nu se mai umplu asa de rau si nu mai ai senzatia ca ai doua bombe. E normal, nu-i asa? Noi avem 12 zile azi si de vreo doua zile parca s-a mai normalizat productia de lapte. Dar mi-e frica sa nu scada de tot acum. Asta mic papa cam 10-15 minute si se satura, doarme si 3 ore dupa.
Ce cantar electronic/digital sa cumpar? Ca altfel ma pune pediatra sa-l duc la cabinet la fiecare 2 saptamani. Si nu vrea cantar din ala normal. Pe site-urile magazinelor virtuale nu am gasit cine stie ce. Poate sa nu fie de firma.
Pe mine inca ma doare/ustura operatia. Dupa cat timp v-ati simtit mai bine? Si pielea de pe burta ma mananca, cred ca se strange si ea. Burta mea arata oribil, cam de luna a 5-a si e moale, deja sunt speriata ca nu-si mai revine. Lohiile au diminuat deja si au aspect incert (bej/roz). E normal dupa numai 12 zile?
Promit sa intru mai des si nu numai cu intrebari dar de luni avem colici si drept urmare perioade intregi din zi in care urlam. nOAPTEA doarme binisor, se trezeste doar de 2 ori, mananca si se culca la loc.
Va pup si aveti grija de voi!
Anca si Andrei Cristian (28.05.2007)
burtica
pauly spune:
BUNA GRAVIDUTELOR SI MAMICILOR!!
Vreau sa multumesc tuturor gravidutelor si mamicilor ptr cuvintele calde si frumoase care ne-au fot adresate cat am fost in spital cu micuta Riana Alessya.
Bebe Riana s-a nascut in data de 3 iunie, ora 22 prin cezariana cu anestezie epidurala, a avut 2750gr si 49 cm,si a luat nota 10.este o minunatie de fetita(am sa pun poze cu ea zilele acestea
si am sa pun si filmuletul nasterii, de fapt sunt cateva imagini de cand a fost scoasa din burtica.
papam laptic inca din a treia zi dupa nastere, avem din plin .![]()
ii o cumintica care mananca si doarme..
...si in seara aceasta facem prima baita acasa.
vreau inca o data sa va multumesc ptr ca a-ti fost alaturi de noi...si bebe Riana va trimite un pupic dulce.
promit sa revin repede cu poze...
Paula
cu bebe Riana Alessya
poze
lavi02 spune:
poohy la Silvia si eu m-am fraierit sa folosesc Always si s-a vindecat mai greu. La Nati doar vata in fasa de tifon si a fost muuuult mai bine. Vata lasa aerul sa circule, e din bumbac (vezi sa nu cumperi sintetica
); Alwaysu' are fundul din plastic, prin care nu trece sangele (+) dar nici aerul (-)
, iar aerul e foarte necesar la vindecarea ranilor.
Pune vata la greu, chiloti zdraveni s-o tina, pe care chiar daca-i patezi nu-i mare bai, se spala. Mai important e sa te vindeci tu mai repede decat nenorocitii de chiloti.
Bafta cu lapticul, iti tin pumnii. In primele zile cum esti tu, inca esti in perioada de reglare a lactatiei, asa ca da-i sa suga cat de des vrea si completarea doar cand nu ai incotro.
Cu febra aia - oi fi facut vreo infectiuta pe acolo.
Of
Altcineva: pata rosie pe san poate sa fie punct de mastita. Daca e fierbinte, doare si creste in dimensiuni si nu trece trebuie sa mergi la dr gineco (sau de familie sau pediatru - si astia se mai pricep).
addinel spune:
chiquitita si ali24 felicitari, sa va traiasca bebeii sa fie sanatosi si mancaciosi si ne-coliciosi.
byu 

tinem pumnii sa nasti repede si fara dureri.
pauly, bine ai venit acasa.
de-abia astept sa vad poze cu rianna.
lulu si lavini, ce inseamna "bagajul mic"? spuneti-mi si mie, va rog, o sa nasc tot la giulesti. si tot legat de asta- o problema importanta: cand dau banii la dr, anestezist, moasa, etc? ii dau inainte, ii da sotul, cum se procedeaza?
noi azi am fost la dr. colul e tot mai scurt si capsorul bebelinei tot mai jos. in cateva zile cica se va produce evenimentul. daca nu vrea si nu vrea sambata viitoare, pe 16, merg la spital sa mi se induca nasterea. am niste emotii de mor. dar cel putin o sa am si eu fetita mea ![]()
pupici la mamici si burtici
39+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
lavini spune:
Addinel iti dau acu pe PM listuta cu ceea ce ar tb sa contina "bagajul mic" pe care ne-a dat-o doamna cu care faceam gimnastica pt gravi.Abia pe 16?Poate vine mai devreme si ne intalnim.![]()
Lavinia, 38+, 
alynta27 spune:
Si eu vreau sa va zic ca lui Byu i s-a montat cateterul pentru peridurala. Se pare pe la 1-2 noaptea va fi mamica! E in mari emotii si dureri!

Alina-Mirela
38+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
addinel spune:
lavini mercik de pm, ti-am raspuns tot acolo.
viitoarea mamica.
byu, tinem pumnii in continuare.
alynta, de ce o doare mai daca are deja montata epidurala? nu ma speriati ca nu mai ansc ![]()
39+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."