***Mamici de mai-iunie 2007***(67)
Raspunsuri - Pagina 21
michigan spune:
olesia bine ai venit!
mai scrie si tu repede cateva mesaje pana treci de cele 10 moderate ca sa te putem vedea si nopi in timp real...
mai da-ne detalii: baietel sau fetita...cum a fost pana acum
de trecut te va trece cineva in lista cu siguranta
eu nu ma pricep...![]()
mihaela
40 sapt Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
soricei pt Tavi
AMR: un pic!
eimotto spune:
quote:
Originally posted by ELTEKA
Androix, acu' am innebunit cu scaunul.
Ultimul nu mai mirosea placut, ci parca a acru sau mai rau...
Ce inseamna miros urat?????
Mai, eu sunt mereu singura acasa cand mi se intampla de astea, o iau razna de griji...
Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL iubit si chel
Pai vezi mai Elteka si tu vrei sa ramai singura...
Acu lasand gluma la o parte nu miroase chiar a parfum...atata vreme cat nu e verde, foarte lichid si cu mucus in el si nu miroase chiar ingrozitor...eu zic ca nu e bai. Chiar daca face kk la fecare masa. (cat au fost alaptati ai mei asa au facut)
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
Androix spune:
quote:
Mai, eu sunt mereu singura acasa cand mi se intampla de astea, o iau razna de griji...
Asa creste bebe
Mai bine nu-ti ziceam. Scoate nasul din pampers, mamico! Stai fara grija, diferentele nu sunt asa de nuanta ci sunt foarte izbitoare, imposibil sa nu te prinzi ca ceva e in neregula: pute de trazneste!Felicitari Chiqui!

Andreea, mama de Filip si Georgia
lulu26 spune:
Lavini poti lua in sala de nasteri "bagajul mic" de care spunea Cerasela
Timur chiar poti lua no-spa. Din contra te ajuta pentru ca relaxeaza uterul. Intreab-o pe d-na doctor...si iti va explica mai bine cum sta treaba...cert e ca ajuta mai bine decat daca nu iei.
Despre centura eu am fost sfatuita sa nu port...dar in prima zi la spital chiar am purtat-o...e drept lejer..nu sa stranga...pentru ca simtzeam ca imi cade burta. Ulterior acasa am mai purtat-o din cand in cand dar pentru alt scop...ma doare spatele ca tot stau aplecata sau incovoiata ba cand papa fata, ba cand o schimb. Cert e ca e bine sa nu strangi ci sa iti lasi muschii sa-si revina singuri ca altfel se invatza lenesi.
Lulu si
Alessia Ioana
eimotto spune:
quote:
Asa creste bebe
Pai vezi mai Elteka si tu vrei sa ramai singura...
Acu lasand gluma la o parte nu miroase chiar a parfum...atata vreme cat nu e verde, foarte lichid si cu mucus in el si nu miroase chiar ingrozitor...eu zic ca nu e bai. Chiar daca face kk la fecare masa. (cat au fost alaptati ai mei asa au facut)
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
Madi spune:
Elteka, crede-ma, si Ana tipa rau de tot la baie. Dar am continuat pentru ca stiam ca nu ii fac nimic rau.
Uite, am pus niste poze sa vedeti si acum cum se agata de mine cand o bag in cadita ![]()
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Ana Teodora
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
Acum sper sa apara linkul
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Ana la baita
Ana Teodora
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Pepsi spune:
elteka, mare figura esti, am zimbit la mesajul tau. pai draga mea, lasa facutul de baie ca te stresezi degeaba si tu si bebe. spalal cu cirpele ude la inceput, ceva e clar ca nu-i place, nu e prea calda apa? ei, stau 9 luni in apa si le place apa, deci e ceva de lui nu-i place. las-o balta o perioada cu baia nu mai insista, te stresezi degeaba. il stergi cu cirpe ude si putin sapun. e ok vana ce o ai, dar nu aluneca bebe?asa eram si eu, departe de casa, singura cu sotul, si vroiam sa le fac pe toate, imi era atit de foame ca i-am plins mamei intr-o zi la telefon, si stii ce mi-a zis? vai draga mea, dar la voi sint atitea semipreparate, trimite-l pe sot sa ia citeva le pui in congelator si nu ai tu nevoie sa mai gatesti, si asa a fost, mi-a luat sotul tot felu de tarte cu legume, carne cu legume, asa cit ptr 2 portii, si nu am mai avut nici o problema cu gatitul din momentul ala, chiar si cind nu era sotul imi puneam repede la microunda 10 minute era gata masa, alergi si tu chestii cu legume, carne, sa fie hranitoare ca ai nevoie de energie sa alaptezi! bea multa apa. lasa ca hainele le spala masina de spalat, de uscat nu ai? vizitatorii i-am pus la punct si pe ei, ca ma oboseau! program, ma suni si-ti zic eu daca si cind sa vi! e drept ca eu pe primul l-am pus in leagan pe la 2 luni sau 3 dar din cauza sfaturilor ca s-ar obisnui, etc, acuma pe asta micu am deja leaganul(ala pliabil de la Fischer Price cu pestisori, nu e greu, cred ca-l poti lua si cu tine in tara, si cred ca e mai ieftin ca in Roamnia.eu, am si bouncer dinala dar mai mult imi place leaganul cu muzica, dar e bun si ala, ala de la fischer price e super fain, cu vibratii si bebe sta tare bine, am o prietena ce=l are, e super!
www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10052&langId=-2&productId=75235&N=24 31020030 &nvalue=24" target="_blank">bouncer
si asta e bun la nou nascut, dar mi se pare scump, la pretul asta mai bine iti iei ala care leagana.
www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10052&langId=-2&productId=75231&N=24 31020030 &nvalue=24" target="_blank"> alt tip de bouncer
din cauza limbii nu poti comada? sotul nu te poate ajuta?
e normal sa se ia pielea, il dai cu crema hidratanta fara parfum si-i trece.nici eu nu i-am dat nici o glucoza lui Dominic si l-am nascut cu 4.145kg si mi-a venit laptele abia in a 4-a zi, iti dai seama prin ce am trecut cu el......aici nu se da glucoza, iti da supliment daca ceri, dar vad ca ne-am descurcat cu colostrumul, om vedea la al doilea!vreau si eu sa vad poze cu bebe lui didi, si nu gasesc unde?cu slabitul abia dupa 2 ani am scapat de kg in plus, ca erau multe 21.....acuma am pus numa 11...
te pup, hai capul sus si vei reusi, esti fata curajoasa!
poohy, ma bucur ca ti-a ajutat situl, numa bine!
Byu, pun si eu la treaba majoretele ptr tine!
chiquitita, bravooo, felicitarile mele, sa va traiasca fetita, si recuperare rapida!
Flavia
39+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
carrie spune:
fetelor, nu mi-ati raspuns nici una la problema cu sanul, ma doare in continuare dar nu e tare si umflat doar rosu...ce poate fi?
am avut o zi de kk
.Theodora a fost super agitata, a fost o caldura cumplita aici, iar asta mica de la 5 la 7 seara a dormit cam o ora din felii
.m-a cam tampit plus durerea de san
ati patit sa va stea copiii treji atata?ca galusca maxim jumate de ora era treaza in rest somn de voie toata ziua
.nu stiu ce poate fi da-s varza...
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
ramona7 spune:
carrie, noi inca nu stim cum e cu alaptarea, dar am gasit un site cu probleme care pot aparea si semne. Sper sa te ajute.
http://alaptare.home.ro/Probleme.html
Ramona 38+
Razvan