***Mamici de mai-iunie 2007***(67)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pai intra in lista de telefoane si vezi cu al cui numar se pupa numarul de pe care l-ai primit

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Michigan lasa ca apare si bebe! Nu dispera! Fii calma! Poate ceva plimbare nu ti-ar strica! Muzica linistitoare?!

Alina-Mirela 38+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Am aflat:ERA CHIQUITITA!EA A NASCUT o fetita de 3840gr cu cezariana, apgar 9.

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

CHIQUI, felicitari pt bebelina grasulina!Sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa!Hai ca au mers lucrurile repede si acum te bucuri de printesa ta.Felicitari inca o data!

Lavinia, 38+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Felicitari Chiqui!!
A venit si printesa ta

Anca de Manu
din burtica
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Chiqui mi-a scris:MA DOARE GROAZNIC.A DURUT
SI ANESTEZIA.E GROAZNIC!

Saracuta!Ii pun niste sa-i mai treaca!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

WOW, ce fetita mare! Felicitari mamicii si o asteptam cu mai multe detalii :)

Sobi, "vorba e chitanta!":) O s-o tin minte pe-asta cat voi trai :)
Super tare. Eu sunt ok azi, multumesc. Am scapat de intepaturi. Marti am urmatorul control si astept cu nerabdare sa vad ce-mi spune. Banuiala mea e ca am revenit la col lung si rigid... Nu-mi explic de ce nu mai simt nimic, ma simt mai bine acum fara cerclaj decat in ultimele zile cu...
Sobi, cat dureaza sa primesti chitul pentru celule stem? Ne-am trezit si noi in ultimul ceas ca am vrea si nu stiu daca mai e timp...Au cumva un site, ceva, cum ii pot contacta? Recoltarea o face dr cu care nasti sau trimit ei pe cineva?

Multumesc si pupici tuturor!

Florina +36Teodora si Tudor(5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

bravo chiqui!
hai ca o sa treaca totul si o sa te poti bucura cum se cuvine de bebelina mare si frumoasa

mihaela
40 sapt Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
soricei pt Tavi
AMR: un pic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Florina, kit-ul vine si in cateva zile daca le zici ca nasti in curand. Parca Micai i-a venit in 3-4 zile. Dar ai grija sa le zici, ca daca nu, vine in 3 saptamani
Recoltarea o face doctorul cu care nasti. Am inteles ca daca doctorul nu stie, pot sa vina in instructaj - dar nu stiu exact, tb sa ii intrebi.
Tu nu trebuie decat sa duci kit-ul la spital - apoi se ocupa doctorul si vin ei sa ridice (dupa ce ii suni)
Un site: http://www.cordbloodcenter.com/

Anca de Manu
din burtica
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Felicitari CHIQUI !! .sa-ti traiasca bebelina,sa creasca mare si frumoasa.Recuperare rapida.
Se pare ca au inceput din nou sa apara bebeii.Eu inca nu ma grabesc,poate sa mai stea in burtica macar o saptamana.

Mergi la inceput