Mamici de iulie-august 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 7
brazuca25 spune:
Felicitari Valen!!!!!
Denisa Maria
Mai sunt 7 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria
mamii spune:
doamne fetelor nu imi vine sa cred asha rpjor a nascut valen!!!:D
Bun venit pe lume ines!
p.s si sa speram nashteri ushoare si noua!
p.s.2 ....acum am emotii :D
liadorian spune:
quote:
Originally posted by ghinetzquote:
in tabelul pe care-l am eu iti indica, pentru varsta asta a sarcinii, cam 1900 de grame. Ce valoare ti-a dat la DBP?
Ce tabel? Vreau si eu.... Daca acolo spune 1,900 inseamna ca suntem bine. La noi e 1904+/-305. DBP: 79,3, adica 32 sapt si 6 zile (la fix)
Oana 32+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Uite, aici e tabelul despre care vorbeam: http://www.babycenter.com/general/1290794.html. Cat despre DBP, se pare ca domnita mea e mai capoasa: are 82 de mm la o varsta estimata de 31 de saptamani si 4 zile... Cine stie ce program folosea ecografistul meu. Oricum, nu-s diferente grave, sanatoase sa fim sa putem largi suficient "gaura cheii".
LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!
aylin_tarcan spune:
felicitari mamica valen si puiutul ines!!! sa fie cumitica si papacioasa si mamica mandra!
Aylin, 29+
pozici
atat de mari suntem
paticut spune:
Buna seara fetelor....
imi cer scuze ca nu am mai intrat de multisor pe forum dar cum am avut o clipa de ragaz v-am citit.
asa ca :
1. Felicitari Valen si bine ai venit pe lume Ines!!! Sa iti dea Bunul Dumnezeu sanatate, intelepciune si frumusete si putin tupeu.. in viata numai bucurii si reusite.. pentru valen sanatate mulat, laptic si bucurii de la printesica ta.
2. Jadi - iarta-ma te rog dar nu am stiut de ziua ta.. cu intarziere iti spun la multi ani cu multe bucurii, sanatate tu si mandrii tai cavaleri.. si tot ce-ti doresti tu.
despre mine cam putine.. maine am o noua intrevedere cu micul Rares.. merg la eco la Iosup si apoi la gine sa vedem ce mai avem de facut...sper ca totul sa fie OK pentru ca de miscat misca mai ceva ca un pui de balaur.. nu ma lasa sa respir toata ziulica ...
nu am avut tip sa va scriu cac la birou am avt un control fde la administratie financiara si credeti-ma ca e tot ce lipseste unei gravi de luna 7 sa fie in stress cu astia...dar deocamdata totul e ok.
Pup burticile dragi mie (Alina, andreea, jadi, ralucapio, housepoket, KARLIGUTA) si pe toate celelalte burticute pe care nu le cunosc dar parca le stiu de-o viata din forum..
va doresc o saptamana fara contractii (Ce or fi alea? eu nu am avut pana acum asa ceva) , fara stari de moleseala de la lipsa fierului sau de la altele cate ar mai putea fi...sa va fie bine fetelor.. si ne vedem.. tineti-mi pumnii sa scap de Indivizii de la adm. financ. si sa ne auzim cu bine,
Va sarut pe toate,
Paticut - 31+ cu mandrul soare Rares
aylin_tarcan spune:
alina.a, bine ai venit acasa cu bb elisa care creste in burtica sa se faca mare si mumoasa! ai vazut ca daca ti-am tinut toate pumnii si ne-am gandit la tine a trecut totul cu bine?!!!! si stai cumintica!
ioana, anto. otilia, lia si restul fetelor
Aylin, 29+
pozici
atat de mari suntem
karligutza spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23quote:
Originally posted by karligutza
Am inteles care era treaba cu dimensiunile.
Bine ca si la beljieni si-o revenit dragii de ei... dar cum erau non-standard? 55,8 cu 112,3?
Karli, m-am uitat acum pe site, erau 55/112, ai nimerit f aproape.
cred ca erau dim tipice pt patuturi ikea, sa fie ei cu mot si le-a venit mintea la cap intre timp.
Anto 35 cu siVictor (8 octombrie 2005)
am mai ghicit eu asa la plesneala, doamne sfinte! ce am?
i-am ghicit ziua de nastere unui prieten... zice el: ia ghici cand e ziua mea, iar eu zic... la plesneala: 11 august! dar el zice: haaaa, cine ti-a zis? stiai, asa-i? da' io zic: NUUUU.. si chiar nu stiam! si multe alte exemple... dar la loto... nici un noroc! as vrea eu
karligutza, sapt.36 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...
bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 4 saptamani
andutzy spune:
Paticutule esti suparata pe mine? NU ai mai dat nici un semn, sper sa fie doar perioada agitata de vina...
Valen, felicitari! Sa-ti traiasca Ines si sa fiti sanatoase toate 3!
AndraSapt32 cu Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
paticut spune:
Dragule Andutzy,
cum as putea sa fiu suparata pe tine? pentru? ca ai fost alaturi de mine? ca mi-ai ascultat nebuniile si pasurile?
Nu draga mea.. am problemele mele.. deja o parte cunoscute bine de tine.. si in loc sa se diminueze se accentueaza - si colac peste pupaza si minunea asta de control....
maine ma duc la eco si dupa am sa te sun.. sa-ti spun ce si cum.. te rog eu sa nu fii suparata pe mine pentru linistea asta.. se datoreaza doar miilor de probleme cu care ma confrunt...
multumesc de intelegere...
Paticut
andutzy spune:
Stai linistita, eu chiar nu am de ce sa fiu suparata, eram ingrijorata! Bafta maine la eco si astept dupa aceea un semn cu vestile bune! Pupa mama!
AndraSapt32 cu Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)