"Piticii nazdravani" de mai-iunie 2004 - LMA! (85)
Raspunsuri - Pagina 5
Irinusha spune:
Fetelor, daca aveti chef sa-l vedeti pe Cris in "putza goala" ;), adica poze din concediul maestrului dati un click aici ... albumul "vara 2007".
Mai am si poze vechi, dar pe computerul mare ... si nici un chef sa le urc ... dar va dau de veste cand m-am invrednicit.
Va pupacim tacutelor! O seara faina!
Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
vanessa ionescu spune:
LA MULTI ANI RARES!!!
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR CA IAR NU AM MAI INTRAT DEMULT PE AICI!!
noi suntem in focuri ca maine si poimaine avem serbari (maine la Andu si poimaine la Cata).
am avut o groza de treaba in ultimul timp si sper ca o sa am timp sa va si povestesc.
asa ca o bomba, ca tot nu am zis nimic, de azi sunt "domnisoara" iar. am divortat si de azi sunt iar "fata mare". stiu ca eu sunt cu "bombele" dar o sa va explic. a fost fulgerator. nici Ciprian nu cred ca s-a dumirit prea bine ce se intampla. promit explicatii saptamana viitoare. si poze ca am slabit in total 21 de kg si se tot duc. am ajuns la 26 la blugi si la 38 la fuste si rochii. una peste alta suntem bine.
va pup pe toate si va explic . Irinusha, pupici pe burtioca, Irinel, nu am citit care e problema ta dar oricare ar fii ea suntem alaturi de tine si la cat sunteti de puternici se va rezolva.
o sa incerc sa citesc si eu la noapte.
oare cum se schimba nickname-ul? glumesc, dar nu ma mai cheama Ionescu...
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
Carmenbr spune:
Irinushule, frumos rau Cris cu putza goala...cam singurei pe plaja..nu merge lumea inca in concedii? si cine e tipa, verisoara ta? sa mai spun ca esti leita mama ta?! Ai grija de galusca sa mai stea cuminte inca putin...
Cami, asa imi place semnatura ta de mor...vreau si eu bb2...of, of...
Nico, ce ati mai rezolvat?
va pup pe toate si pe toti banditii (Irinusha, am furat expresia, imi place tare mult!) si LA MULTI ANI din tot sufletul la toti copilasii aniversati. Noi am sarbatorit putin sambata trecuta, dar il mai sarbatoresc si vineri si pun apoi poze.
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...uraaa!
monet spune:
anacami, io acuma vad semnatura ta de stefania!!! ce fain! o fetitzuca..... doamne ce bine o sa va fie: baiat si fata; niste fericiti! fiti sanatosi toti!
vanessa! felicitari? da? asa ai vrut tu? ai ales drumu' asta, nu te mai uita inapoi. da' povesteste-ne "bomba"....
carmen, ati petrecut deja, chiar.... da' ziua ericutzului vine, vine vineri!! iu-hu!
am fost in business trip, unul din ultimele, ca-mi dau demisia exact intr-o luna. sint sigura ca v-am zis ca am acceptat oferta de student la business school la o scoala tare renumita, carnegie mellon, cu a carei diploma de mba pot trage foloase mari cind oi avea-o. plus ca imi da ocazia sa plec de la firma asta neghioaba. nu ne mutam nicaieri, chiar daca universitatea mea e la pittsburgh. sean va veni si va lucra aici (orlando), io o sa merg si-o sa vin de luni pina joi la universitate, de vineri pina duminica, acasa. din septembrie asta pina in mai 2009...oioioioi... a fi cumva. am primit si bursa pentru parte din cost si restul am primit un imprumut federal... care include si chiria si traiul meu la pittsburgh pentru timpl cit trebe sa fiu acolo.
lia merge la gradi montessori, juma de zi de la 8:15am pina la 11:45am, in fiecare zi de luni pina vineri. ii place cum nici nu mi-as fi inchipuit! ii place cu copii si mai invata ca nu e ea prima sa le primeasca pe toate (situatie in care maya avea/are tot timpul de suferit). sper ca fac bine. asta ii numa' pe vara (3 luni). dup-aia mai vedem.
irinush, pupa gogoasa. baiat o' fata. de-abia asteptam si noi, de pe tusa, cu hop-hop-hop-hop....
si pupa-l pe gogosel-cristinel. ma duc sa ma uit la poze.....
va pup!!!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
APRILIE 2007
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
monet spune:
dragelor, tot io: am pus poze recente de zilele trecute, asa niebune cum mi-s fatutzele
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
MAI-IUNIE 2007
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
anacami spune:
Buna!
Multumesc mult fetelor!
Irinusha, v-am vazut pozele, sunt tareee haioase. Se pare ca si Cris a fost foarte fericit in postura de "alintat sef" .Mi se pare ca este un lungan!! Tu cum te mai simti???
Monet, sa iti tariasca frumusetile-sunt deosebite, cred ca sunteti topiti dupa ele.Am vazut si pozele de la ziua Liei, sunt ca niste papusi!!!Seamana destul de bine intre ele; Lia si-a schimbat foarte mult trasaturile, s-a maturizat foarte frumos,parca ar fi mai maricica.
Bafta cu noua directie pe care o iei in cariera ta, intotdeauna te-am apreciat pt. puterea cu care nu eziti sa iti schimbi traseul profesional sau locul in care traiesti!
Vanessa, oricare ar fi fost cauzele, iti doresc ca de acum inainte sa traiesti asa cum vrei, nu este usor sa iti schimbi radical viata acum, dar mai bine asa decat sa fii nefericita si nemultumita toata viata Sunt oarecum uimita, pareati o familie bine inchegata, sper ca baietii sa treaca usor si sa inteleaga situatia. Bafta multa de acum inainte (cred ca nici eu nu as ezita sa fac acest pas, daca as ajunge la saturatie, in orice moment al vietii; uff...)!!! Felicitari pt. incheierea anul scolar si distractie placuta in vacanta!
Ioana (Bebebeca) ce mai faci? cum a fost in vacanta? ceva noutati? ce mai feace Rebeca?
Carmen, poate iti schimbi si tu semnatura in curand!! Ce mai face Eric? sper ca nu mai este bolnavior!
Irinel, ce mai face Danut? tu cum te mai simti? Pupici!
Pupici la toata lumea!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
Irinusha spune:
Salut fete dragute! :)
Mona, ce frumoase sunt!!! Mi-a placut teribil de Maya cu bigudiul in par :) si Lia bagata intr-o cizma. Sa-ti traiasca! Iar tie felicitari si bafta in noul drum ales! Ce curaj ai! wow! Cum te mai descurci cu fetele? Mai aveti nanny?
Mai, nu-mi vine sa cred ca dulcinica de Lia (tot favorita mea, n-am ce face ...) poate fi "rautacioasa"....
Oricum, eu pup trei fete frumoase!
Carmen, sa vezi ce repede trece anu' si o sa-ti admiram si noi semnatura noua :)
Tipa din poze e verisoara mea (din partea mamei - fiica fratelui mamei mele). I-a facut tata o surpriza super mamei, invitand-o si pe ea ... chiar n-a stiut nimeni, si pe noi ne-au lasat cu gura cascata. Plaja e asa libera (probabil si ca nu era inca sezon) ptr. ca ei stateau intr-un "urbanizacion" - nu stiu daca am scris bine, oricum e un fel de orasel din vile, dar fara magazine, si alte cele. Au avut inchiriat un bungalow, noua asa ne place ... hoteluri mai rarut, ca nu ne place la "gramada" :) La Denia (orasul de langa) e sigur plaja mai plina.
Daca-i spun mamei mele ca ti se pare ca seman cu ea, te pupa :) ... a "suferit" mereu ca-s leita tata ;)
Vanesa, ce sa spun? Tu pari sa fi fericita cu noul "drum", asa ca-ti doresc tot binele din lume si sa fi fericita si implinita! Dar m-ai lasat "baf", nu m-am asteptat la asa o "bomba".
La multi ani Cata (uriasule vorbaret :))!!!! Sa cresti mare si sanatos!!! Sa va aduca numai bucurii! Petrecere faina maine!!!
Cami, ma simt excecelent (sarut-mana de intrebare!)... de necrezut chiar. Saptamanile trecute am stat mai mult "lata", acum sunt chiar mobila. Eu sunt mereu pe dos! ;)
Nu stiu cat are Cris, dar sigur sub 1m ... poate pare asa fiind slab. S-a simtit super, a fost in elementul lui si bunicii incantati :) I-am intrebat daca-l mai iau cu ei, si cica mama nu mai face concediu fara Cris :) Si dorul a inceput doar cu 2-3 zile inainte de intoarcere ... tot a fost bine, ma asteptam la mai rau.
Tu cum te mai simti? Se vede burtica? Misca Stefania? Ai inceput deja sa cumperi rochite? ;)
Laurina, acomodare rapida la jobul nou! Pupici pe o Mihnunita! :)
Pupici fetelor! Plecam la piata (vin taranii din jur, poate gasesc cartofi din aia mici ... si noi, evident). O zi faina!
Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
tnicoleta spune:
Buna fetele,
Iuhu, ca am terminat revista si acum sunt mai relaxata putin si ma pot ocupa si de ale mele.
LA MULTI ANI ! Sarbatoritilor din aceste zile. Inisa, Rares, Andrei, Mara si nu in ultimul rand Catalin si Vladimir
Vanesa Mult succes si sa ai o viata linistita.
Monet Mult succes si tie in noua cariera. Eu marturiresc ca nu as fi in stare sa fac asa schimbari radicale in viata. Flicitari.
Carmen Momentan nimic radical, eu ma mentin in pozitia de a nu trimite fata la tara cat timp este Mihai acolo. Cica la sfarsitul lunii il vor duce la moldova la rudele tatalui vitreg. Din partea mea acolo sa ramana toata viata. In rest tragem sa rezolvam cu actele pentru casa lui tata pe care vrem sa o vindem iar cu banii obtinuti sa rezolvam cu locuintele pentru fiecare. Macar eu si fratele meu sa avem de avas sau o complectare la banii pe care ii obtimem de la banca. Merci ca ai intrebat.
N-am vazut poze, poate de acasa ca la munca merge greu netul.
Sa va zic o faza cu Bia. Mi-a dat ieri o colega o sapca si un tricou. Le primise de la o promotie. Aseara i le-am dat Biei sa le duca in dormitor apoi a venit sa ma intrebe
Bia: "Da tata meu nu a primit sapca si tricou?
- Nu.
- De ce?
- Pentru ca nu mai avea.
- Dar eu vreau sa aibe si tata.
- NU mai am. Dar daca vrei, i le dau pe ale mele. E bine asa?
- Da. Ca eu vreau sa aibe si tata, tu nu. (adica eu )
Si uite asa m-a deposedat Bia de sapca si tricou in favoarea lui tasu.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
anacami spune:
Catalin Andrei
Vladimir Ioan
Iuhu, ne-am luat si noi bilete la mare !!! vom merge o saptamana la inceputul lui iulie, sper sa fie vreme frumoasa!
Irinusha, burtica de gravida nu prea se vede, zici ca sunt grasana ! am inceput sa port bluze de gravida, nu se prind toti, croiala este la moda si pt. cele burticile "normale". Daca eram slaba in restul corpului poate se observa mai bine! Nu-i bai insa, si la Sebi am avut burtica micuta-micuta, desi eram mai slaba decat acum, sarcina a inceput sa se vada prin haine de abia pe la 7 luni
Ceva semne de la gogoshica??? hai ca mai ai un piculetz!!!
Nicoleta, bafta, iti doresc sa te muti in casa ta cat mai curand!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
alus spune:
LA MULTI ANI RARES ( 12.06)
LA MULTI ANI CATALIN ANDREI
LA MULTI ANI VALADIMIR IOAN
La noi totul ok, suntem bine, maine cred ca voi pleca cu Julia cu autobusul la sora mea la tara sa facem putin curat la mama ca din pacate firma ei se lichideaza si se va intoarce.
Anacami- vad ca burtica iti creste, face mari nebuni in burtica, te lasa sa dormi noaptea?
Irinusha- la ingerasul tau etse bine in burtica, nu afara unde este cald. In curand vrea ny vrea va fi in bratele tale.
Vanessa - nu stiu ce sa spun in asemenea situati, dar iti doresc o viata mai buna in continuare, si cu o assemenea figura, ai grija, ca poti avea coada
Nicoleta - Bia este o scumpa, ca intodeauna fete tin cu tata.
Monet - succes in noua cariera.
Eu mam cerat rau cu sotul, credeam ca innebunesc, am plsns iar la 10 noaptea am iesy putin sa ma aierisesc. A inceput de la faptul ca sotul meu de la un timp nu are chef de nimic, tot timpul este obosit, eu toata ziua trebuie sa ma ocup de Julia si seara la fel, dar el nu se gandeste ca si eu pot fi obosita. pe moment tau acasa, dar as6a nu inseamna ca tot timpul ma odihnesc, stiti i voi cata treaba este prin casa, deci seara pot fi si eu obosita, dar nu pot, ca el este si nu are chef sa stea cu ea, sa iasa afara. I-am spus ca eu vreau sa am sot si Julia tata, nu un straina care vine ca la un hotel, si din cand in cand ma ajuta, iar eu ii platesc in , nu am mai rezistat, si i-am spusa. Asa nu este om rau, dar este lenes si vrea ca eu sa fac totul, iar el sa stea cu burta in sus, dar nu va fi asa.
Pupici, ma duc sa fac manacre.
http://community.webshots.com/user/julicia101
Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia