Mamici de iulie-august 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 2
jadi spune:
In Romania, noi il avem pe Dracula, recolteaza fetele astea sangele ca si cum a pune un pai intr-un suc!
Cand am fost sapt trecuta la analize, se apucase unul sa o roage pe asistenta sa nu ii lase urme si i-a spus fata foarte frumos ca daca face asa ceva unui pacient, poate fi reclamata la director si isi pierde job-ul! Aceeasi asistenta mi-a spus ca am facut bine ca am intrat in fata tuturor, ca am prioritate! Frumos nu?
Pacat ca toantele de la receptie strica fata institutiei! Mi-au cautat ieri analizele 30 de minute!
Deni & Vlad & Tudor
ddanagh spune:
Jadi, ai timp te rog sa-mi zici si mie cum sa postez ceva poze? Multam
Dana S33 + cu Daria Stefania
Antoanela23 spune:
Neata,
Ioana, bine ai revenit, m-am gandit ieri la tine, .
Simo, felicitari pt baietelul "dotat".
Jadi, sa-ti fie de bine papica. Totusi baietelul tau recupereaza treptat intarzierea, cred ca asta e f bine, nu-i asa. Bafta sa plecati la mare, .
Timi, naspa cu sefii astia nerezonabili .
Valen, nu stiu ce sa-ti mai zic, important e sa fie totul bine si bb Ines sa fie sanatoasa!
Gabi, fix asta-ti lipsea acum, sa umbli dupa gradi. Bafta multa sa rezolvi repede.
Lia, ce devreme te-ai trezit. Incearca sa dormi cat mai aproape de ora la care trebe sa pleci la analize.
Monica, multa sanatate lui Gabi cea cumintica.
Luna, bafta la anlize, tinem pumnii.
Pupaturi la toata lumea,
Anto 35 cu siVictor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Luna, am scris in acelasi timp. Si cum a ramas? Oricum eu ma gandeam ca daca iei Fe deja or sa-ti iasa alte rezultate; sunt niste aiuriti.
Anto 35 cu siVictor (8 octombrie 2005)
oaana spune:
helou fetele
reusii sa citesc tot din urma asa ca:
VALEN
JADILA MULTI ANI ,cu intarziere
IRINUSHA,si pentru tine e valabil ce e la VALEN.
Eu?de cateva zile nervoasa tare tare,nu stiu de ce?m-am descarcat aseara-i-am spus sotului cate-n luna si-n stele,m-a ascultat,nu a zis nimic,decat ca ma intelege.poate ca da,dar el nu e insarcinat ca mine...ma rog ,azi sunt mai bine.
voiam sa va zic ceva despre analizele mele,cine stie sa-mi raspunda.
albumina-urme foarte fine
celule epiteliale-foarte rare
leucocite-foarte rare
calcemie-8,34
Asa ca m-au trimis la gineco-ca cica ar fi o proasta functionare a rinichilor...dar pe mine nu ma doare nimic.si la gine nu vreau sa ma duc,la care am fost eu au mana tare grea si chiar nu vreau sa ma duc,voi ce ziceti?
pantru cine vrea sa vorbeasca cu mine,adresa mea de YM e oanavpopa
acu sa va zic cate ceva despre ce am pregatit eu pentru bebe:am un cos mare de rachita pe rotile,cu draperii si saltea din iarba de mare ramas de la Iosua,pentru dupa 6 luni,am tot patut de la Iosua,tot cu salte din iarba de mare,patutul are trei trepte,il muti mai jos,cu cat creste copilul,are si doua bare care se iau,ca bebe sa se urce singur cand mai creste.si e din lemn alb,dar o sa-l revopsesc,depinde ce e bebe...haine am f.multe de la Iosua,mai trebuie sa cumpar body cu maneca scuta si cateva compleuri subtiri...si lucrurile pt. spital,pe care nici acum nu le-am luat,sper sa mai am timp.
scuze pt.atata scris dar simteam nevoia.
va pupik.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 33+
poze Iosua
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
jadi spune:
Am uitat sa le zic fetelor care fac cezariana la Giulesti, ca s-a renovat etajul I unde cazeaza cezarienele si au toate dus si toaleta in salon, nici nu mai trebuie sa te agiti de rezerva!
Deni & Vlad & Tudor
Simo78 spune:
Oana analizele sunt f bune, nu inteleg ce te supara la ele.
Anto cum tii minte sa le raspunzi la toate asa pe rand intr-o singura postare?
Luna fii calma si du-te la moasa ta.
Simona 31+ Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.
jadi spune:
Le noteaza pe biletel si le scrie! Sau cum mai fac eu, deschid fereastra de raspuns si raspund pe masura ce citesc! Ca sunt baba, nu am atata tinere de minte!
Eu nu stiu ce puii mei stau la servici ca sunt moarta de somn!
Deni & Vlad & Tudor
Timi07 spune:
Am inceput cursureile de prenatal si ieri am fost la a 2-a ora.(nu-s cine stie ce...sau am eu expectante prea mari...)Sala e relativ aproape de sala de nasteri si o doamna se chinuia sa nasca si zbiera saracutza de ne venea la toate sa fugim de acolo. Cel mai traumatizant pt mine a fost "dispozitivul" cu care il vor monitoriza pe bebe ciupind pielea capului(in caz ca nu se poate monitoriza din exterior).
Daca ma mai sperie si data viitoare cred ca renunt...la cursuri.
Timi
32+
Luna1 spune:
Anto si Simo a ramas cum am stabilit. Adica am programare martea viitoare pt recoltare la moasa mea insa am sa o sun in prealabil sa vad ce zice.
Jadi tu nu erai deja in concediu? Sefu tau e nashpa si te tine la serviciu?
Chiar cine scrie asa mult, va scrieti pe biletel ca eu nu retin atat si ma enervez ca dupa aia vroiam sa zic ceva si uit.
Vreo veste despre Valen? Anya stii ceva?
Luna 30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Is the final countdown!!!