Mamici de iulie-august 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 6
nma spune:
alina.a eu stiam ca e bine sa stai pe partea stanga si era pozitia mea preferata la la bb nu ii place. cum stau pe stanga baga piciorusele pe te miri unde si nu am decat sa ma asez cum ii place domnitei.
felicitari pt 33. mai ai putin si ajungi la dnp. vorbe mari dar nu se stie niciodata.
brazuca subscriu la ce au spus fetele. putin optimism nu strica. si eu m-am simtit mai bine dupa cateva tablete de fier. ieri ma simteam tare lesinata si mi-am sunat nasul sa ma duca la ei caci stau la curte. mi-a prins tare bine sa stau in gradina. parca imi vine sa ma mut la ei.
sper sa reusim sa ne luam si noi o bucatica de pamant si sa facem o cabanuta ceva.
lia lasa draga ecografiile ca daca era ceva rau iti spunea omul.
mihaela pustiul meu face imediat 4 ani si tot in patut doarme. ii place lui mai mult acolo. i-am scos 2 grati ca sa intre singur si pana nu vine bb2 a spus ca nu se muta. sper sa se tina de cuvant.
gabi nu stiu ce sa intampla cu gradinitele astea. se pare ca e mai usor sa inscri copilul pe la jumatatea anului. alex e la a treia gradi. mereu mi-au spus ca nu mai sunt locuri, dar s-a gasit. eu le-am dus doar flori. bafta multa maine.
nico29+ 21.07.2003
poze
X-ray spune:
uitasem asigurari....ING
sotul are de 3 ani asigurare privata in care erau incluse serviciile medicale si pensie privata dupa nu mai stiu cati ani.el are si ceva varianta gold,mai complexa cica.. din august anul trecut am si eu pt servicii medicale si pensie privata...ma asigura ca primesc bani si daca nasc si daca ma internez pt orice.acum cand ii duc actele de iesire din spital imi spune agentul ca numai pe teritoriul romaniei beneficiez.desi imi aduc aminte ca vorbeam daca mi se intampla accident in alta tara ce sa fac.mi-a dat un card pe care era un nr unde sa sun cand ma internez...chestia e ca am toate actele iclusiv contractul sus in haosul cu zugraveala,asa ca nu pot studia prob,desi stiu sigur ca nu mi-au precizat nimic de accidente numai pe teritoriul romaniei.ma linistesc cu idee ca daca crapam in maternitatea din arad macar sotul primea bani de la ei...
acum nu stiu ce sa mai facem, ca se schimba sist de asig de stat la noi si chiar imi trebuie o firma la care sa optez,si daca tot sunt la astia...am fost f dezamagita ca nu ma asteptam la 100% dar macar ceva.bine ca suntem noi bine,in general eu si sotul ne-am promis sa nu lasam banii sa ne strice fericirea niciodata oricat ar fi de greu.
si cam atat cu asigurarile nici eu nu stiu ce-i mai bine...
alina 33+ cu bb Elisa
asa crestem noi
jadi spune:
M-a sunat Alina (Anya) sa imi spuna ca a nascut Gabi (Valen), banuieste ca undeva acum 1 ora, 1 ora si ceva. Ea si fetita Ines sunt bine. Fata are 3.700 si ne va da mai multe detalii cand va ajunge acasa (Alina nu Gabi).
Felicitari Gabi si Ines sa veniti repede acasa si sa ai lapte mult! Iar tanara geamana sa fie volubila, vorbareata, glumeata dar nu in ultimul rand sanatoasa si frumoasa!
Deni & Vlad & Tudor
liadorian spune:
Ines, bun venit printre noi! Sa fii sanatoasa si norocoasa si frumoasa si desteapta si tot ce mai vrea mama ta pentru tine!
Valen, felicitari!!!!! Refacere usoara si laptic mult pentru domnisoara Ines. Gemanutzele astea sunt chiar spectaculoase, credeti-ma, am intalnit cateva!
LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!
X-ray spune:
FELICITARI VALEN! BINE AI VENIT PE LUME INES!sa fie un ceas bun,sub o stea norocoasa,sa fi sanatoasa sa-ti iubesti si sa-ti ajuti parintii!sa cresti frumoasa si desteapta focc!eu va pup cu multa dragoste pe amandoua si abia asteptam vesti noi!!!!
alina 33+ cu bb Elisa
asa crestem noi
ghinetz spune:
quote:
in tabelul pe care-l am eu iti indica, pentru varsta asta a sarcinii, cam 1900 de grame. Ce valoare ti-a dat la DBP?
Ce tabel? Vreau si eu.... Daca acolo spune 1,900 inseamna ca suntem bine. La noi e 1904+/-305. DBP: 79,3, adica 32 sapt si 6 zile (la fix)
Oana 32+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
feliitari, Valen!!!! Bine ai venit pe lume, Ines!!!!!
Tot imi era pofta de o bere, acum am motiv sa beau.
Oana 32+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
otim spune:
FELICITARI VALEN sa creasca mare , sanatoasa, frumoasa si fericita mica Ines.
Mai cade bine o veste buna .... cand am vazut ca multe aici "bombaniti" medicii , treceti-ma si pe mine pe lista de "bombaneli" medicul meu e plecat si pana luni pauza ....
A si sa nu uit ATENTIE LA CONSERVE au mai aparut cazuri de botulism si se pare ca nu numai conserva de peste ci si de pateu ...
Am citit tot din urma dar ... vad tot mai multe semnaturi cu "mai avem " sau "mai sunt" .... deci mi se pare mie sau timpul trece asa de repede in aceasta perioada ???
tuturor si imi este dor de voi in timpul zilei ...
Otiliainceput 31+Laurentiu
Simo78 spune:
Valen ....Bun venit pe lume Ines!
Mie mi s-a pus un nod in gat . Altcineva?
Simona 31+ Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.
nma spune:
valen refacere usoara si pupici multi la mica printesa. sa creasca mare si frumoasa.
jadi multumim pt vesti.
alina.a mi-am intrebat si eu prietena despre asigurari. ea e la inceput si nu stia daca platesc ceva pt serviciile din strainatate. chiar sunt curioasa. sotul are la AIG. am vrut sa-mi inchei si eu acum 4 ani dar eram insarcinta si au spus ca prezint un risc mare de deces deci nu imi incheie. acum o prietena ma bate la cap cu grave. asi vrea sa imi inchei o asigurare dupa ce nasc, dar mai vedem.
nico29+ 21.07.2003
poze