"Piticii nazdravani" de mai-iunie 2004 - LMA! (85)
Raspunsuri - Pagina 6
vanessa ionescu spune:
LA MULTI ANI CRISTINICA!!
Sa cresti mare si sanatoasa si cu mult, mult noroc.
va multumim mult pentru urari. la noi e bine. pe scurt ca eu iar sunt pe fuga, relatia noastra era foarte buna in ochii celor din jur dar proasta pentru noi. nu ne bateam, nu ne injuram dar nici nu mai prea aveam nimic in comun de foarte multa vreme. traiam separat (in aceeasi casa), gandeam diferit si daca se intampla sa ne certam o faceam pe subiecte diferite. eu eram cu toate problemele si toate grijile iar el cu serviciul, delegatiile si mesele festive pe la restaurante. considera ca daca aducea o groaza de bani in casa este suficient si pentru mine si pentru copii. reactia daca ii spuneam ca avem probleme era ca nu avem nici una. ca sunt eu o femeie dificila. ca defapt eu nu am de facut decat sa merg la sala, la coafor, la masaj si sa vad de copii, el aducea bani pentru toate astea, deci viata este perfecta. luni de zile i-am spus ca o sa divortez iar atunci cand am zis ca a venit momentul mi-a reprosat ca nu i-am spus nimic pana atunci. nici macar nu m-a luat in serios cu probleme. trebuia sa aiba grija pentru ca noi am mai trecut prin astfel de momente si putea sa stie ca nu glumesc. dar....
copilor le e bine. Cata nu intelege iar Andu a fost deacord, cu el m-am consultat innainte de a introduce actiunea. e suficient de mare incat sa inteleaga ca, macar acum traim in liniste, fara certuri si fara sa il astepte noaptea pana tarziu te tati care nu venea sa stea si cu el putin de vorba. fata de Andu a gresit mult si din pacate l-a indepartat si pe el ca si pe mine. dar fiecare pasare pe limba ei piere...
gata cu miorlaiala. in concluzie, noua ne e bine. suntem linistiti, ne-am facut o groaza de planuri pentru vacanta si deabia asteptam sa plecam.financiar nu depindeam de el (nu castig cat el, dar e ok), casa este a mea, iar lui i-am lasat tot ce am acumulat in timpul casatoriei (conturi in banca, actiuni, masina lui - a mea e oricum mai putin valoroasa). Si tot mi-a zis ca nu am fost o doamna nici in ultimul moment. iar financiar nu isi respecta nici o obligatie fata de copii (deocamdata). dar ce mai conteaza. e o razbunare a lui dar care s-a reflectat negativ in ochii lui Andu.
serbarea de ieri a lui Andu a fost usor "nefericita". organizare proasta pe Insula Copiilor. mai multe serbari puse la aceeasi ora si ne-au lasat pe noi sa ne descurcam. dar Andu a iesit iar primul pe scoala asa ca nu a mai contat inghesuiala. Azi are si Cata serbare.
hai ca am scris o groaza.
va pup iar noua ne e chiar bine.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
tnicoleta spune:
Vanesa Ma bucur pentru tine ca in sfarsit ti-ai gasit linistea. Imi pare rau numai ca sotul tau nu a stiut sa va aprecieze, ghinionul lui. Poate de aici ii vine si ambitia lui Andu de a fi primul la invatatura vroind sa atraga atentia tatalui asupra lui. Felicitari pentru performate lui Andu si lui Cata. Asteptam si poze de la prima serbare.
Alus Imi pare rau ca te-ai certat cu sotul. Poate ar trebui sa schimbi putin tactica in ai cere ajutorul. Eu, de exemplu, nu-i mai zic sotului sa aibe grija de Bia ci o trimit pe ea sa ii ceara anumite lucruri, sa-i puna lapte, sa o ajute sa se urce in cada sa se spele si sa o scoata etc. In felul asta relatia dintre ei este constanta iar eu nu mai enervez ca ii cer sa faca si nu face.
Cami Concediu placut, cred ca abia astepti.
Ieri Bia m-a intrebat foarte serioasa "Unde este cofolul", adica coaforul. I-am spus unde este si mi-a cerut sa o duc acolo ca ea vrea sa se tunda ca ii intra parul in ochi. Asa ca m-am conformat dorintei ei si am dus-o la coafor sa se tunda.
Asa si sa va zic si bomba de saptamana asta. Cumnatamea, soca cea mica a lui Catalin, este graviduta, in 4 luni. E soacramea supatate foc pe treba asta iar pe mine ma apuca goaza cu inca un trepadus prin casa.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
monet spune:
dragelor, ca de obicei, sinteti niste scumpe sa ne laudati atita. multumim.
vanessa, ma bucur ca ti-i bine. da' nu te lasa fara sa dea tata pruncilor finantele cu care-i responsabil pentru ca a adus pe lume doi omuleti. nu te lasa. te rog.
alus, imi pare rau de problemele cu sotul tau. stiu ca nici un sfat nu-i de-ajuns si ca, la urma, toate se rezolva doar dinautrul situatiei. doamne-ajuta.
cristina a palomei, La Multi Ani!!!!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
MAI-IUNIE 2007
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
anacami spune:
Cristina-Maria
Patricia Maria
Vasile Alexandru
Eric Alexander
Victor Nicolae
Dan Mihai
Paloma,Carmen, Simona - sa va traiasca copilasii si sa va aduca numai bucurii!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
In urma cu scrisul, dar incerc sa intru zilnic sa vad vestile, mai ales Irinusha…
LA MULTI ANI CATALIN!!! Vanessa sa iti traiasca baiatul, sa fie sanatos!. Ma bucur ca esti linistita, conteaza foarte mult, iar asta se vede din mesajul tau . Felicitari si pentru silueta si vacante frumoase. Cat despre banii pe care tb sa-i dea baietilor, sunt sigura ca nu vei lasa lucrurile asa.
LA MULTI ANI VLADIMIR IOAN!!! Sa fi sanatos, Madalina sa-ti traiasca baiatul, te mai asteptam si pe la noi!
LA MULTI ANI CRISTINA!!! Paloma, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa, tot ce va doriti! Ce mai faceti voi, nu mai stim de voi nimic…
LA MULTI ANI PATRICIA MARIA!!!
LA MULTI ANI VASILE ALEXANDRU!!!
LA MULTI ANI ERIC!!! Carmen, sa-ti traiasca minunea, sa fie sanatos!!! Asteptam pozele cu nerabdarek, deci dubla sarbatorire#61514;, Cum este la noul servici?
LA MULTI ANI VICTORAS!!! Simona, sa-ti traiasca baiatul , sa fie sanatos!!! Ne lipsesti foarte mult, sper sa mai gasesti o fereastra in programul tau sa ne dai vesti despre voi si niste poze, sa vedem ce mult a crescut Victoras! Ce tort ati facut anul asta???
LA MULTI ANI DAN MIHAI!!!
Sper ca nu am omis pe nimeni, scriu fragmentat, de asta e…
Mona, am vazut pozele cu printesele tale, care mai de care mai frumoasa, m-am topit toata!!! Felicitari pentru bursa pe care ai obtinut-o si pentru puterea ta!!! Abia astept sa ne povestesti cum este.
Irinusha, am vazut pozele din vacanta lui Crisulet, se vede ca s-a simtit foarte bine si a fost un rasfatat, dar si merita. Ma bucur ca te simti mult mai bine, Crisulet este langa voi, deci urmeaza un weekend minunat.
Nico si cum s-a coafat Bia? I-a placut? A stat cumintica? M-am distrat teribil zilele trecute cand ne-ai povestit cum mana i-a prin casa animalutele… . De cumnata…ce sa zic, sarcina usoara, sper ca pana naste ea voi sa rezolvati cu actele, cu casa si sa aveti locsorul vostru.
Cami, cred ca esti foarte incantata si abia astepti sa plecati. Deci burticuta nu se vede, este micuta si delicata Stefania.
Multumesc pentru incurajari, incerc sa ma acomodez cat mai repede cu modul de lucru de aici, cu cerintele, asta este, trebuie. Eu de fel sunt un pic aricioasa(hihihi, nu radeti, este defect profesional), dar in a-mi face treaba nu am probleme, sper ca si ei sa vada asta:)
Mihnea este bine, alearga toata ziua si o oboseste pe Nana, dar aproape in fiecare dimineta cand plec ma roaga de mi se rupe sufletul nu pleca la servici mamaaaa, hai cu mine in parc:(, abia astept weekendul sa stau cu el, sa mergem in parc. Si vreau tare mult sa doorm sunt obosita(v-am mai spus?!!), de doua saptamani fara repaus, schimbarea asta... .
Daca azi reusesc sa plec la program si nu ploua, o sa trag o fuga in parc cu Mihnunita mea.
multi pupici
Irinusha spune:
La multi ani Cristina!!!!
La multi ani Eric!!!
La multi ani Victorias!!!
Nazdravani frumosi, sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti o copilarie de vis!!!
Paloma, Carmen, Simona, sa va traiasca minunile si sa va aduca numai bucurii!!!!
Laurina, te ! :)
Noi suntem bine, doar f. obosita ptr. ca azi noapte a fost furtuna si n-am putut dormi deloc. Dupa ce am strans iar in miez de noapte de pe balcon am stat la chicotic cu Boby, care pana la urma a inceput sa sforaie ... nici chicotelile, nici sforaitul nu l-au deranjat pe Crisulica (va dati seama ca-i tot intre noi, dar gasim fiecare in parte - noi, parintii - scuze sa nu-l ducem la el in pat ... nu suntem zdraveni ;), dar mie imi place enorm cum imi tine fata in palme si ma mangaie pana adoarme, iar ta-su nu se mai misca cand se baga langa el :D). Acum iar doarme tun ... cred ca-i place pe furtuna, ca se "anunta" iar una.
Am fost la dr. (iar cu Cris dupa mine, care face furori de cuminte ce e ;), ptr. ca Boby trebuie sa munceasca si azi si maine ... si suntem tare tristi de week-end-ul pierdut, dar ata-ete!) ... analizele sunt bune, copilul bine dupa CTG ... dupa tastat cica e deja cu capul in bazin, dar nu-s da cu parerea "ca mai avem 2 sapt. si ceva zile" .... grrr! Asa ca tot 2in1 suntem ... vedem ce se mai intampla.
Ar trebui sa va scriu mai mult, dar am asa o lene in mine ... deci va pup decat si va doresc de acum un week-end fain!!!!
Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
Carmenbr spune:
Fetele, dragele mele, va multumesc mult de tot de urari. Azi sunt tare emotionata. Nu-mi vine sa cred ca Eric are deja 3 anisori. Sa mi-l tina Dumnezeu sanatos si fericit.
LA MULTI ANI din tot sufletul si pt Victoras (Simona, sa-l pupi ci Coto cel dulce!) si pt Cristina (Paloma, pupa printesa frumoasa). sa fie sanatosi si fericiti, sa aiba o viata plina de impliniri!
Vanessa, multa liniste si impliniri multe alaturi de cei 2 nazdravani.
Nico, dulce e Bia.
Irinushule, lasa mai fata acolo, ca e bine la mami in burtica. Pupa Crisul dulce!
Anacami, ce mandra trebuie sa fii cu un baiat asa frumos si o burtica de fetita frumoasa!
Alus, ce mare a crescut Julia!
Laurina, multumim de intrebare. E bine la noul servici, mai putin timp de internet, dar asta e. Pupa Mihnunita nazdravana.
Mona, mai are rost sa-ti spun ca te invidiez (in sensul bun) din tot sufletul cu asa mandrete de fetite?! Sarut mana de telefon si urari!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...uraaa!
cius22 spune:
Fete dragi,
in primul rand vreau sa va multumesc din inima ca nu m-ati uitat si v-ati gandit azi la noi! Trebuie sa-i multumesc Cameliei(Anacami),ca m-a sunat si mi-a transmis gandurile voastre bune si "m-a rugat" sa mai intru sa va dau de veste despre noi...
Mai am o datorie de onoare...
LA MULTI ANI ERICUTZ SCUMP! SA CRESTI MARE ,SANATOS SI SA TE BUCURI TOATA VIATA DE DRAGOSTEA CELOR DIN JUR!
Imi par atat de indepartate timpurile in care scriam pe forum...CHiar daca nu mai scriu,timpul petrecut impreuna cu voi a fost extrem de pretios si ma trezesc adesea gandindu-ma la cate una din voi(orice situatie din viata reala,ma trimite cu gandul cand la una cand la alta)
Despre noi,ce sa va spun...crestem...suntem sanatosi...Victor e un copilas tare dulce si bun la suflet...e foarte generos,ar da orice fara regrete ...Deunazi,vroia tare sa se joace cu o fetita care nu il baga deloc in seama si il urmaream cum incearca tare delicat sa puna mana pe ea si nu indraznea...i se oprea manutza la 2 cm de fetita...apoi i-a dat tricicleta lui,dar tot nu a avut succes...fetita fugea de el si el dupa ea...ca in desene animate...
Vorbeste de toate insa foarte stalcit(noi intelegem)
nu vrea in ruptul capului sa faca la olitza sau WC...se duce si isi ia singur pampers...cred ca ar fi in stare sa se schimbe singur numai sa nu-l mai batem la cap cu olitza...sunt decisa insa ca in vacanta asta sa ma ocup de el,in aceasta privinta...
Am pus si poze aici: www.dropshots.com/cius22
Anul asta am vrut sa-i facem alt model de tort si am fost impreuna la tanti care le face...ne-a aratat un album superb cu modele de torturi(Mickey Mouse,Scooby Doo,caluti,iepurasi...etc)...ce credeti ca a ales?...aud?...desigur: "brruna gambena"(adica masina galbena)...asta e...al treilea an cu tort masinutza...macar am schimbat culoarea
Ma gandesc cu drag la cele care asteapta BB2...Irinusha-mai ai atat de putin...iti doresc nastere usoara,refacere grabnica si o bebelina papacioasa...Il pup dulce si pe Crisuletul scump!
Va cer iertare ca nu va nominalizez pe toate,dar va pup cu drag si voi incerca sa va mai tin la curent...am probleme cu timpul...nu imi mai ajunge...parca a intrat la apa...
cius22 spune:
Ca sa vedeti cat sunt de cascata!
doar suntem in luna sarbatoritilor!
LA MULTI ANI DIN TOATA INIMA TUTUROR COPILASILOR! SA VA DEA DD SANATATE,FERICIRE,DRAGOSTE...
monet spune:
La Multi Ani, Eric!!! Carmen, sa va traiasca fecioru' sanatos si frumos si norocos!
La Multi Ani, Victor!!! cu sanatate si bucurie si noroc!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
MAI-IUNIE 2007
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA