"Piticii nazdravani" de mai-iunie 2004 - LMA! (85)
Raspunsuri - Pagina 10
Irinel spune:
Irinusha ma gandesc ca poate era bine de-i spuneati ca o sa aveti un bebelus, sa nu fi zis nici fata nici baiat, ca ei uneori sunt cam pe invers 9cel putin al meu daca e neagra vrea alba si invers). Acum ca deja s-a pus problema serios, poate ar merge sa ii spuneti ca Doamne-Doamne pune in burtica ce vrea el, nu e dupa voi si sa evitati o periooada discutiile despre baiat sau fata, vorbiti doar de bebe mic si de el care e mare si o sa te ajute sa schimbi pampersii si o sa il invete pe bebe multe lucruri ca el nu stie sa pape, sa se joace, sa mearga...si Crisuletul mare si destept o sa il invete. Si cum toti copiii o sa il invidieze ca e frate mare :-)) nu-ti fa griji, o data venit bebe, o sa ii treaca, se va acomoda cu ideea ca are surioara daca asa o sa fie. Eu raman la cifra 3, da sa nu ma bati. La mine Maria a venit in saptamana 40 dupa Danut care a venit in sapt 39...Pupici, chiar daca pare mult, o sa treaca si o sa vina minunea draga cu noptile nedormite o perioada.
Bertha pupici multi, imi dau seama ce greu trebuie sa iti fie. Sper sa te acomodezi repede la serviciu si sa vina si Darius la voi, doar atunci te vei linisti cu adevarat cred eu. Pe cand planuri de bebe?
Cris si Diana la multi ani cu intarzire! Sanatate multa si numai bine!
Si la multi ani la toti copiii care au avut zilele de nastere si nu le-am urat: Eric, Maria, Catalin, Cristina, Rares, Thomas, Victor, Eduard.
Cris aud ca te incumeti la bebe2? Doamne ajuta!
Diana tu ramai la 2 copii scumpei?
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
monet spune:
am pus iara poze... de simbata trecuta, de la plaja.
irinusha, te rog sa ma ierti de comentariu cu bebe-fetita/bebe baiat. vorbeam in dodii. sa vedeti ca, asa cum zic fetele, pina la urma toate or sa fie bine, orice gogosica se naste .
irinel, ma scuz si pentru comentariul cu starile lui danutz. nu trebuia sa-mi permit. of.
va pup. nu stiu ce mood negru ma apuca...............
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157600425563734/" target="_blank">COCOA BEACH JUNE 2007
MAI-IUNIE 2007
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Irinusha spune:
Fete dragi, multumesc mult ptr. sfaturile bune! Incercam in continuare, dar fara mare succes! Ieri chiar m-am gandit ca poate ii e frica de bb in general si i-am explicat ca indiferent ce o sa fie, o sa-l iubesc in continuare, ca el e numarul 1 ptr. mine, etc. ... i-am aratat unde a iesit el din burtica si tot asa ... se pare ca a inteles, dar o tine pe a lui in continuare. Acum cum o vrea Dumnezeu, sper si eu ca de-i fetita se va obisnui cu gandul. Oricum sa stiti ca el deja vrea (si a fost ideea lui) sa aiba grija de bb, daca plange ii sterge nasul :) - tot ideea lui :) - ii da suzeta, biberonul, il tine in brate ... sa vedem daca mai vrea cand o sa fie nevoie :)
E un dulcel oricum, stiu ca eu sunt "cioara cu cel mai ce pui" :), dar chiar spun adevarul ... e un cuminte, intelegator si f. f. iubaret. Nici daca-mi doream asa copil perfect nu as fi sperat la unul ca Misulica. I-am si spus lui Boby, daca si bb-le e pe jumate cat Cris, atunci sunt cea mai fericita.
De ceva vreme a inceput cu intrebarile ... cand nu intelege un cuvant ma intreaba: "scump e?" ... si dupa ce intelege imi explica el din nou ce si cum :) Vorbeste non-stop de m-a capiat ... ma intreb daca incepea devreme, asa ca Sebi a Cameliei, ce ma faceam? ;)Si are niste replici ... De fel e un timid si cand l-am intrebat de ce nu vorbeste si el sau sa spuna barem "Hallo si Tschüß" cum il rog, mi-a raspuns "Eu nu stiu ge(r)mana!". :)
Gata, ca l-am laudat destul! :)
Ieri m-am inscris la clinica (de femei) de langa ai mei, e de la Crucea Rosie si mie mi-a placut. Dupa ce am fost trimisa de la A la B si invers, am dat de niste doctore dragute, care mi-au luat datele. Initial mi-au spus ca puteam sa vin si fara inscriere, dar dupa ce au auzit de toate "bubele" mele si-au dat si ele seama ca am facut bine ;) Clinica e moderna si au de toate cele ... si ce mi-a placut cel mai mult e ca putem dona celule stem! Am completat deja formularul si speram sa indeplinim conditiile sa ne ia donatia in seama (fara boli, destule celule stem, destul material in general). La Cris am pierdut ocazia (din nestiinta si prea putina informatie din partea clinicii), iar in Ingolstadt nu-i posibil donatia, doar pastrarea ptr. uz propriu ... si chiar muream de ciuda!
Asa, m-au controlat si vaginal si copilul e chiar fixat cu capul in bazin ... ce inseamna ca daca mi se rupe apa nu trebuie sa fiu transportata lungita (astfel se risca strangularea cordonului si ramane bb-le fara oxigen). Colul e scurtat si moale ... ei, deja ce stiam.
Azi vine si Boby si sper, sper ca se intampla la week-end, altfel iar stam fara tata si il punem pe drumuri ... chiar va rog sa-mi tineti pumnii! Noi suntem pregatiti sufleteste :)
Cami, Sebi este un bestial!!! Sper ca-i trece cu bb-le pana vine ... oare de ce sunt asa blegi copiii astia? ...
Mona, sunt superbe, ti-am mai spus! N-ai spus nimic rau, nu inteleg de ce te scuzi, stai linistita!
Eu oricum am bagat sfaturile voastre la cap si incerc sa le pun in practica!
Gata, ca iar v-am capiat ... plecam prin zona, la o mica plimbare. Oma e libera si am si eu "free" :), sunt ca in vacanta ...
Pupici si o zi faina, faina!
Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Sa incep asa cum trebuie:) Irinusha, hai ca mai este un pic, facem galerie sa nasti in weekend cu tati, de nu, sunt sigura ca va ajunge la timp. Eu sunt convinsa asa cum il stim de bun pe Crisulet nu vor fi probleme speciale cu ‘gogosica’ fie ea fetita, sau baiat si nastere usoara!!!
Mona, alunga norul negru!, sunt convinsa ca nici una din fete nu a fost suparata de postarile tale mie mi se par foarte pertinente chiar. Printesele tale asa cum ti-am mai spus ma topesc. Sunteti cam departe de noi, dar eu tot ma inscriu pe lista cu Mihnunita mea. Aaa, vrem poze si cu tine mamica frumoasa!
Bertha cum mai esti? Mergi acasa?
Cami, cred ca urmeaza sa te pregatesti de concediu, nu? Ah, ce bine de tine!!! Cred si eu ca Sebi vrea numai la tara, toata ziua afara, hm vreauuu si euuu. De mare ce zice? este nerabdator?
Alus, pentru ca maine nu am net, va urez de azi LA MULTI ANI JULIA!!!, sa fi sanatoasa, sa ai o viata plina de bucurii si fericire!!!
Sa va povestesc ce ne-a spus Mihnunita noastra smechera aseara…
Ora 22.30 (vine si tati de la serviciu:( ) se duce in camera la el, binenteles ca nu dormea…
Mihnea de ce nu dormi?
Paai, acum inchid ochii, dar ce fac ca nu merg bine…
Uite cand se deschid, cand se inchid, nu vor deloc sa fie cuminti
Si radea smechereste, ce mai puteam sa-i spunem
Maine trebuie neaparat sa ajung la cumparaturi, duminica mergem la un botez, abia astept sa se termine ziua de azi sa fiu liberaaaaa
Multi pupici
anacami spune:
Buna,buna!
Inca nu am plecat in concediu, zilele viitoare vom merge la cumparaturi.Mai am o saptamana de munca, de pe 2 iulie intru in concediu. La mare plecam de pe 6 iulie. Anul trecut i-a trebuit o zi sa accepte cat de cat sa stea acolo, ca la sfarsit sa nu mai vrea sa plece!!! Asa este el intotdeanu, Gigi-contra: abia il imbraci-abia il dezbraci, abia il convingi sa mearga afara in plimbare-abia il mai aduci inapoi in casa ...
In general ii place foarte mult acasa, cred ca ii da o stare de "confort psihic" si de siguranta. Oricat de frumos ar fi unde ajungem, initial plange ca el vrea "acasica la el"!!
Cica: "ce imi faceti voi mie, eu vreau acasica la mine, la jucariile mele", sau "mie imi place acasica, nu vreau sa mai vad lucruri noi" .
Irinusha, este clar, vei naste in curand! Bafta!!!!Cris o sa te ajute cu siguranta, stiu ca este un baiat tare inimos
Acris, pupici micului ghiocel dragalas! arata super, zici ca este mai mare de 3 anisori!Tu ti-ai lasat parul lung, parca il aveai scurt nu (eu asa te stiu din poze)? Arati f. bine cred ca tati este f. mandru cand iese cu asa fete!!!
Laurina, ! tare haios este Mihnunita! Tu ce mai faci, te-ai mai linistit? cum este acolo, nu iti pare rau ca ai facut pasul-nu? Bafta!
Monet, ai doua fete superbe! mie mi se pare ca seamana intre ele, dar totusi Lia mai mult cu tati iar Maya cu tine.Maya are ochi verzi? sunt superbi, mai ales ca are si parul putin mai inchis la culoare
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
albinutza spune:
Buna fetelor.
Am intrat si eu repede, repede sa va spun ca va citesc de cate ori am ocazia . Astazi sunt foarte fericita ca am fost admisi la gradinita la care am depus cererea.
In rest suntem bine, tipul pentru mine e din ce in ce mai scurt, noroc ca raluca a intrat in vacanta si acum suntem un pic mai relaxati.
Irinusha ce mult ma bucur pentrutau. Nu te speria daca acum Cris nu e chiar incantat de bebelus. Cu timpul o sa-l placa si o sa-l iubesca asa cum se iubesc fratii si o sa fie f incantat ca ekl e fratele mai mare. Raluca si acum imi multumeste ca i-am daruit un fratior. Iar cand era gravida nu-si dorea sub nici o forma un fratior.
Fac si eu galerie impreuna cu fetele .
Monet, ce fete frumoase, sa fiti sanatosi cu totii, sunteti o familie superba.
Pupici
Irinel spune:
Monet draga mea, daca nu citeam mesajul tau poate nu-mi faceam timp sa raspund, da acum e musai. Eu una am ramas masca, de ce te scuzi? Iarta-ma tu daca am uitat sa multumesc de sfaturi, poate de-aia ai crezut ca nu-s binevenite. Nici Irinusha nu cred ca e suparata, ca doar ea a cerut sfaturile, daca nu-i plac, nu le pune in aplicare. de-aia mi-am permis si eu sa imi dau cu parerea de Crisulet. Pupici dulci mamica de fetite frumoase.
Irinusha, sper din tot sufletul sa vina in weekend sa scapati de emotii. Si uite, de dragul tau si al lui Cris, sper impotriva vointei mele (:))) sa fie baiat. Daca vine momentul, nastere usoara si bebe sanatos, ca-i cel mai important.
Camelia am uitat sa iti spun da replicile lui Sebi, pe langa ca ma fac sa rad, ma uimesc.
Laurina, ce smecherut Mihnunita. Doamne ce dragalasi sunt uneori, iti vine sa ii mananci.
Nicoleta sa iti mai spun ca m-am pun pe ras citind replica Biei?
eu ma amuz teribil cand citesc ce spun copiii vostri. eu nu prea le tin minte pe ale lui Danut da va dau o mostra:
tati il sterge dupa baie prin urechi cu betisoare 9din alea speciale mari la capat sa nu intre rau). Danut impacientat: "Nu tati, nu impinge sa nu cada in burtica" Imi zisese si mie cu vreo 2 zile inainte, ta-su a facut o mutra buna de pozat si s-a pus pe ras.
Ce varsta frumoasa... Doar ca si al meu acum vrea- pe urma nu mai vrea, ca si Sebi. Camelia mie imi pare ca seamana tare mult Sebi si Danut la manifestari, nu degeaba trebuiau sa se nasca in aceeasi zi, si nici nu e distanta mare intre zilele lor de nastere.
Alus la multi ani pentru Julia si de la mine daca n-apuc maine sa intru. Sa fie sanatoasa si sa creasca mare si fericita. Frumoasa e oricum.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
Irinusha spune:
Fetelor, daca ati stii ce va iubesc!!!
Cris, vazut una bucata frumoasa de ghiocel! Ii trimite Crisulica pupicei!!! Ca tu esti o frumusica nu trebuie sa-ti mai spun, ca am facut-o deja :)
Albinutza, surioara mea de DPN! Ce mai faceti? Dar nazdravanul tau? Felicitari ptr. gradinita! Hai, daca tot ne citesti, mai povestete-ne putin de voi!
Irinel, te-am citit la "mamici" si m-am bucurat ca e Danut bine! S-o tineti tot asa. Al meu n-a trecut prin traume si tot prefera sa doarma cu noi ... daca tati intarzie la somnic e teroare :) Pupici!
Cami, mie una imi e drag rau de Sebi, are personalitate! :) E gemanut, na! Lasa ca o sa fie Stefania mai blanduta :) ... sau asa cum vreti voi. Concediu placut si vreme buna-buna!
Laurina, week-end fain cu Mihnunita! Tare rau Mihnunea ta! :) Avea si el dreptate, ochii sunt de vina :) Pupici!
Mona, mie mi se pare ca Maya iti seamana si ca Lia seamana cu Sean! Dar eu sunt mereu pe dos si habar nu am! Cum se mai inteleg? Pupici la trei fete frumoase!
Si sa stiti ca m-am mai linistit ... o sa fie bine! Tot "ait ca mine" vrea, dar o se obisnuiasca el.
Va pupic si va doresc un week-end fain!!!
Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
anacami spune:
Helou!
Irinusha, incep sa am emotii; maine este data preconizata de mine .Draga mea,cand este harazit sa vina atunci sa fie- important este sa fiti sanatosi/sanatoase!!
Irinel,multumesc! Imi pare bine ca Danut s-a mai linistit cu temerile!Si eu ma gandesc ce coincidenta sa aiba acelasi DPN si sa se nasca la 2 zile-desi au fost cu vreo 2-3 saptamani mai devre,me de termenul mediu. Tu cum te mai simti? mai ai probleme cu Cm?
eee, sa va dau o veste:s-au afisat rezultatele la gradinita unde l-am inscris pe Sebi. Sincera sa fiu nu ma asteptam, dar a fost admis-chiar printre primii- de a fost inscris la nr. 57 si erau doar 35 de locuri.Ma asteotam sa nu se respecte criteriile enuntate..Cu inima pe inima va spun ca nu am vorbit cuy absolut nimeni de acolo.Chiar zilele acestea am vrut sa vizitez niste gradinite particulare din zone, dar nu m-am invrednicit.Chiar ma gandeam ca ar fi mai bine la una particulara deoarece ar fi mai putini copiii in grupa si pot face mai multe lb. straine.
Inca mai am unele dubii, desi daca pun in balanta acesta inclina in favoarea gradinitei de stat: este f. aproape de casa, are o curte imensa cu loc de joaca f. frumos, cladirile sunt renovate de curand, este f. curat,au paza BGS si ce este mai important- au educatoare bune/f. bune.
Eu am cautat niste gradinite particulare aproape de casa, dar tocmai cand zic ca am gasit-o pe cea ideala, citesc parer nu ticmai bune despre acestea (cel mai grav este cand se acuza ca educatoarele nu ar fi tocmai calificate si se schimba f. des).
Acum cred ca o sa incerc totusi cu asta de stat, m-am intanit cu o vecina in seara asta care a spus ca este f. multumita si ca grupele nu sunt asa mari dupa cum sunt inscrisi pe lista (sunt tinuti acasa o anumita perioada-sunt inscrisi pt. pastrarea locului in caz ca..; se mai imbolnavesc, mai sunt retrasi pt. o perioada in care pleaca la bunici,...).
Daca nu o sa fiu multumita, pot in orice moment sa-l retrag si sa il mut in alta parte, nu???
Azi-dimineata a plecat cu mamaia la tara- era supoer incantat.Maine si poimane amergem si noi, il aducem inapoi acasa.
Hai sa va mai povestesc ceva: la tara avem o strrabunica-pe mama socrului meu. Este o fire mai "rebela", la inceput chiar ii facea placere sa il invete cate ceva 'frumos" pe Sebi (v-am mai povestit). Era disperata sa il ducem acolo. Ei, bine, a dat-o gata Sebi. O taraie dupa el peste tot, o pune sa se joace cu el in nisip, daca se duce sa se culce se duce dupa ea in casa si o scoate afara.Seara la fel, nu o lasa pana nu adoarme.Intr-o zi a dormit Sebi al meu toata dupa-amiaza-pana pe la 4-5. Deja intrase strabunica in alarma, o trimitea pe soacra-mea sa-l trezeasca - cica "maica,trezeste-l; ne tine toata noaptea in curte". Daca ii zicem ceva lui SEbi , strabunica sare repede "lasati bietul copil in pace" (chiar daca "bietul" copil baga degetele in priza, reusete sa gaseasca diverse ustensile periculoase si incerca sa le foloseasca...).
Intr-o zi la fel - lasati copilul, lasati copilul sa faca ce vrea. La care Sebi: "babo, calmeaza-te".De unde si pana unde? hai ca baba a mai auzit, ca singura ii zice "sunt o baba harca". Aude tot felul de expresii la desene (il lasam doar pe Minimax,dar tot mai scapa), le foloseste cand nu te astepti.
In plus o alinta "urato, urato", ca dupa un minut-doua "hai ma, am glumit" si riar "urato si frumoaso!"
Va pupam si va dorim o seara placuta!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania