Mamici de iulie-august 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

simo, felicitarile mele printului consort pentru asa medii mari!
alina bine ai revenit acasa!
jadi la multi ani!
nico, eu m-am apucat de dat mailuri la senatori si deputati, poate ii induplec sa lupte mai mult pentru modificarea legii. Te tin la curent.
anto, ce bine arati. Ieri am mincat cit 7 la conferinta, ca deh, sint romanca si am scapat la mincare gratis.
vio, pai tu pe linga sot o ai si pe mama alaturi, deci auditoriu berechet pentru pisiceala.
mada, simpatizez cu tine, si eu vreau sa nasc odata, ce atita gravidenie.
iulia, te rog frumos da-mi din nou numarul legii cu limitarea la 85% din 12 salarii minime. Eram asa de suparata atunci cind ai scris, ca nu mi-am notat.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Luna, m-a vazut sefu ca sunt fresh si ma oboseste la servici! Cica sa mai vin cateva zile sin pana pe 25 sa termin ce am de facut! Si taman cand ma plangeam ca vreau acasa, m-a bagat in sedinta cu lista de predare de protofoliu! Noroc ca a sunat cineva si m-am fofilat repede din birou dar astept sa me recheme!

Ioana, multumesc de urare!

Stiu eu de la Anya care stie de Valen ca nu stie inca nimic! S-a inteles ceva?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!

Jadi La Multi Ani sa fii sanatoasa si sa nasti un bebe sanatos, frumos si mancacios! acum am aflat ca a fost ziua ta ieri...
Informatia ref la cezariana in Giulesti e buna? Pai ar fi super sa fie asa... cu toaleta si dus in fiecare salon... asa era salonul in care m-a bagat dupa cerclaj. Jadi, stii cumva daca la Giulesti se poate preleva sangele din cordonul ombilical? Ca l-as trimite si eu la banca aceea din Bratislava. Fereasca Dumnezeu...dar nu se stie niciodata cand poate fi nevoie de celule.

Cat despre sef.... arata-te si tu mai "sifonata" sa te compatimeasca si sa nu te mai solicite asa mult acum in aceasta perioada.

lachi 28+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Lunch break!

Deci am citit povestea Irinushei si iar ma gnadessc la ce urmeaza. Pozitiv, mey, cum altfel!

Ioana , Ilenutza !

Jadi spune-i sefului tau ca iti dai demisia.

Ma duc sa mai citesc din urma.

Luna 30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Anto cum tii minte sa le raspunzi la toate asa pe rand intr-o singura postare?
Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Jadi aproape a nimerit-o: ori scriu intr-un email draft pe mesura ce citesc si apoi fac copy/paste ori deschid doua ferestre, intr-una citesc si intr-una scriu rasp.

Anto 35 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Jadi ce veste buna! super fain .............mi-ai luat o pietricica dupe inima.sarumana!
am si eu o intrebare: oare patutzu lat de 60 cm cum a luat Karligutza de la ikea e suficient de mare? pana la varsta pot sa-l tin acolo??????

+30 cu bebe baiat
mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Luna.

Le-am scris alesilor neamului un mail 'la sentiment', sper ca-si verifica casuta de mail. Vreau insa sa le trimit si un mail profesionist, am vorbit cu o jurista si am produs o gramada de motive (articole, legi, bla-bla) pentru care ar trebui sa ne voteze legea. Daca exista mamici interesate sa sustina acest demers, le astept cu un mail sau PM azi si miine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

iulia, te rog frumos da-mi din nou numarul legii cu limitarea la 85% din 12 salarii minime. Eram asa de suparata atunci cind ai scris, ca nu mi-am notat.

oug 158/2005.
edit: cea cu limitarea, care modifica art 10 din oug 158 este ordonanta 91/2006, aprobata de legea 97/2007.

Iulia 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

Buna ziua burticutze pufoase,

Ma mai primiti si pe mine pe la voi? Stiu ca am promis ca trec mai des dar am avut ceva probleme cu net-ul la birou si nu am avut cum sa intru.

In primul rand " LA MULTI ANI" Jadi , cu scuzele de rigoare pentru intarzierea mesajului, sa fii sanatoasa, iubita toata viata si un bebe frumos si norocos.

Din cate stiu eu d-na Valen nu a nascut inca, dar a plecat din nou la spital ...asa ca iti tinem pumnii, o nastere usoara si o bebita cuminte si frumoasa ca Sarah.

Daca mai imi aduk aminte cate ceva mai revin.

Pup

26 si ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Luna, se pare ca azi e epidemie de "m-am dus bou si-am venit vaca". M-am dus azi sa fac eco la un ecografist foarte laudat pe aici, prin urbea mea natala, la care nu mai fusesem pana acum. Buuuun! Ne intreaba omul de sanatate etc. si vrea sa stie daca am aflat deja ce e bebe din burtica. Ma pune pacatul sa spun ca nu (de, mai voiam sa aud odata ca-i fetita cu fundita; la cate rateuri se dau cu identificarea sexului, am zis sa nu fac un soc dupa ce nasc). Atata i-a trebuit d-lui dr., ca a uitat de celelalte masuratori si s-a concentrat fascinat pe putza fiica-mii!! Domnita s-a gasit taman azi pudibonda si mai ca se lasa, mai ca nu se lasa, asa incat tot ce-am putut afla de banii pe care i-am dat a fost diametrul biparietal (8,2cm, capatanoasa mica si frumoasa!), faptul ca e in prezentatie craniana si ca... va fi o fetita frumoasa ca maica-sa!
Sincer, mi-a picat bine complimentul, mai ales ca acest domn dr. e singurul barbat (in afara de sot, evident) cu care m-am conversat in aceste ultime saptamani de repaus la domiciliu.

Ma gandesc sa repet ecografia la vechea mea d-na ecografist, care-si facea timp si ca sa-mi verifice placenta, pozitia cordonului ombilical, lungimea femurului etc. Ce spuneti? Mai e necesara o evaluare sau sunt eu paranoica?

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!

Mergi la inceput