***Mamici de mai-iunie 2007***(67)
Raspunsuri - Pagina 23
numai_eu spune:
Chiquitita felicitari pentru fetita dolofana. Sa fie sanatoasa si mancacioasa si tie refacere rapida.
Ali24 felicitari, sa-ti traiasca bebelul, sa fie sanatos si mancacios.
Fetelor azi am fost la doctor si in sfarsit am vesti bune. Am eliminat dopul, colul e sters si deschis, de acum pot naste oricand. Abia astept. Daca nu vine bebe pana luni, ma interneaza si imi declanseaza nasterea. Sunt tare nerabdatoare.
Pentru fetele care urmeaza sa nasca 

. Nasteri usoare Byu, Timur, Michigan, Lavini, Adinnel (sper ca nu am uitat pe nimeni).
Pauly bine ati venit acasa.
alynta27 spune:
Addinel eu am vb cu sotul ei si i se monta atunci epidurala! Deci era inca in dureri! Dar terotetic dupa cateva minute ar trebui sa nu o mai doara!
Alina-Mirela
38+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
ankaa spune:
Am intrat sa pun si eu inca o data majoretele pt fetele care urmeaza.Nu va numesc,pt ca nu vreau sa uit pe cineva.
Curaj!Nasteri usoare si bebei sanatosi.
Felicitari noilor mamici,sa va traiasca puiutii si sa va aduca numai bucurii.
Bun venit in club fetelor noi
.
Eu am plecat la culcare.Noapte buna tuturor.
eimotto spune:
Ancamari - pe mine la prima operatie cam 2-3 saptamani m-a durut/usturat/jenat rau. Acum mi-m revenit repede. Si la mine lohiile au durat cam 2-3 saptamani. Iar despre burta ce sa mai spun...ca si acum arata cam de 5 luni
Ali24 - nu are nimic pozitia atata doar ca daca va obisnuiti asa poate in "deplasare" o sa va vina tare greu sa mai papati. Iar ca mancare pentru tine eu stiu ca poti manca aproape orice in afara de lucruri care baloneaza (varza, fasole, mazare, sucuri acidulate).
Carrie - noi am inceput sa patim din astea de cand au venit nesuferitii de colici (adica avea clar o perioada intre 2 mese in care era pus pe scandal). La noi perioada e de regula intre 8 si 22 cu mici variatii dar mai avem si peste zi (de ex alaltaieri intre 11 si 13 iar seara a fost prea obosit ca sa mai aibe colici
). Cu sanul eu zic sa vb cu un dr.
Rianna si Pauly - bine ati revenit!
De Kay si Andrada nu mai stiti nimic?
Editez ca sa spun ca m-am indragostit de Ana a lu'Madi

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
ella_74 spune:
Elteka,
Multumesc pentru aprecieri ref.la ochisorii lui David; noi (eu si tati) am zis de cand l-am vazut prima oara ca avem un bebe urat, dar ai dreptate, bebelusii se schimba atat de mult in timp asa scurt iar acum la aproape 7 saptamani ne-am reconsiderat si noi parerea despre David si il vedem altfel, ni se pare si noua daca nu un bebelus frumos, macar dragalas si dulce.
Poza aia de care zici tu era facuta la 2 saptamani ; acum la 6 as zice ca nu mai am burta deloc desi sunt departe de cum aratam inainte de sarcina, dar ii spuneam si Ancaimari ca sunt atat de absorbita de copil ca felul in care arat mai conteaza asa, de orgoliu; cat despre blugi, da, si io intru in ei mai mult sau mai putin dar la fel, nu mi se inchide nasturele.
Problema mea acum nu mai e slabitul si burta ci felul in care arata pielea mai ales pe burta...mi se pare ca am celulita si pielea nu sta deloc intinsa asa cum era odata...si am intrebat dr si nu am voie masaj cu crema anticelulita, dar mi-a zis ca am voie sa joc tenis -o veste buna, desi pana in august cand termin cu alaptatul nu pot sa ma gandesc la asta...
Azi am fost la dr. sa se uite la operatie...aveam un fir din ala resorbabil care atarna vreo 3 cm in afara, de fapt atata am suportat sa scot singura si daca trageam mai mult de el durea;i-am spus doctorului ca ma doare si doar sa se uite iar el ce-a facut? a infasurat ata pe deget si a tras cu putere si asa a iesit din operatia mea un fir lung, de vreo 10 cm;
Sper ca altele sa nu mai iasa ca abia mi s-au inchis punctele incare supura operatia.
si tot azi mi-a zis dr. ca am dezlegare la
si mi-a prescris ceva , o injectie care ma protejeaza 12 saptamani dar pe perioada alaptatului; i-am zis ca pana nu termin cu alaptatul nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva, cu tzatele astea pline de lapte si daca indraznesc sa-mi dau jos sutienul si absorbantele de san, curg parca as fi o vaca...cum pot io sa fac ce faceam al'data?
; si cel mai tare mi-e sila atunci cand tocmai mi-am facut dus si pana sa apuc sa-mi pun discurile alea deja sunt iar plina de lapte si ma lipesc .
Si fiindca la 1 sept incep serviciul, la jumatatea lunii august voi primi tratament de intrerupere a lactatiei, ca se ia 1 pastila la 12 ore...pana atunci sper sa am lapte asa cum am acum si bebe sa pape macar 4 luni titi.
, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
mica0307 spune:
chiqui felicitari, sa-ti traisca bebelina 

byu bafta multa, sa te intalnesti cat mai repede cu bebe 

bb de arcadia LA MULTI ANI 

Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
timur spune:
Multumim! Maine mergem la dr sa vedem care mai e situatia cu lenesul nostru.
Va tin la curent!
ella_74 spune:
Sobi, Alyna24,
Sunt asa disperata sa plec in concediu poate si pentru ca am stat 2 luni inainte sa nasc in pat si mi-am tot facut planuri in naivitatea mea ca o sa nasc si n-o sa mai fiu prizoniera.
Imi dau seama acum cat de putin am fost pregatita sa devin mama daca io inca nu realizez ca e o perioada de sacrificiu si ar trebui s-o las mai moale cu vacantele cel putin pana creste bebe putin.
Vroiam musai la barcelona fiindca era pe lista urmatoarea destinatie si pentru ca acolo puteam sa imbin plaja cu vizitarile si cu shoppingu' ...
Probabil vom esua intr-o vacanta autohtona impreuna cu bebe, undeva pe la Poiana Brasov.
Alyna24,
o sa ne vedem, nici o grija
, doar sa-mi spui cu o zi avans ca sa stiu sa nu trimit dimineata copilul cu bunica in parc, ca io ies cu el doar seara.
, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
ELTEKA spune:
U-huuuuuuuuuuu, Chiqui!!! Felicitari, mamico!!!! 

Ali24 - felicitari! 

Byu, Numai_eu, surprizele de iunie!

Pauly, bine ai venit acasa, mamico! Arata-ne comoara cat poti de repede! 

Ali24, Ancamari si Carrie, va citez din Pepsi si Androix (cateva pagini mai in spate in capitolul asta):
- copilul nu trebuie sa ragait obligat-fortat; daca e pus bine la san nu inghitea neaparat aer (experienta mea modesta: nu merge ragait in tinut pe umar, numai in tinut in fundulet cu capul in piept; mai exista pozitia intins pe burtica - o data a mers! Eu nu incerc decat la jumatatea suptului, ca al meu numai la san adoarme si nu vreu sa-l trezesc la sfarsit.)
- cand vine laptele sanii nu mai stau sa explodeze, au o consistenta mai flasca, dar este lapte! (eu confirm)
- copiii au pusee de crestere, in zilele astea parca nu le mai ajunge laptele, se foiesc, sug mai non-stop (eu: verifica alaltaieri si aproape am innebunit: sugea non-stop, altfel plangea, am tampit, am crezut ca nu e bun laptele, dar dupa vreo 24h totul a intrat in normal)
Pepsi - da, mai ales din cauza limbii (dar si din cauza ca majoritatea site-urilor nu accepta decat carti de credit japoneze
, nu internationale).
Aici nu sunt leagane deloc de la Fisher Price, numai modele japoneze, dar sunt f mari, nu le pot cara acasa. De la FP au doar bouncerul Aquarium si ala de la Rainforrest (dar are recenzii nasoale asta ultimul...). Insa costa 100usd...Daca as comanda din SUA (unde e vreo 45), ar trebui sa comand mult mai multe produse, ca sa devina rentabile costurile de expediere, ori momentan nu stiu ce sa-mi iau...
Ma gandisem la o pompa de muls, dar vad ca nu am nevoie inca. Daca as tine o sticluta sub celalalt san cand alaptez, eventual as mai si scoate cu mana cum ai zis tu (mare dreptate!), as face clar de un biberon...Asa ca daca numai in Europa o folosesc, mai bine cumpar acolo...
Cu semipreparatele e mai greu, ca majoritatea sunt japoneze, si iar nu ma pricep ...
Nu pot citi pe pungi si nu prea imi plac ...Am supermarket cu produse importate dar e f departe si scump, poate totusi reusesc sa ies prima data cu copilul afara ca ieri n-am avut curaj, si ma duc pana acolo...
Aici sunt in jur de 30grade, dar in zilele cu 22, oare sa-i pun caciula??? Nu i-am pus niciodata, nici n-am vazut din alea care se leaga, doar niste chestii haioase in varful capului...In casa il tin in pampers si camasuta care se leaga in fata...Numai o data i-am pus compleu si am innebunit de cate ori trebuia sa-l decapsez si capsez la loc la schimbat...
Asta era link la www.klinikum-mannheim.de/1702.0.html" target="_blank"> grasun de DidiAlex, fa tu click pe poza s-o maresti.
Eimotto si Androix, multumesc ![]()

Ella, dar nu mai bine incerci sa mergi in concediu in strainatate cu bebe? Nu zic ca la noi in tara nu e frumos, dar asta poti s-o faci oricand, si cat ai visat tu la concediu??? In general majoritatea hotelurilor au patuturi si mai ales daca alaptezi nu e asa problematic. Sigur ca n-o sa stai la plaja ca si cum ai fi fost singura, dar multe alte lucruri se schimba de cand cu bebe, nu? Noi vrem sa mergem in China la inceput de septembrie, dar clar nu l-as lasa cu nimeni pe aici si decat sa renunt, mai bine merg si macar tot vizitez ceva. Inca din iulie incepem sa mergem si prin Japonia, sotul meu are niste conferinte, si eu nu vreau sa stau singura acasa. Patuturi ne aranjeaza hotelul, iar laptele e la purtator
O sa-mi iau cu mine o pashmina, si daca ma apuca alaptatul prin tren sau etc - pur si simplu ne retragem in coltul nostru...O sa folosesc carucior si marsupiu. Dar nu vreau sa renunt la visul de a vedea China, mai degraba invat sa visez "in trei", cu toate limitarile pe care le implica acum. Cand oi face si al doilea copil, atunci clar va trebui sa ma gandesc de 2 ori, dar acum eu vreau sa incerc.
Cu "bebe urat" am ras de numa'
Asa am zis si noi!!! (plus ca noi avem niste punctisoare la o spranceana, tumoare benigna, care pot disparea dar si creste - asa ca trebuie operat...Si daca prin operatie ii inlatura parul de la spranceana, cum o sa arate saracu'????). Dar acum si noi conchidem ca e dulce. Vezi tu, ei nici n-au par ai nostri, si parul face asa de mult!!! Pe de alta parte, eu am fost la fel cand eram mica: urata si cheala, ma tot uit la poze si trebuie sa admit ca n-am avut absoult nimic dein bebelusii de reclama. Insa produsul de azi nu e deloc "urat", tre' sa recunosc ![]()
Tatal lui e un mare charmeur, sunt convinsa ca Elias o sa aiba o personalitate care compenseaza defectele.
Mergi deja la servici??? UUUUUUUU...Ma gandisem sa te intreb: voi n-aveti frigider la servici? Ai putea inca sa extragi lapte in pauza de pranz si sa-l duci acasa, aveam o colega care facea asa. Ea avea setul ala de la Avent, ISIS on the go (pompa normala cu ceva geanta termoizolanta), pompa la pranz, il tinea in figider si apoi il ducea acasa (unde seara alapta ea). Peste zi ii dadea bona biberoane. Daca tu ai lapte asa mult, e pacat sa nu-l folosesti.
Si la mine siroieste, mai ales ca-mi place sa stau fara sutien. Azi alaptam si pun mana pe bebe si era fleasca pe haine (numai ce il schimbasem
); mai zic, fir-ar, iar am pus pampersul asta aiurea, ce ametita sunt, dar cand colo vad ca imi curgea celalalt san pe rupte (desi il storsesem cu 2 ore inainte si parea flasc).
Si zici ca nu e voie cu crema???? SI la mine e flescaita nasol, si numai ce mi-am luat o crema super pe care voiam s-o folosesc, insa am zis vreo 2 saptamani sa continui cu uleiul tonifiant pe care il am din sarcina...Mie la clinica mi-au zis ca sigur sa imi dau (si mi-au indicat unele, mai ales de vergeturi, dar eu n-am facut, Doamne ajuta!). Nu as masa tare si clar nu in zona operatiei...Oare de ce nu e voie, ce motive a invocat doctorul?
Alyna24, eu am niste gantere de plastic de 1,5 litri pe acre le umplu cu apa, dar tu poti sa folosesti sticle de plastic cu apa si faci ridicari laterale, in sus, in fata, rotatii de brate, o mana, ambele, diferite combinatii. Greutatea nu e amre, asa ca nu faci muschi dar se tonifica bratele imediat, o sa vezi la umeri! Mergi cu serii de 10 de fiecare tip si fa cate 3-4 serii.Rezultat garantat.
Raluca, nu mai am vesti de la tine si nici nu scrii, ma ingrijorez, desi incerc sa ma conving ca te delectezi cu noi combinatii de cafea - cappucino, latte etc ![]()

Hai mai burticutele, nu va treziti? E 7 in Romania si nici o activitate pe forum, pai se poate ![]()
Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL iubit si chel
Sobi spune:
neata,
Elteka am prins o idee din mesajul tau care ma framanta acum: de ce zici ca bouncer-ul rainforest de la fisher price are recenzii nasoale? mi se parea tare fain si il trecusem pe lista sotului de cumparaturi cand pleaca sapt viitoare afara. mmmmm, alte recomandari?
Andreea 37+
Vladut
POZE