"Piticii nazdravani" de mai-iunie 2004 - LMA! (85)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Lilisor, sa ne traiesti! La multi ani fericiti langa familia ta reusita, multa sanatate, realizari si bucurii de la comorile tale!!! Numai bine!!! Petrecere faina!

Irinel, .
Eu nu m-am mirat ca sunteti veseli, ci m-am bucurat ... mai ales ptr. Danut! Nu uita ca Maria va vegheaza de sus, e ingherul vostru ocrotitor ... sper din suflet ca in curand o sa-ti trimita alta minune! PUpici!

Mandra mamica de
Cristian Mihai (3 Mai 2004) & Amélie Gabriela (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Amélie Sa fii sanatoasa si iubita. Irinusha sa-ti traiasca comorile. Wau, ce repe a trecut prima luna, parca mai ieri iti faceam galerie sa vina "gogosica".

Irinel Multumesc de aprecieri . Asa sunt eu de obicei mai agitata, ma mai potolesc cand nu am obiectul muncii, adica pe Bia.

LILI Sa fii fericita si iubita, sa-ti traiasca comorile.

E, pentru ca Bia e la tara de ieri dimineata, mi-am permis aseara sa ma relaxez. Am vizionat un fim mau mult singura decat cu sotul, care a dormit dupa o jumatate de ora. De dimineata am lenevit in pat pana pe la 8. De diseara trebuie sa schimb placa. Inca nu am rezolvat problema cu patul Biei, trebuie sa fac lista de concediu si bagaje. Si sper sa termin si revista pana pe 4 august. Sunt cam multe dar sper sa le pot face fata.

si va doresc un week and frumos

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,buna!

LILI. Sa ti se implineasca toate dorintele!!!

Irinusha, ai emotii pt. botez sau astepti cu nerabdare???

Irinel, nici gand! stiu insa cum eram inainte si imi imaginez cum o sa arat dupa -cel putin in primul an..Sper sa ma mobilizez dupa si sa imi iau de-o grija/giji de acest aspect!!!

Carmen (Mephala) si Diana (care oricum a avut putine in plus) sunt exepmple puternice .

Nicoleta, ai o fetita dragalasa foc si foarte sigura pe ea (pare mai maricica)!
Referitor la album public, procedezi asa: intri pe contul tau, te duci in radacina albumului pe care vrei sa il faci public/privat, in dreapta paginii sus gasesti in chenarul galben "properties"; apesi "properties" dupa care in dreapta jos alegi cum vrei sa fie:public sau privat..
Laurina, la yahoo nu ma bag, ca nu am folosit; am inteles ca nu va mai fi disponibil pt. poze-s-ar putea ca asta sa fie cauza; trebuie sa ti le multi pe alt website photo...

Sebastian este in Bucuresti, este un smecher si jumatate..ca majoritatea copilasilor de varsta lui. De curand se "plangaceste" sa ne stoarca noua diverse, de multe ori este un plans fortat (mai mult smiorcaiala- se uita in oglinda, deschide gura si se admira plangand ). Vede ca nu il bagi in seama se mai opreste, cum vede ca te uiti la el incepe iar...este o smiorcaiala care se cunoaste "de la o posta" ca este extrem-extrem de fortata. Daca rad de el ori incepe si el brusc sa rada in hohote ori striga la tati " ia-o de aici" (adica pe mine )

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

aa, referitor la nastere: cum o fi la bebelusha, daca la SEbi a fost foarte rapid? adica pe la 5:30 ajungeam la spital, iar la 7:47 l-am nascut? nici de epidurala nu am avut timp...
Sper sa nu o pierd prin masina...

Nu stiu ce sa mai intreb, dar daca va amintiti ceva diferit fata de prima, va rog sa imi spuneti neaparat

Pupici la toata lumea, va doresc un weekend frumos si racoros!!!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Irinusha sa-ti traiasca minunita!!! Pupici si pentru fratior

La Multi Ani!!! Lili, sa fi sanatoasa, sa te bucuri de familia frumoasa pe care o ai!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LILI LA MULTI ANI!!!

http://community.webshots.com/user/julicia101

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

irinush, un bravo mare lu' Cris cel dezghetat, cum nu stii tu ce baiat mare si bun ai?! sa va traiasca, linga scumpa lui surioara! si sa aiba Melie ochii albastri ca Maya
ce fain ca ti-ai gasit toalete pentru botez si chefu' aferent. stiu io cum ii pina gasesti cam ce ti-ai imaginat..... cind mergeti voi in ro? pentru cit timp?

anacami, io cred ca bebelusa o sa vina tare repede. poate ar fi bine sa discuti asta din timp cu doctorul. am avut o vecina la pittsburgh care facuse primul copil in 2 ore, al doilea in juma de ora si al treilea in 10 minute! pur si simplu, ieseau din ea la comanda. cu al treilea isi programase o inductie si copilu' a iesit in 10 minute!!

lili, sa traiesti!

miine zbor la pittsburgh cu maya si lia, pe trei zile. ma uit dupa o casa de inchiriat. mare, patru dormitoare, trei bai. o sa platim o gramada de bani..... ce-om face?! casa de aici (florida) n-o mai inchiriem cum ne gindeam pentru ca fetele si adi (si poate bunicii, care-or fi) o sa vina din timp in timp sa stea pe saptamini in sir.... plus ca io o sa am vacantele... in noiembrie 10 zile, in decembrie-ianuarie 5 saptamini, in martie 2 saptamini, in vara ce vine un internship aici in orlando (sper), asa c-o sa fie folosita casa asta o gramada. io ma bucur pentru c-o sa fie ca o valva de relaxare sa ne putem repezi in voie din frig (iarna in pittsburgh) la clima superba de iarna de florida.... o sa fie tare greu de intretinut (si platit chirie, respectiv rate) la doua resedinte, cine-o fi ca noi!
scoala mea incepe la sfirsit de august/ inceput de septembrie. de-abia astept. o sa fie fain, stiu. o sa am toate vinerile libere, pe linga simbete/duminici asa c-o sa apuc sa fac chestii cu fetele, sa mergem la schi, cu bicicletele...... sau pur si simplu la o plaja acasa

va sarut su drag..... va citesc cu si mai drag, va iubesc pe toate!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157600991007990/show/" target="_blank">Iulie 2007

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157600914620815/show/" target="_blank">Maya de Yulie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Paloma, la multi ani! Sa ne traiesti! ... multi ani fericiti, impliniti alaturi de familia ta! Numai realizari si bucurii! Petrecere faina! Pupici!

Mandra mamica de
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Buna dragutzelor,

Am intrat asa scurt, ca asteptam musafiri - pe Danutz, Irina si George.

Va pup pe toate si va multumesc din suflet pt. urarile voatre, a fost o supriza placut si va doresc ca tot ce mi-ati urat mie sa vi se implineasca si voua.

N-am vazut ce s-a mai scris de vreo 3 zile incoace, dar recuperez eu miine, cind ramin singura cu Sebilica si ne facem de cap ;)

Pupici.

Mergi la inceput

Cristina (Mammy) la multi ani! Numai bine, mai ales multa sanatate! Petrecere faina!
Ce mai faceti voi!?

Vanesa, sa-ti traiasca Andu si sa-ti aduca in continuare numai bucurii! Pupici unui baiat bun! La multi ani !

Mandra mamica de

Mergi la inceput