***Mamici de mai-iunie 2007***(67)
Raspunsuri - Pagina 20
Mihaelaaa spune:
CHIQUITITA,felicitari!

Sa-ti traiasca minunea,sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii!Bine ca ai scapat de ce a fost mai greu....durerea trece....si ramai cu rezultatul!Ca eu stau acum si ma gandesc...dar parca nu mai stiu cum au fost durerile...in schimb,ma uit la piticul meu si stiu ca as mai trece o data prin asta...chiar si prin mai rau!
Felicitari, si la toate mamicile care au nascut pana acum,si majorete pt cele care sunt pe ultima suta de metrii:

Mihaela,
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
florina spune:
Super! Multumesc mult,Anca! 

Florina
quote:
Originally posted by poohy
Florina, kit-ul vine si in cateva zile daca le zici ca nasti in curand. Parca Micai i-a venit in 3-4 zile. Dar ai grija sa le zici, ca daca nu, vine in 3 saptamani
Recoltarea o face doctorul cu care nasti. Am inteles ca daca doctorul nu stie, pot sa vina in instructaj - dar nu stiu exact, tb sa ii intrebi.
Tu nu trebuie decat sa duci kit-ul la spital - apoi se ocupa doctorul si vin ei sa ridice (dupa ce ii suni)
Un site: http://www.cordbloodcenter.com/
Ancade
Manu
din burtica
asa cresc eu
carrie spune:
mie nu mi-a reusit recoltarea de celule stem, cordonul a fost prea mic...am fost asa de necajita, cumplit!
fetelor doua prolemute am:
- la unu din sani mi-a aparut o pata rosie si ma doare.sanul nu e tare si e muls bine de asta mica ...ce poate fi?
- Carina de cateva zile suge mai putin adica in 10 minute rezolva problema.oare e ok?nu cere mai des de doua ore papa...efectiv scuipa sanul din gurita
va pup ca nu mai pot sta, Theodora pleaca cu ai mei la Felix maine si-i fac bagajele, is deprimata ca nu o vad o saptaman
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
olesia spune:
Buna! Cum fac sa ma inscriu si eu pe lista mamicilor de mai-iunie 2007? nu reusesc deloc sa "descifrez" misterul... Eu deja am depasit dpn care era pe 2 iunie si tot mai sint graviduta! Va multumesc.
Alyna24 spune:
Mihaelaaa, super si Davidutul tau!Ce frumos era cand papa!![]()
Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)
michigan spune:
alyna 24suntem pe aceeasi lungime de unda
tocmai am vazut filmuletul mihaelei si-mi stergeam lacrimile dupa ce am vazut faza de la sfarsit
cred ca e cea mai frumoasa imagine din lume!
mihaela
40 sapt Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
soricei pt Tavi
AMR: un pic!
Sobi spune:
bravo chiqui! refacere usoara! ce bebe maricel a avut!
si eu primisem mesajul si nu eram 100% sigura de la cine e... fetelor ma omoara cand aud de dureri din astea groaznice, imi piere tot elanul care-l am.
androix jos palaria! cu doi copilasi dintre care un bebe mic mai te duci la examene si le si iei!! esti supermother!
florina, iti raspund pe PM.
Andreea 37+
Vladut
POZE
vas spune:
Olesia, bine ai venit. Odata ce ai intrat vor avea grija fetele sa te inscrie pe listuta, stai linistita. Ce astepti, baietel sau fetita?
Buna fetelor dragi. Sunt intr-o stare de disperare. Mi-a aparut un hemoroid care ma deranjeaza foarte tare. Cu ce sa dau pe el sa se retraga? In timpul sarcinii nu am avut nici o problema, acum ma apuca toate, hemoroizi, care au aparut iun urma constipatiei, picioare umflate, si degeaba beau apa foarte multa, dureri de stomac. Nu mai stiu ce sa fac. parca acum cand ma concentrez foarte tare la ce mananc, acum apar problemele.Help!!!!!!!!!
Chiqui, felicitari scumpa mea. Imi aduc aminte cum ne incurajam la aspirante optimiste, iar acum ne tinem bebeii in brate. ce frumos.
Sunt mamica
ELTEKA spune:
Androix, acu' am innebunit cu scaunul.
Ultimul nu mai mirosea placut, ci parca a acru sau mai rau...
Ce inseamna miros urat?????
Mai, eu sunt mereu singura acasa cand mi se intampla de astea, o iau razna de griji...
Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL iubit si chel

38+ cu