"Piticii nazdravani" de mai-iunie 2004 - LMA! (85)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Irinusha,draga de tine! nu mai ai rabdare; te inteleg...Hai ca mai ai putin!Eu zic 23 (nu ma bate !)

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Fetelor va multumim din tot sufletul de urari!!!

Si eu urez la toti copiii de mai-iunie:

La multi ani!!!Multa sanatate si mult noroc in viata!!

Irinusha-sunt curioasa ce este gogoasa infuriata!!! Eu zic 25 iunie!!! Te pup si iti urez o nastere usoara si un bebelus sanatos, voios si "dormicios"!

Va pupam si va multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Dragele mele, fuga-fuguta raportez: sunt mai bine, ma topesc dupa frumusetea mea, mi-a fost f greu si-mi este in continuare, o sa va povestesc poate candva in ce hal am fost si fizic si psihic. Ce pot spune e ca am slabit ingrozitor, stau pantalonii e mine ca pe gard. Bine ca n-am cantar, ca m-as ingrozi.
Parca Nicoleta m-a intrebat unde stau: in Militari si lucrez aproape de Piata Alba Iulia, fac aproape 50-60 min pr drum. La serv e bine, colegii sunt ok, conditiile super, incerc sa ma intergrez. Se lucreaza intr-un ritm alert, asa ca deocamdata n-am timp de net.

Nu va suparati ca sunt iar lapidara, sper sa se remedieze situatia in timp.

Va pup!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Fete dragi va imbratisez cu drag si va multumesc ptr urari!

Cris la multi ani cu sanatate!
La multi ani sarbatoritilor!

Irinusha, eu zic pe 2 iulie. Oricum si la Monet am zis tot cam asa, dar nu s-a adeverit. Deci stai linistita!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Hop si eu. Mooor de cald si mie o leneeeee...

Irinusha inca putin, uite io incep sa fac galerie sa vina .

Laurina Parca ar fi fratele Biei si ea tot asa incepe ziua. Ma bucur ca te-ai mai adunat. Si eu faceam la fel cand stateam singuri.

Berta hai ca iti fac si tie galerie ca sa iti revi. Stiu ca e greu fara Frumusetea ta, dar pana in toamna poate ve-ti reusi sa il aduceti si pe el. Gradi prin zona nu prea ai, dar este o cresa la Apusului cu regim saptamanal. Acolo ai avantajul ca il poti lua si la 7-8 seara, deci sa nu doarma acolo.

Despre Bia: de cateva zile imi spune o poezie.
Citat: "Poezie de Elena Falago
Mama mea, cea cuminte si flumoasa si culata
Face mancalica pentu Biencutica
Si melge la cumpalaturi sa ia mancalica..."
Si contiuna cu ceea ce mai face ea cu mine.

Mai nou, de cand cu caldurile astea, mancam inghetata, pe bat sau la pahat, pe care o cumparam impreuna. Nu o primeste pana nu manaca. Intr-o seara se tinea tare ca ea nu vrea sa manace mancare ca vrea direct inghetata, asa ca ne-am tinut si noi tari si nu am mai bagat-o in seama deloc. Ea vorbea cu noi, noi o ignoram. Cand a vazut ca nu o mai bagam in seama s-a asezat la masa si a mancat tot.

la banditi si o zi buna.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

La Multi Ani Crisstinuta!!! Multa sanatate, tot ce-ti doresti!!!

Bertha sa treaca supararea, cred ca este foarte greu, in weekend banuiesc mergeti acasa, nu?

Irinusha

Nico pentru Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fetelor!!!

Sunt tot burtoasa, dar mai relaxata. Cand vine Boby de la munca plecam la München, el se intoarce maine dimineata la servici si revine la noi vineri la pranz dupa servici ... cam aiurea, dar asta e. In caz ca si dupa week-end sunt burtoasa, raman la München si sper ca ajunge Boby intreg si la timp cand o sa-i dau "alarma" ;) Joi ma prezint la maternitatea de langa bunici ... sa vedem ce vor zice moasele, in caz ca fac mutre, sa am timp sa ma prezint la cea unde l-am nascut pe Cris, cu toate ca nu prea-mi surad conditiile.
N-am ce face, e mai bine ptr. Cris asa ... tot stau crispata ca daca ma apuca noaptea (si am deja experienta cu Cris) ce fac cu el ... stiu, am vorbit cu o prietena, este o draguta ca sta pregatita, dar nu stiu cum ar reactiona sa ajunga in miez de noapte pe maine straine. Si nici nu stiu in cat timp ar ajunge mama la noi sau mai bine zis daca "rezist" eu atata timp acasa ... plus ca un pic de ajutor in timpul zilei cu Cris mi-ar prinde bine. Am stat si ne-am gandit pe toate partile ... si pana la urma asta-i cea mai buna solutie (tot Boby a venit cu ideea). Mie nu-mi prea convine ca imi fac griji de el, sa nu conduca ca disperatul sa faca vreun accident ... sau sa nu ajunga la timp (n-ar fi chiar asa rau sa nasc singura, dar cu el ar fi mai bine) ... insa domnul cu pricina spune ca n-are el norocul sa nu ajunga la timp ;) Mai vedem! Mama, ce m-am lungit!

Si alta grija care ma macina si la care va rog din suflet sa-mi dati niste sfaturi. Cred ca mai tineti minte ca eram tare mandra ca Misulica vroia doar bb cand era intrebat de surioara sau fratior. Ei, de vreo 2-3 saptamani o tine tare ca vrea doar "iat" (baiat), ca daca-i fetita o dam inapoi la dr. si luam alt bb, binenteles un baiat. Am tot incercat in toate felurile sa-l facem sa inteleaga ca trebuie sa ne placa si de fetita, dar el o tine pe a lui. Aseara a incercat ta-su cu alta metoda (vezi doamne daca are surioara or sa vina toti baietii la ei sa-l invidieze si sa-l roage sa le dea si lor voie sa se joace cu ea si el o sa faca pe durul si pe aparatorul) ... radea el, dar parca nu era rasul lui ... ei, si toata seara a fost un marait, din orice plangea ... pana la urma sa inceapa iar ca trebuie sa fie baiat.
Ce sa-i fac? Ce alte metode mai stiti? Sunt cam suparata ... incep iar sa-mi doresc tare un baiat ca sa fie si fratiorul cel mare fericit! Boby cand ma vede asa ma tot asigura ca il face el s-o placa si pe Melie (Amélie), dar tot nu-mi trece. Ca naiba ...
Cami, Sebi cum a reactionat la vestea cu surioara?

Gata, va las, trec la facut de bagaje ... si asa am fost cam negativa si nu vreau sa va stric ziua! Va pupic si zic din suflet "sarut-mana" ptr. galerie :) ... barem sa nu fie de pomana ;)

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

de nerabdare sa aflu de irinusha am intrat. de fapt, sint intr-o sedinta, deci o sa fiu scurta: irinush, m-am "concentrat" io si am reusit sa aflu "29 iunie"... asa zic io. oricum, intr-un ceas bun sa fie, doamne-ajuta!

lui cris spune-i ca daca bebe ii fetita, oricum arata ca un bebe baiat numa' ca-i mai frumusica si ca el (cris) se poate juca cu ea ca si cu un baiat! nu-i nici o diferenta. si spune-i cum o s-o cheme daca-i fetita. nu-i spune numele pe care l-ati ales pentru baietel, numa' daca o sa fie cazu', ca sa retina el numa' numele de fetita.
zic si io, dau din gura..... noa.

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

MAI-IUNIE 2007

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Irinusha,asa te vreau, mai linistita! Mai ai putin...Ai facut lista? nu uita, sa ma treci si pe mine cu prognostic 23 iunie

In privinta reactiei lui Sebi, cica "nu vleau nimic, telminati cu plostiile!!!eu va vleau doal pe voi!" (inca nu il zice pe r, desi are in rest tot felul de expresii "mature").

Are un tupeu si niste replici de ne omoara ; nu putem sa ii zicem nimic, ca primim repede raspunsul (de multe ori ne pune "la punct")

Monet, cu se mai inteleg fetitele tale?
Bertha,bafta! hai ca mai aveti un pic si va reintregiti familia in totalitate. Stiu ca este greu, dar poate este mai bine ca peste vara sa ramana acolo- aici este cumplit pe caldurile astea (nu ca acolo nu ar fi cald, dar macar este aglomeratie mai mica, poate mai mult spatiu verde,mai putine masini care sa emita noxe...).Soacra-mea se ontorce cu greu in Bucuresti, sta cateva zile, iar pleaca cateva zile- binenteles cu tot cu Sebi.

Chiar in seara asta s-au intors din "sejur", plange Sebi cu amar si jale cand il urca in masina sa plece catre Bucuresti "de ce ma luati de aiiiici; mie imi place la tzaricaaaa (adica diminutivul de la tara ), ce-mi faceti voi mieeee". Ioi, jeleste cu lacrimi de crocodil, iti sfasie inima. Il inteleg, este multa verdeata, casa este super-racoroasa chiar daca in curte este f. cald, are vreo 3 biciclete (una maricica, ca a Biancai a lui Nicoleta), o masinuta electrica (aia pe care am trimis-o la tara pt. ca era un mastodont si nu incapea in lift,portbagaj-acolo are loc de desfasurare),etc.

Cica a alergat puisorii iar closca a sarit la el.

L-am intrebat intrebat "ti-a sarit closca in cap???"- el f. serios cu gesturile de rigoare din manuta, "nu,nu,nu, mami (eu deja linistita), dupa o pauza "mi-a sarit la picioare" . Cica s-a luptat cot la cot cu closca, fara nicio frica .

va pup si va doresc o seara placuta!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Irinusha Bine ca te-ai mai linistit. Io ii tin pumnii lui Boby sa ajunga la timp cand dai alarma. Despre Cris, sincer, nu stiu ce sa iti spun. sa nu se supere prea tare daca e fetita.

Cami Cred si eu ca plange cand il ia de la tara. Acolo sta afara toata ziua iar aici mai mult prin casa. Auzi la el sa se bata cu closca. dulci

Sa va zic o faza de acum cateva zile. Ma plimbam cu Bia prin cartier si a vazut o catea doberman cu tatele lasate. Zice: "Mami, uite un catel cu tate mari", dupa cativa pasi zice iar "Mami, da cine mulge cateaua?"

si o zi buna

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput