"Piticii nazdravani" de mai-iunie 2004 - LMA! (85)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Am reusit sa pun si eu cateva poze de la petrecerea de 3 ani a Cristinei.
Irinusha, eu zic ca 21 iunie e ziua cea mare.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze mai vechi si mai noi
Craciun 2006 si altele
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele si multumesc din suflet de urari !!!!
Va iubesc si mi-e tare dor de voi !!!!

Gemanutza mea iubita, Irinusha...apropo de copii...sa sti..ca facand bilantul...acum cand am schimbat prefixul ..ne-am hotarat sa facem pe bb2. Stati, stai asa....nu anul asta...incepem la anul...

La multi ani si Cristinutzei (paloma). Sa cresti mare pui frumos, sa fii sanatoasa si sa-ti bucuri parintii.

Monet, ce sa mai ...ai doua fetitze adorabile !!!! Sa-ti traiasca !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata, o saptamana placuta!

Acris
DianaR

Sa fiti sanatoase, fericite si sa aveti numai bucurii toata viata!

Irinusha, ! si eu zic ca numai astazi nu-i poimane ! hai ca intr-o zi-doua o sa fiti in formatie completa? ai pregatit tot? Cris ce zice?
Bertha, dupa cum frumos a spus Laureta, bine-ai venit in satucul nostru .Bafta!

Nicoleta, felicitari! Bafta! Ai grija cu baieteii , o sa fie Bia tot timpul in centrul atentiei!

Paloma, ai o frumusete de fata, sa iti traiasca! Cred ca s-a simtit tare bine! ati facut tot unde ati sarbatorit-o anul trecut, la cel de la Unirii, nu?

Va pupam pe toti!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Laureta, nu am prea multe cuvinte decat ca Inisa!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Am revenit pe baricade, adica la munca. Am fost dimineata la gradi sa iau fisa medicala. M-am cronometrat si fac 30 de minute pana la gradi (cu Bia se va dubla), cu metroul, si 25-30 de min de la gradi la munca, pe jos din pacate pt ca nu e nici un mijloc de transport direct. Oricum pana in toamna am timp sa gasesc un traseu mai acceptabil.

Irinusha Eu zic ca 25 o sa fie ziua cea mare. Hai ca sunt rezonabila, nu zic 2, dar macar o saptamana. fratiorul cel mare.

Laureta Inisa e superba, o domnisoara foarte eleganta. O duci la gradi nin tomana sau tot la cresa?

Cristina Si tu ai o domnisoara tare frumoasa.

Berta Bine ai venit! In ce zona a Buc locuiti? Acomodare rapida si la servici si in jungla orasului

Cami Sebi ce mai face? E tot la tara? pe burtica. Cum te mai sinti pe caldurile astea?

Noi am fost ieri in Herastrau. Ne-am plimbat cu vaporasul, am stat la umbra si ne-am relaxat. Am pus cateva poze cu Bia aici

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Si nu in ultimul rand...

LA MULTI ANI!
Acris si Diana

Sa fiti fericite alaturi de cei dragi

LA MULTI ANI!
Maria, Thomas Anthony si Andru

Sa cresteti mari si sanatosi.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

LA MULTI ANI MARIA!!! Ralu sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa!

LA MULTI ANI THOMAS-ANTHONY!!!, sa fi sanatos!!!

LA MULTI ANDRU!

LA MULTI ANI CRIS!!! Sa fi sanatoasa, tot ce-ti doresti, un bebe la anul sau cine stie mai devreme:)! Ma bucur ca ai intrat un pic si la noi. Precis ati avut serbare la gradi, cum a fost???

Simona, ce m-am bucurat sa-ti citesc mesajul, ne lipsesti foarte mult. Am vazut pozele cu Coto:) este un baiat mare deja frumos foc si cu bucle si tuns! Sper ca necazurile sa va ocoleasca si sa aveti parte de liniste si tare bine ar fi sa mai avem vesti de la voi mai des!

Laureta, am vazut printesa, este superba!!! Ma bucur ca tu esti mult mai bine, deci uite ca acele au avut ceva effect. Ai fost si cu Inisa pana la urma la doctorita?

Nico si Bia este o printesa foarte frumoasa! Bine ca s-a rezolvat cu gradinita, pana la toamna o sa reusesti sa gasesti un traseu convenabil, poate sa o duca tati dimineata...

Irinusha, tot cu gandul la tine am fost, hai ca nu mai este mult uite noi toate iti facem galerie sa vina gogosica cat mai repede(chiar de ar fi sa pierd eu pronosticul de 29

Noi ne-am ‘plimbarit’ in weekend, a fost foarte frumos, Mihnea de cateva ori pe zi ma intreba ‘Mami pleci la serviciu?’, ieri a trebuit sa trec un pic pe la mama si s-a pus pe un tipat Mihnunita mea ca el nu ramane acolo, asa ca am plecat urgent, micutul ii era teama ca il las acolo. Am reusit sa-i cumpar si cadoul nu sunt prea incantata, dar nu prea am avut de ales, i-am luat nu laptop din acelea de jucarie, are si microfon, m-am gandit ca o sa il incante, mai nou canta prin casa la microfon(creion), mai am timp 2 saptamani sa mai completez:) spre disperarea lui tati…
Eu nu prea am reusit sa-mi trag sufletul, pentru ca toate treburile le-am facut noaptea s-au dimineata devreme ca sa pot sta restul zilei cu minunea, dar oricum sunt muuult mai bine, reusesc sa-mi adun gandurile mai repede:)

Multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Diana, LA MULTI ANI mamica scumpaaaaaaaaaaaaa !!!!
Sa fii sanatoasa si iubita !!

Laurina, si eu ma bucur din suflet ca mai reusesc sa intru la voi. Sa stiti ca citesc absolut tot ce scrieti si simt alaturi de voi, dar mi-e asa de greu cu timpul...nu-i o scuza, stiu, ma intelegeti (sper).
Intr-adevar, Amalia a avut pe 13.06 serbarea de sfarsit de an . Am trecut de grupa mica
A fost f. frumos. Au avut o sceneta:fetele au fost flori si baietii -ciupercutze . Doamne, erau atat de scumpi de-mi venea sa-i imbratisez ppe toti odata.
Amalia a fost GHIOCEL . Am facut rochita cu tot ce trebuie. D-na i-a dat 2 poezioare de recitat. Pe prima a spus f.incet , cu f.multa emotie in glas, iar la a doua a prins curaj (isi faceau galerie, mey, fiecare).
Sper sa descarc pozele cat mai curand.

Acum este la bunici pana in august. Vom fi din nou parinti de week-end.
Si mi-e asa de greu fara eaaaaaaaaaaaaa . Cine imi mai spune mie "te iubesc mamica mea" ????

Ma uit la ea cum creste, ce frumos se dezvolta, felul ei de a fi si de a vorbi ne fascineaza atat pe noi cat si pe cei din jur.

Pup pe toate !!!

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

LA MULTI ANI DIANA!!! Sa fi sanatoasa, tot ce-ti doresti alaturi de familia ta minunata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Diana, la multi ani mamica implinita! :)

Sa fii sanatoasa, baftoasa, cu succese multe! O familie unita si copii sanatosi! Te pupam!!!! Cum ai petrecut?

Am vazut doua fete frumoase foc. Nico, Bia Ciocarlia este mai frumoasa tunsa si frezata :) ... felicitari ptr. gradinita! Paloma, ai o printesa minunata ... si iubita dupa cum se vedea! :) Pupici dulcineii!

Noi suntem bine, din nou in Ingolstadt ... azi am avut la draci de numai ... incerca Boby sa ma linisteasca cu "ii faci rau lu' Maricica!" ;) ... dar am fost ca in pom, n-am avut net, si ptr. ca folosim VoIP-telefonie nici telefon ... am sunat dupa mobil la provider de mi-a mancat toti banii de pe SIM si nu puteam sa o incarc ca se face tot online. Deh, daca suntem moderni ...
Si asta doar ca muncesc ca prostii cu picioarele ... ne-au inregistrat din nou cu ID si parola noua, cele vechi nu mai erau valabile, noua nu ne-au dat de stire si nimeni n-a avut habar ... noroc cu unul pe seara mai destept. Ah, imi venea sa omor pe cineva!
Si astea-s noutatile ... baietii mei sunt cu bicicletele la plimbare, eu imi fac iar de cap. Maine trebe sa fac curat prin casa ca zici ca a dat bomba la noi ... si nu-l mai astept pe Boby ca n-are nici el saracutul timp, si daca are il petrece cu fi-su ... poate, poate ii dau si Maricicii un "sut in fundulet" ;)
Pupici si o seara faina fete dragi!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput