Mamici de iulie-august 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 4
Luna1 spune:
Lia ce sa-ti zic, in primul rand felicitari pentru o Minune asa frumoasa!
In al dpilea rand depinde daca vrei tu neaparat sa aflii ce face placenta. Eu zic ca omul s-a uitat oricum insa nu ti-a mai zis si probabil nu e nimic in neregula. E ultima ecografie?
Eu voi face o ecografie prin sapt 34-35 doar sa ma conving ca rasturnica e pe pozitie de start, ca n-are cordonul pe dupa gat sau daca il are cum e si detalii si cam atat. In rest ma rog la Dumnezeu caci de incapabilii astia m-am convins. Nu stiu frate cum pot sa-i vada unii buni doar pt ca iti vorbesc frumos. Adica e normal sa conteze atitudinea chiar foarte mult insa degeaba imi spui "vai ce dragutza esti, hai impinge ca mai e putin" si tu nici nu stii sa iei sange din vena.
Plus ca prietenei mele i-au rupt apa, au vazut meconiu si am mai lasat-o vreo doua ore in travaliu daca am inteles bine. Eu din cate stiu daca e meconiu ori grabesti travaliu cumva ori cezariana de urgenta dar ei nu i-am mai zis caci daca e bebita bine ce mai conteaza? Insa eu nu ma pot entuziasma la incompetenti si pace doar pentru ca mi-au vorbit frumos.
Hai ca m-am varsat! Va mai spun care e treaba dupa ce nasc, poate mi-oi schimba parerea, desi la cum imi merge in ultimul timp nu cred.
Va pup
Luna 30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Is the final countdown!!!
ghinetz spune:
Nu am apucat sa citesc capitolul trecut, pe care l-am pierdut. promit sa o fac cand am timp.
Am intrat sa va spun ca ne-am intors acum de la eco. In afara faptului ce de cate ori merg cu mama (ea si-a facut Papanicolau) am ghinion. Data trecuta d-na dr. era bolnava, azi nu ne-am regasit in lista de programari. Dar a fost bine pana la urma, dar a trebuit sa asteptam cam o ora (pe banca, in parc, asta a fost bine)
BB e bine. La masuratori a iesit in termen, aidca 32 sapt si...1 zi la DBP si 6 zile la LF, Doar la CA (circumferinta abdominala) a iesit 31 si 2 zile. Pozitia e cefalica stanga, deci cand ziceam eu ca am contractii el se intorcea, de fapt. Greutatea: 1,904+-305. Nu e cam micut pentru 33 sapt??? D-na dr. a spus ca totul e f bine. Mai merg pe 5 iulie sa stabilim ce si cum, nu am intrebat-o de concediu. A intrebat mama asistenta insa si...cica pleaca in perioada 10-25 iulie. Nu vreau sa ma crizez de acum! O sa vad pe 5 iulie. E exact intervalul in care as fi putut eu fi programata pentru cezariana.
Oana 32+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
liadorian spune:
Luna, se prea poate sa ai si tu dreptate, sa fi verificat omul ce trebuia fara sa-mi mai explice si mie cum sta treaba. Oricum, Minunea e aproape in grafic (e cu vreo 4 zile mai mica decat UM, ceea ce oricum nu inseamna mare lucru), in prezentatia craniana dreapta - deci chestiile importante sunt ok. Eco mai facem pe la 36 de saptamani, deci mai e timp de masurat una, alta.
Cat despre faza cu asistenta ta e dimineata, e chiar tare! O fi fost un accident, ai dat si tu peste singura ciudata care nu-ti gaseste vena. Cu siguranta sunt si acolo indivizi bine pregatiti cu care sa nasti in siguranta, nici o grija!
Oana, azi ne-am vizionat impreuna copiii! Felicitari pentru feciorash! Despre greutatea lui nu stiu ce sa-ti spun, in tabelul pe care-l am eu iti indica, pentru varsta asta a sarcinii, cam 1900 de grame. Ce valoare ti-a dat la DBP?
LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!
brazuca25 spune:
degeaba am renuntat la cafea ca tot f rau m-am simtit azi. Am dat drumul si la suvoiul de lacrimi ca m-am saturat sa fiu asa "impotenta". Mi se inmoaie picioarele si daca ma duc pana la toaleta...Mancare sa fac, nici nu poate fi vorba. Si toate astea de la fier...sau mai bine zis de la lipsa lui.
Oare daca iau 2 pastile in loc de 1 pe zi pot dauna? 1 pastila are 100mg fier...unde gasesc doza recomandata pt o femeie gravida? Ma simt f lesinata!
32+ Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria
jadi spune:
Lachi mersic de urari, treaba cu saloanele renovate mi-a zis-o dr aseara si mi-a confirmat-o si kinetoterapeuta azi dar mi-a fost lene sa verific, ma duc vineri. Si de colesterol nu mi-a zis dr nimic, posibil sa fie un pic mai mare si din cauza sarcinii! De celule stem nu am intrebat, trebuie sa vb direct cu dr!
Raluca multumesc de urari!
Deni & Vlad & Tudor
Luna1 spune:
Lia asa ma incurajez si eu, ca o mai fi cineva capabil sa "ma nasca" si pe mine! Dar concluziile nu sunt doar de azi, sunt trase in timp daca si sotul meu se cruceste iti dai seama, a vrut sa mearga azi peste ei dar l-am potolit.
Brazuca de unde stii ca este de la lipsa de fier? Ti-ai mai refacut analizele? Pastilele mele de fier sunt de 200MG dar eu am anemie severa cica (ce o insemna asta) mai bine intreaba doctorul, si mai fa o data analizele. Plus ca mai depinde si de psihic, daca vrei sa iti fie rau iti este iti zic din proprie experienta. Ma gandesc ca ar fi bine sa faci un dus mai racoros si sa iesi la o plimbare sa vezi ca iti revii.
Jadi nu nasti tu aici si vin eu acolo sa nasc in locul tau? Esti sigura ca nu nasti la Marriott sau vreun hotel de lux?
Luna 30 sapt+
Luna1 spune:
Stati ca am uitat
Valen Valen Valen
Luna 30 sapt+
brazuca25 spune:
Luna1,analizele le-am facut acum vreo 10 zile si cam de atunci iau fier. Eu zic ca asta e motivul starilor mele, pt ca am mai avut lipsa de fier si stiu simptomele. Mie fierul mi-a iesit 23. La tine cat a fost?
Nu repet asa repede analizele ca nu cred ca se schimba ceva asa repede. Mai trebuie tratament macar inca vreo 2-3 sapt ca sa se schimbe valorile.
32+ Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria