"Piticii nazdravani" de mai-iunie 2004 - LMA! (85)
Raspunsuri - Pagina 27
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Azi am venit decisa sa mai dau si eu un semn de viata:)
A fost foarte greu cu caldurile astea insuportabile. Credeam ca nu se mai termina, eu in general nu sufar foarte rau de la caldura, dar acum a fost groaznic. Piticotul meu nu prea a dormit, a schimbat toate paturile din casa, uf am cam oftat dupa aer conditionat:) Noi stam pe nord si nu am considerat necesara investitia, era rezonabil vara(adevarat ca primavara si vara cam dardaim), dar cred ca nu mai merge fara...
Irinusha, am citit si eu povestea nasterii
E bine ca a fost mai rapida si inteleg ca te-ai refacut si foarte repede:) Cris este un scump, iar Melie ce sa-ti mai spun o printesa.
Mona, ai inceput bursa?
Nico, a ce bine de voi ca v-ati racorit in weekend. Am reusit sa vad pozele, mai ce inaltuta este Bia si binenteles o frumoasa:) Cat ati stat? Poate o duci mai des la tatal tau, cand nu poti sa o duci la tara si asa o ai si mai aproape de tine.
Lili, nu prea ai somn:), Chiar asa cum s-au comportat copii la film?
Irinel, uau ce mare s-a facut Danut!!! Este un scump, pup si eu urechiusa (i-a trecut, nu?). Tu arati foarte bine, nu stiu ce tot zici, dar nu ai dreptate
Alus, spor la traduceri, vezi totusi sa nu exagerezi cu oboseala
Cami, m-am gandit la tine cum suporti caldurile astea, bine ca aveti aer. Sebi este la tara?
Laureta, am vazut pozele, foarte, foarte frumoase, tu esti superba, bine ati facut ca i-ati cununat, frumoasa pereche:). Inisa este o printesa, numai fete frumoase la noi. Cred ca tare bine a fost acasa..., am tot vrut sa te intreb o inveti pe Inisa albaneza?
Multumesc pentru incurajari, tot ma mai agaseaza intrebarea aia(sa nu spun cum:( ), am uitat sa precizez colega care m-a intrebat este sefa mea, eh, dar mai vedem noi, cel mai mult m-a deranjat cum a sunat intrebarea, de parca as fi facut ceva rau
Am reusit sa pun ceva poze in album de la ziua lui Mihnea, sper sa mearga linkul
http://new.photos.yahoo.com/l.lazar/albums/
pupici
Laurina spune:
Irinusha, bravoo pentru acomodare..., ma bucur ca i-a placut asa mult, stiu ca iti faceai griji. Toaletele tale par super, abia astept sa vad pozele...
Nu merge linkul nu ma lasa sa-l fac public
Irinusha spune:
Vazut pozele (sunt la Mihnea acum :)):
Nico, superba Bia ... si asa mare mi se pare! S-a facut mai blonduta parca, sau?
Mona, ai doua fete frumoase-frumoase ... poti fi mandra de ele! Eu sper ca Melie sa aiba ochii tot de un asa albastru inchis ca Maya ... na, sa spere omul poate, nu? ;) Parul oricum s-a mai deschis, deci tot cu ta-su seamana ... of!
Irinel, am uitat: si Danut pare asa mare ... nu stiu, dar pe langa ai vostri Cris pare mic si firav ... poate si de la cat papa ...
Laurina, fa albumul public ca nu se vede! Pupici!
Pupici, sper sa se trezeasca Melie la laptic, ca altfel ramanem in casa ...
Mandra mamica de
Cristian Mihai (3 Mai 2004) &
Amélie Gabriela (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie
alus spune:
Brinnie, Acris, DianaR, Crisstinuta,Lore71, boneca30,claudiasabou, Heron,
Anculina,Mephala, Grate, Christina ,Tinavia
Ma scuzati ca, cu intarziere dar acum am putin timp sa va felicit cu ocazia zilei de nastere
FETELOR DI ROMANIA MA GANDESC LA VOI TOT TIMPU CUM SUPORTATI CALDURILE ![]()
La noi ieri a fost cam 17-18 grade, astazi cam 20-21, voi cred ca asteptati sa se racoreasca, iar noi asteptam sa se faca cald.
Am vazut poze cu frumosi vostri, fetelor aveti copii tare frumosi, eu nu am facut de mult poze lui Julia, am sa-i fac acum cand vom avea musafiri. In rest nimic nou, eu sunt furioasa pe o firma PIZZA DOMINUM, deja o saptamana cand le-am tradus tot timpul sun la ei sa-mi trimita bani si nimic
, cred ca astazi ii sun si le fac un scandal, foarte neseriosi, tot timpul imi spun ca au multa treaba si nu au timp, ce bine ca nu le-am trimis traducerea dar si asa sunt furioasa, am stat 3 zile sa o fac.
Soacra mea sta cu Julia si o invata litere si cifre, culorile, cu mine nu prea a vrut sa ]nvete, cu soacramea foarte mult ii place, in cele 3 saptamani cat va sta la noicred ca va invata.
Ma cheama fimea, sper sa va mai scriu in curand.
http://community.webshots.com/user/julicia101
Alus
+ Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Laurina spune:
Nu ma lasa yahoo sa il fac public, mi-au pus age restricted. Uf!! Nu am mai avut problema asta pana acum le-am putut face publice. Vi s-a intamplat si voua?
tnicoleta spune:
Irinusha Bia face sufite aurii de la soare de zici ca i le-am facut special la coafor, de asta ti se pare ca i s-a deschis parul. Felicitari pentru acomodarea la gradinita. He, he ce ma bucur ca nu mai sunt singura care e chiauna de cap cu gradinita ![]()
Si ma bucur ca ai reusit sa gesesti bluzita. Laptic de care ai intrebat am mai intrebat si eu pe la importatori (care sunt clientii notri si nici n-au auzit).
Laurina Nu se vad pozele. La munte nu am stat decat o zi, plecat dim si intors seara. De ineltime nu ma intreba, ca imi aduc aminte ca trebuie sa merg cu la doctor pentru control si imi e groaza. Pierd o zi intreaga pe la usa ei.
Alus Spor la invatat Juliei si tie la traduceri. Io zic ca daca nu iti dau banii sa nu le dai traducerea, ca doar nu ai muncit degeaba.
E, si am uitat sa va spun ca Bia a intrat in faza cu "de ce?". Si de nu te inebuneste cu "de ce?". De cantat ce sa mai spun, a facut o compilati intre "Gita" su "babau" ce suna cam asa
"Ghita, hei, hei. Nu mi-e frica de babau. Ghita, hei, hei..."
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
anacami spune:
Buna!
ma uit "imidiat" la poze, dar vreau sa o felicit in primul rand pe Irinusha:
"La multi ani Melie" pt. prima lunisoara!!!
Waw, deja o luna, mi se pare ca a trecut f. repede!
Irinusha, crestinare usoara si distractie placuta dupa! Asteptam poze!!!
edit: scuze, sunt repezita si mananc o multime de litere...
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania 
Irinusha spune:
Cami,
pe burtica! Si o
de la Melie! :)
Mandra mamica de
Cristian Mihai (3 Mai 2004) &
Amélie Gabriela (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie
Irinel spune:
Uau, ce era sa ratez...
La Multi Ani Meli!!!! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si toate lucrurile bune! Pupici dulci tie, fratiorului scump si mamicei fericite. Irinusha, ti-era teama ca nu faci fata cu 2. uite ca faci si inca foarte bine si mai apuci si pe aici...Bravo!A, sa nu uit, cred ca multa lume e mirata ca ne vede veseli. Cred ca Danut a fost cel care ne-a obligat practic sa fim asa, el cu fricile si tristetile lui. El si Dumnezeu. Sufleteste nu cred ca vom mai fi vreodata intregi, nici macar cand voi avea (sper) alt bebelus. Maria face din parte din mine la fel de mult ca Danut chiar daca nu mai e cu noi. Si nu pot sa zic ca n-am momente cand amintirile ma napadesc si sunt trista si plang. Dar rugaciunile ma ajuta sa pot merge inainte si sa zambesc, sa rad, sa glumesc si sa ma bucur de poznele lui Danut.
Monet, Irinusha, cam stiu eu ca acid folic ar fi de-ajuns, da eu la Danut am ramas gravida la vreo 2-3 luni dupa ce am inceput sa iau vitamine, inainte nu reuseam, poate a fost doar intamplare, da a ramas piticul pe creier :-)
Sunteti niste dragute voi si stiam ca asa o sa spuneti da eu stiu ca-s "grasuta" (asta ca sa spun cu ingaduinta :-)) Multumesc mult oricum de sustinere :-)
Nicoleta mesajele tale imi plac intotdeauna si povestile despre Bia, da de multe ori n-apuc sa iti spun. Si am mereu senzatia ca tu esti mereu in miscare, nu stiu cum reusesti.
Laurina, tu da-i sefei tale raspunsul pe care si-l doreste, ramai graviduta, spune-le ca te intorci cat de curand se poate. Si apoi, dupa ce nasti, le spui ca inca nu se poate, ca bebe are nevoie de tine. Nu stiu cum pot unele mamici sa se poarte asa cu alte mamici sau mamici in devenire.
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
Irinel spune:
Lili unde sunt filme pentru mamici? Eu inca mai duc dorul cinematografului ca Danut sigur ar face balci da cand era bebelus chiar nu mi-ar fi trecut prin cap. Intr-adevar era Stratford si parcul e Pinery nu stiu cum, e unde ai zis tu. Ce ai facut cu Sebi? Ati fost la pediatru?
Anacami pai tu graviduta te compari cu mine??? :-) Pupici pe burtica draga. Abia astept sa am si eu motive sa fiu grasa.
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria