Mamici de iulie-august 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Brazuca la mine valoarea la fier scrisa in carnetul meu de gravida e 12 virgula ceva, sper sa nu scriu prostii dar nefiind doctor incerc sa nu interpretez mai nimic si retin si eu ce apuc. Oricum pot verifica cand ajung acasa.

Ciudata starea ta pentru ca eu iau fier doar de luni si azi dimineatza zicea si sotul meu ca de 6 luni nu m-a mai vazut asa plina de viata. M-am imbracat radeam, ne-am gadilat etc. Eu zic ca lipsa de activitate (binenteles in afara de momentele cand e recomandata de medic) duce la atrofierea muschilor si te simti din ce in ce mai slabita. Trage putin de tine si ai sa vezi ca te vei simti mai bine. Eu luni cu cat ma gandeam ca mi-e rau imi era si mai si, am stat in pat la greu in stare de letargie si cred ca daca nu trebuia sa muncesc si azi tot in pat eram. Normal ca te simti slabita de la lipsa de fier dar zic eu macar sa incerci sa tragi de tine si sa te remontezi ca nu poti sa o tii asa pana nasti. Uite si hopa sus cu optimism.

Luna 30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Luna1 Ma bucur ca te simti mai bine! Mersi pt incurajari. E posibil sa fie si asa cum zici tu, si sa fie si ceva psihic la mijloc.

32+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Brazuca este un motiv pentru care pastilele sunt dozate asa cum sunt dozate. Daca medicul tau ti-a spun 1 pe zi, nu depasi! Intoxicatiile cu fier sunt foarte periculoase.

Cum a zis si Luna capul sus, nu mai este mult si gata! Repeta-ti mereu: "Sunt insarcinata, nu bolnava", eu asa faceam in primele luni cu greturi (si am avut niste greturi foarte urate) si uite ca a trecut si mai este un picut si ne tinem puiutii in brate si uitam de toate relele.

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

i-am zis azi sotului sa nu indrazneasca sa vina fara laptop ca naste valen si nu apuc sa-i zic NASTERE USOARA!!!! alina sa ne ti la curent ,ma rog sa fie bine,sa mearga ca si unsa ines la "iesire"!
madalina H.P. eu te inteleg prin ce treci ,iti tin pumnii sa fie bine,uite la mine lisa inca mai e in burtica DD ajuta,puteam sa jur ca o sa o "scap" la 30 de sapt.cand aud de perfuzii fac deja atac de panica,daca mi-ati fi vazut mainile dupa ,sotul plangea instantaneu cand se uita...daca mai trebuia sa faca inca o perfuzie se apucau de picioare...
lia capul sus ,pana la 36 de sapt cel putin trebuie sa stea in burtica!daca la cecontractii am avut eu nu s-a deschis colul nici cum,se poate.apropos pe mine m-au sfatuit in spital sa stau cat mai mult pe lateral stg in pat,relaxeaza mai bine musculatura uterina si se vascularizeaza placenta mai bine.
inca odata va multumesc ca ati fost alaturi de mine,as vrea sa dau nume dar nu e corect ca sunteti fantastice toate!!!!
irinusha am citit povestea,si din inima iti doresc sa fie mai usor acum.
si luna mi-era dor de stilul tau de scris esti totala!
si azi am 33 de saptamani!la mine chiar e sarbatoare jur cand mai trece o saptamana!
si o tzuc si pe anto care ed la e35 de saptamani,suuupeer!hai ca asa mai trec 5!

alina 33+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Incepem si noi numaratoarea inversa! Se apropie momentul sa ne cunoastem! Ma tot uit la poza gogoshicii si zau ca parca ar vorbi. Sotul deja crede ca o iau razna.

Denisa Maria
Mai sunt 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Alina, ma bucur ca tu si Elisa sunteti un pic mai bine! Asa, incet, incet, ne apropiem si noi de linia de sosire si cu cat e mai mare numarul saptamanilor pe care le lasam in urma, cu atat mai bine. Si noi bifam fiecare saptamana ca pe-o mare realizare, desi suntem norocoase, eu si Miruna, pentru ca n-am fost incercate asa de aspru ca tine.
Odihneste-te mult si spune-i Elisei ca o asteptam sa-si ocupe locul ei dinainte stabilit in promotia iulie-august 2007, nici mai devreme, nici mai tarziu!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!

Mergi la inceput

Tocmai ce am primit o invitatie la un botez pe 24 iunie...Sa ma duc...sa nu ma duc....Mi-e ca o sa daram mesele cu burtoiul meu pe-acolo. Norok ca restaurantul e aproape de maternitate in caz de nevoie.

Denisa Maria
Mai sunt 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Alina, si ei te tuc pe tine si pe Lisa ca e cumintica si sta la caldurica.

Ma duc si eu la dr in seara asta, vorbim mai incolo.

Ioana, , romanii sunt finutzi fata de cum mananca astia aici cand e gratis.

Pup fetele,

Anto 35 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by brazuca25

Tocmai ce am primit o invitatie la un botez pe 24 iunie...Sa ma duc...sa nu ma duc....Mi-e ca o sa daram mesele cu burtoiul meu pe-acolo. Norok ca restaurantul e aproape de maternitate in caz de nevoie.

Denisa Maria
Mai sunt 7 saptamani!!!

Neaparat sa te duci, sa "investighezi" cum sta treaba cu botezurile astea - ce se face, cum e sala etc. Sa ne vinzi si noua ponturi! Plus ca o distractie inainte de sosirea bebelushului nu poate sa-ti faca decat bine, si la fizic, si la psihic!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!

Mergi la inceput

liadorian sa stii ca daca ma duc, numai pentru investigatii o fac. Dar depinde si de cum o sa ma simt pana atunci. E cam aproape de data limita impusa de dr...si sper sa nu cumva ca pana atunci bebe sa ne faca vreo surpriza.

Vi se pare ca 2.200kg e mult pt sapt 33?Ca nu vreau sa fie chiar grasunik...desi are cu cine semana.

Denisa Maria
Mai sunt 7 saptamani!!!

Mergi la inceput