"Piticii nazdravani" de mai-iunie 2004 - LMA! (85)
Raspunsuri - Pagina 7
tnicoleta spune:
Buna fetele
LA MULTI ANI! Cristina, Eric, Victoras
Sa cresteti mari si sanatosi, ca frumosi sunteti deja. Sa duceti numai bucurii parintilor.
Irei mi-a luat liber in contul zilelor de we lucrate, a cam strambat sefu din nas, dar asta e, si am lenevit toata ziua.
Laurina Imi este foarte cunoscut acel recital "mami dar eu vreau cu tine"... acomodare rapida la serviciu. Unde lucrezi acum?
Irinusha Pupa Crisu cumintel si lasa fetita sa mai stea la caldurica, stie ea ca e bine acolo.
Carmen E de inteles ca te apuca toate emotiile la aniversarea puilor. Pe mine ma apucase nostalgia de cu o saptamana inainte. Sa-ti traiasca feciorul. Succes la noul serviciu.
Simona Ma bucur ca mai treci pe la noi. Sigur nu te-am uitat. voinicului si nu mai fii necajita ca poarta pampers ca o sa scapati de el.
Paloma Voi ce mai faceti. Cum e la munca. Cristina ce mai face?
Am primit ieri raspuns de la gradi. Au primit-o pe Bia. Vom merge luni sa luam fisa pentru analize.
Va dores un weekend frumos.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinusha spune:
La multi ani Maria!!!
La multi ani Thommy!!!
Dragalasilor, sa cresteti mari si sanatosi ... si f.f. baftosi!!!
Ralu, Iulia, sa va traiasca minunile (cu fratiori si suriori) si sa va aduca numai bucurii! Multa, multa sanatate!!!
Pupici fetelor! Un week-end fain! Fac putina ordine pe aici, dupa care plec cu Crisulica la piata ... si-i facem si lu' tata o vizita ca deja ne e dor de el :(
Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
laureta spune:
Mii de scuze pentru intarziere
Victoria Andreea
Alexandra
Darius-Andrei
Dennis Alexander
Andreea-Alessia
Inisa Ana-Maria
Andrei
Mara
Rares
Catalin Andrei
Vladimir Ioan
Cristina-Maria
Patricia Maria
Vasile Alexandru
Eric Alexander
Victor Nicolae
Dan Mihai
Maria
Thomas Anthony
Eu am terminat cu acele ma simt destul de bine.Trebuie sa repet figura peste 6-7 saptamani
Am pus poze
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
anacami spune:
Buna!
Simona,pupici! Ce mult a crescut Victoras; i-ai tuns zulufii, parca i s-a schimbat radical fizionomia,este baiat in toata puterea !!!
Laureta,ai o fetita frumusica si scump foc! Felicitari pentru terminarea tartamentului! cum te simti, simti deja efectele?
Irinusha,hai ca mai ai o saptamana-doua si gata...iti vezi gogoshica!!!
Monet,este incantata Lia de gradi? Ce inseamna Montessori? am inteles ca vor sa infiinteze si in Bucuresti una. Lia vorbeste ambele limbi? pe care o prefera?
Va pupam pe toti cu drag!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
pd spune:
Multumim mult pentru urari si pentru ca nu ne-ati uitat chiar daca n-am mai scris pe aici de foarte mult timp!
La multi ani si de la noi, din toata inima, tuturor "Piticilor nazdravani" de mai-iunie 2004!
Noi suntem bine, doar ca dupa mai mult de 12 ore zilnic petrecute in fata calculatorului nici nu-mi mai vine sa ma apropii de el acasa.
Joi am sarbatorit-o pe Cristina in familie si astazi a avut petrecere cu copiii.
Pe la sfarsitul lui aprilie a fost Cristina plecata cu mama si soacra-mea la Covasna pentru 12 zile si am crezut ca o sa ne simta lipsa si nu o sa stea atat acolo, dar se pare ca m-am inselat pentru ca s-a simitit atat de bine ca nici la telefon nu prea vorbea cu noi, zicea 2 cuvinte si dupa aceea "am treaba, pa - pa".
Ne facem si noi planuri de vacanta, desi nu stiu cand o sa reusesc sa-mi iau concediu, dar sper ca pe la inceputul lui august.
Poate apuc in seara asta sa pun si niste poze.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Craciun 2006 si altele
Vacanta Antalya
anacami spune:
Maria
Thomas Anthony
Sa cresteti sanatosi si sa fiti fericiti toata viata!!
Ralu si Iulia, sa va bucurati de copilasii vostri scumpi!
Paloma,ar fi super, vrem sa iti vedem si noi printesa ta frumoasa!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
bertha spune:
Dragele mele, am ajuns ieri in Bucuresti, ne-am instalat cat de cat, am mai facut cateva cumparaturi...inca nu m-am dezmeticit si cred ca o sa treaca mult timp pana sa o fac. Maine incep serviciul. Iertati-ma ca nu scriu fiecareia, am citit tot ce s-a scris, dar nu sunt intr-o dispozitie grozava.
Va multumesc pt urarile minunate facute lui Darius de ziua lui!
"La multi ani!" si din partea noastra tutoror puisorilor sarbatoriti!
Pupici!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Irinusha spune:
Cris, la multi ani gemenutza frumusica!
Tot ce-ti doresti sa devina realitate, o familie unita si realizata, bucurii si sanatate ... si copii sanatosi si baftosi (la plural, ca ar fi pacat sa ramana Amy singurica ... prea ii faceti reusiti! :)) ... si tot ce-mi mai doresc si mie!!!! Petrecere faina !
Pupici dulci!
Irinusha spune:
Noi suntem la München de ieri seara ... mama a avut ideea, ca intrase in panica cand a auzit ca am contractii. Pentru ca da, toata sambata am avut contractii, nedureroase sau f.f. usoare ... chiar asa de usor, ca mi-am facut treaba in liniste. Si tocmai cand eram in culmea fericirii ca-mi vad si eu gogoasa au trecut fara nici un efect ... ghinion!
Dar totusi a fost fain, am stat la barfa (si evident la prea multa papica buna) pe terasa la ai mei, Cris a fost iar in mijlocul atentiei (a primit o casa de marcat de la Oma si tot trebuie sa cumparam la el ... poate se face el negustor, daca parintii lui n-au fost in stare ;)) ... ca ramanem si peste noapte. Boby tot spera ca iese gogoasa orasean ;) si trage de timp ... Nu prea cred ca o sa-i iasa ;)
In schimb cum ne stiti ... eu f. greoaie, dar fara dureri/contractii (nici problemutele mele nu se mai arata ... iuhu!), insa cu o enervanta durere de bazin, de parca ma despic in doua ... Cris un dulcel rasfatat si Boby asteptand ...
Bertha, acomodare rapida in Bucuresti si cu noul job! Si cat mai putin dor de Frumusetea rara ... cum mai spuneam, ia-o ca o "vacanta in doi" :)
Cami, fain, fain!!! Vreau si eu la mare ... daca ai stii ce te invidiez!!! Unde anume va duceti?
Paloma, de abia astept pozele s-o vedem si noi pe printesa "ocupata" ;). Lasa ca-i mai bine sa fie independenta de voi, decat sa nu poata pleca cu bunicii in concediu!
Laureta, cum te simti dupa tratament? A ajutat la ceva? Inisa e o frumusete! Ptiu, ptiu, ptiu! :) Si vazand-o asa langa tatic (si cu trasaturile formate bine) mi-am dat seama cui seamana ... tie evident! :) Are tata doua fete frumoase foc! :) Venim la petit de fetita mica si dragalasa ... si cu parul lung si frumos, ca tot e Cris innebunit dupa par ;)
Nico, Doamne ajuta sa va iasa planurile cu casa proprie!!! Ati scapa de multe griji ... cu toate ca pentru Bia e bine cu copii (unii doar, binenteles!).
Simona, ce fain ca ti-ai mai facut timp de noi ... Iar Victor e un frumusel dragalas! Cred ca ti-am mai spus ca-l aseman mult cu Cris, barem din ce povestesti tu despre el. Sper sa te mai vedem pe aici, te pupam dulce!
Laurina, cum a fost week-end-ul cu Mihnunita voastra? Te pupic dulce ... odihna multa nu prea pot sa-ti urez, ca suna nu stiu cum :)
Vanesa, ma bucur ca tu esti fericita si multumita de noua situatie. Imi pare rau de baieti, intotdeauna copiii sufera intr-o asemena situatie ... dar sincera sa fiu iti inteleg pasul. Nici eu "n-as rezista eroic langa Boby" doar de dragul copiilor sau de "gura lumii". Sper totusi ca o sa gasiti o cale de comunicare prieteneasca (si el sa-si dea seama ca are responsabilitati fata de copii), astfel ca baietii sa nu sufere prea rau. Te pup si tin pumnii sa fie totul bine!
Irinel, voi ce mai faceti? Tot uit ... te felicit ptr. decizia cu doliul. Cred ca ti-a fost greu, dar faci bine, mai ales ptr. Danut. Doliu o sa porti toata viata ta in suflet ... doliul tinut prin haine e mai mult ptr. lumea din jur ... barem asta-i parerea mea.
Va pupic ... mai ales pe Danut! Sper sa fie bine!
Alus, se spune ca "il ai dupa cum t-il educi" ... eu zic ca-i si chestie de caracter, unde nu prea poti face multe ... dar Nico ti-a dat un sfat bun. Sper sa gasesti calea cea buna ... cu mai multa liniste in familie!
Sper ca n-am uitat pe nimeni!
Va rog eu mult nu-mi mai doriti sa stea gogoasa la caldurica ca eu deja dispre aici ... maine fac 38+0 si zau ca de abia astept sa-mi vad odorul nr.2. Ieri era sa-i bocesc mamei pe umar de fericire ca "se intampla" ... Gata, nu va mai stresez! Trec la telefonat ca-s singurica ... Cris e cu bunicii la plimbare, tata spala masina, iar eu imi fac de cap ;) Pupici si o saptamana faina!!!
Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
laureta spune:
La Multi Ani Acris!!!
Multumim pentru aprecieri
Simona te mai asteptam la noi, pupici lui Victoras
Nicoleta felicitari pentru locul la gradi
Bertha bun venit in "satucul" nostru
Irinusha inca o saptamana pliz
Mai citesc si revin sa scriu
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)