"Piticii nazdravani" de mai-iunie 2004 - LMA! (85)
Raspunsuri - Pagina 29
Laurina spune:
La Multi Ani Paloma, sa fi sanatoasa, iubita tot ce-ti doresti!!! Ce mai face Crisitina? Nu mai stim nimic de voi..., ati fost in vacanta?
La Multi Ani Mammy, multa sanatate, tot ce-ti doresti!!! Ce mai face Andrei?
La Multi Ani Andu!!!, Vanessa sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos!!! Asteptam pozele de la mare!
Nu imi vine sa cred, este luni, iar eu simt o sfarseala..., am avut un weekend groaznic, Mihnea a fost numai cu funduleata in sus, dupa ce eu m-am dat peste cap vineri sa termin toate treburile sa putem sta impreuna
Nimic nu i-a convenit, nu a mancat, nu a vrut nicaieri, drept e ca s-a suparat si pentru ca l-am pedepsit (l-am expediat in dormitor, pentru ca tipa la masa si nu vroia sa pape) si uite asa 2 zile..., dimineata de azi a inceput cam la fel cu 'nu' in brate, mi s-a blocat si alarma la masina, de a stiut tot bulevardul ca nu pot pleca eu

, am intarziat la serviciu, a sa nu uit mi s-a stricat si fierul de calcat(al doilea in 2 luni, cred ca priza este de vina, desi veioza bagata tot acolo merge fara probleme), of ce cap greu am
Lili_B spune:
LA MULTI ANI!!! Paloma. Ce mai faceti voi?
LA MULTI ANI!!! Mammy.
Vanessa, La Multi Ani pt. Andu. Multa sanatate si sa fiti fericiti.
Anacami, stau acasa pina face Sebisor un an, atit e concediul de maternitate aici.
Nico, sa stii ca desi au fost vreo 20 de bebei in sala, au fost toti destul de cumintzei si puteai urmari filmul. Eu a trebuit sa ies sa-i dau papa, ca e un curios de nu se poate si daca aude zgomot numai se tot uita in jur si nu maninca deloc. Pe la jumatatea filmului a si adormit si a deschis ochii cind s-a terminat filmul. Eu nu stiu melodiile de care vorbesti, dar mi-o inchipui pe Bia cintindu-le.
Irinusha, felicitari pt. acomodarea rapida la gradi. Ma bucur ca i-a placut lui Cris, iar asa vei fi si tu mai relaxata numai cu Amelie acasa.
Tre' neaparat sa ne pui si noua o poza cu bluza minune!
Mona, deci daca vrem sa mergem in Florida avem unde sta ;)
Laura, offf, iti doresc ca saptamina care a inceput prost sa se termine super-bine.
Ma duc sa-mi fac o cafea ca m-a palit somnul.
pd spune:
Va multumescu pentru urari!
La multi ani cu intarziere pentru Lili, Mammy, Andu!
Noi suntem bine. Eu tot muncesc de dimineata pana seara, asa ca nu prea apuc sa trec pe la voi decat rar sa citesc.
Maine plecam in vacanta la bulgari pentru o saptamana, dar si azi trebuie sa merg la munca si a doua zi dupa ce ne intoarcem, iar la munca.
Cristina a scapat de pampersul de noapte acum mai bine de 1 luna, foarte usor, n-au fost accidente de pisu in pat decat in vreo 3 nopti. Acum vreo 2 saptamani am renuntat si la biberon. E adevarat ca de atunci nu mai bea laptele decat seara si dimineata nu prea mai vrea, dar nu cred ca e o problema.
Am fugit, ca trebuie sa plec la munca.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze mai vechi si mai noi
Craciun 2006 si altele
Vacanta Antalya
vanessa ionescu spune:
Irinusha, cum poti? cum le ti tu minte si esti tu atenta la toate?
nu pot sa ma apropii de calc din cauza lui Andu. acum am reusit s apun si eu niste poze ca doarme. saptamana viitoare e in tabara din grecia si poate reusesc si eu sa va citesc si sa va mai povestesc.
cea mai mare realizare a noastra (si nu stiu daca v-am zis sau nu ) este ca am scapat de biberoanele de noaptea.
In tabara la Sibiel am ramas fara lapte in ultima seara ca a baut in draci. si cate 5 biberoane pe lapte si mi s-a terminat cutia. nu eram pregatita cu vaca dupa mine la cat a baut acolo. si i-am zis ca de la caldura s-a stricat si s-a facut iaurt (el e alergic la iaurt si vomita nuimai daca ii simte mirosul). Asa cas, l-am pacalit. ii mai dau seara un biberon mare plin, care ii spun ca e imprumut de la vecini.
va pup si promit s aintru cat mai repede. va multumesc inca odata de urari si La multi ani tuturor sarbatoritilor si nu numai.
deci, am pus poze.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100
tnicoleta spune:
Buna fetele,
Tuturor sarbatoritilor Irinusha, Paloma, Mammy, Andu Sa aveti parte de tot ce este mai frumos, sa fiti iubiti si fericiti.
Si, scuze de intarziere
Eu dau zor sa termin revista pana vineri. De luni voi fi in concediu si vom pleca la mare, dar pana acum nu am reusit sa fac decat lista de bagaje.
Lili Poti sa imi dai pe PM o adresa de email sa iti trimit cantecelele. Sunt foarte frumoase, cu siguranta ii vor placea si Biei tale.
Vanesa Felicitari ca ati renuntat la biberoane de noapte. Cred ca acum te odihnesti si tu mai bine. Cum a fost la mare?
la toata trupa, ma duc sa muncesc ![]()
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinusha spune:
Maria, la multi ani!!! Tot ce-ti doresti sa devina realitate! Pupici lui Alex!
Fetelor, mai stie cineva ceva de Maria si Alex? ... parca Laureta era in legatura cu ei.
Sunt atatea fete "disparute" ... pup acum pe Maria, Iuliana, Alina33, Grate, Erika, Tutus, Madisor, Mamaleone, Gabitza ...
Si pup si fetele, care trec rar, dar trec: Pietricica, Dana, Albinutza, Ralu, Iulia, ambele Carmen-e, Simona, Paloma ...
Paloma, felicitari ptr. reusite!!! Fata mare, nu gluma! Concediu fain si numai bine!!!
Vanesa, ma uit pe listuta
... si-mi place! :) Io sunt aia, care trimit la toti felicitari si ma oftic ca sunt uitata ![]()
Felicitari ptr. bibele de noapte!!!! Mai ales ca stiu ca a fost greu! Bravo, sper sa "fie in continuare stricat" lapticul asta! Pupici!
Laurina, saracuta de tine! Are si Cris faze din astea de-mi vine sa dau cu el de pamant ... noroc ca mai sunt si scumpi din cand in cand :)
Pupici sa-ti treaca supararea!!!
Nico, bafta la revista, s-o termini la timp! Daca nu mai apuc: "concediu fain!"
Cami, mai e pana la botez, mai exact: 18.8. ... dar stii ce-mi place, ca s-a potrivit tocmai de ziua nuntii, cand facem 11 ani de "chin si dictatura" ;)
Ho-ho, si cate mai avem de organizat ... nici nu stim unde va fi, ca mi-ar place o bisericuta mica, mai bine o manastire. Si "cheful" va fi oricum mai mult doar un "chef", ca-l facem in curte ... sper sa iasa asa cum mi-l visez eu. Mai vedem!
Oricum o sa fim si in concediu "online", doar ca nu cred ca o sa am timp de net ... poate asa sa mai bag un ochi la voi.
Gata, trec la munca iar ... bagajele sunt pe jumatate facute, azi mai mergem putin la cumparaturi, maine dam caruciorul al autocar (ca n-avem loc si de el, ca-i prea mare) si speram sa ne mai linistim. Vineri vine mama sa-l ia pe Cris, ca plecam 3 cu 3, ne intalnim pe drum. Si noi suntem cheauni, ca nu prea a dormit Amélie bine ... mai are si nopti din astea. Nu stiu ce a avut, s-a linistit cand am infasat-o. Gata cu vaicarelile!
Va pupic dulce!!!!
Mandra mamica de
Cristian Mihai (3 Mai 2004) &
Amélie Gabriela (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie
Lili_B spune:
Maria, La Multi Ani! fericiti alaturi de familia draga.
Irinusha, am fugit iute la prima pagina sa vad cind e ziua ta. Desi a trecut de ceva vreme, eu iti urez sa ne traiesti si sa fii fericita. Tu esti sufletul acestui grup, postarile tale au un farmec aparte si eu una cel putin le savurez din plin.
In alta ordine de idei, am vrut sa va spun ca grupul nostru de mamici este minunat. Mai intru si la mamci de martie-aprilie 2007, dar mereu se nasc polemici si se "ating" fetele din te miri ce motive.
Paloma, vacanta placuta si felicitari Cristinutzei pt. reusite.
Vanessa, unde anume ati fost la Sibiel? Stiam ca s-a deschis o pensiune noua si foarte frumoasa acolo, am vrut sa ajungem si noi cind am fost in Ro, dar nu am apucat. Oricum, Sibielul este unul din locurile noastre dragi, pe care tare des l-am colindat cu bicicletele cind eram in tara. Super ideea cu laptele stricat, felicitari lui Cata pt. reusita. M-am uitat la pozele de la mare, ai doi baietei tare frumosi, sa-ti traiasca. M-am tot uitat si dupa mamica lor prin poze dar nu am gasit-o ;-(
Irinusha, si mie imi vindu-se Irina pontul cu infasatul si parca dormea mai bine daca il infasam. Va avea colici saracutza, cine stie...
vanessa ionescu spune:
Lili, am stat la Luca dar am descoperio o pensiune minunata la Anca. s-a deschis un super hotel (piscina, etc). dar e gol si foarte scump. am stat o noapte acolo si am mancat la restaurantul lor. dar nu ma incanta foarte atre. la pensiuni conditiile sunt aceleasi (camera dubla, curata, baie in camera, tv, etc) si pretul e de 3 ori mai mic. plus ca, cum gatesc gazdele le pensiuni nu se compara cu mancarea de restaurant. pensiunea de care iti spun e undeva la iesire din Sibiel in padure. Si e o smecherie cu fonduri europene (care trebuiau cheltuite.. ca, oricum da faliment ca nu poate rezista la preturile pe care le are in zona aia si cu atata agroturism local. si dupa ce da faliment o cumpara unul pe nimica ca asta e ideea..
nu ma vezi in poze ca eu am fost fotograful. si eu ma supar ca nu am nici o poza cu mine slaba dar nu mi-a dat prin cap sa-i pun pe baieti sa ma pozeze. data viitoare.
fug sa-l iau pe Cata de la gradi. va pup.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100
anacami spune:
Buna dimineata!
Irinusha, distractie placuta!!!
Lili, tot este bine un an! credeam ca aveti mai putin.Cum se inteleg copiii intre ei (noi sigur vom avea probleme..)
Vanessa, sa-ti traiasca baietii! La Multi Ani pt. Andu!
Paloma, La Multi Ani!
Sebastian face de 2 zile febra- i-am dat antitermice, mai asteptam pana dimineata dupa care mergem la doctor. Pana acum a fost bolnavior extrem de putin, sunt nedumerita ce poate fi acum in plina vara. Vreau sa treaca 2-3 zile doar cu antitermice (alte manifestari inafara de febra nu are, de fapt ba da- pofta de mancare scazuta), posibil sa fie si vreo boala a copilariei (desi i-am facut absolut toate vaccinurile care trebuiau facute pana acum) i nu vreau sa primim "din prima" antibiotice- mai ales ca unele dintre ele se manifesta si prin rosu in gat,etc,etc..
Chiar am un coleg care a facut de curand rujeola
, a stat si in spital, se pare ca sunt multe cazuri recente. In plus, sambata am fost si la un loc de joaca pt. copii in spatiu inchis- erau multi copilasi de vreo 5-7 ani, serbau o zi de nastere..
Acum stau si eu cu grija, numai asta imi lipsea acum si mie...am uitat sa ma uit pe analize, sa vad daca am avut aceste boli in trecut (varsat de vant sigur am avut, ca l-am facut pe la 22 ani
)
Acum imi este tare somn, am avut 2 nopti dormite "iepureste" ; asa ca, daca am fost mai incoerenta (nu mai pot reciti ce am scris), va rog sa ma scuzati 
Va pup (ne-contagios
) si va doresc o zi placuta!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania 
Irinusha spune:
Salutare fete dragi!
Cami, multa sanatate lui Sebi! Ati ajuns la doctor? Ce ti-a spus? Poate fi pur si simplu un virus, care isi face de cap ... poate nu trebuie antibiotic, lupta corpul singur.
Iar tu nu-ti face griji, esti trecuta de 20 saptamani, nu mai e asa grav, indiferent de virus ... acum copilul creste doar, nu se mai formeaza! Barem asa mi-a spus mie dr. cand a facut Cris varicela si eu eram burtoasa! Pupici sa fie bine!
Lilisor, mama, ce bine m-am simtit! Sarut-mana mult! Eu zic ca toate suntem "sufletul" aici, daca n-am fi toate n-am avea grup. Asa ca va pup. Si ai dreptate, si eu mai scriu la mamici de iulie-aug. 2007 si nu se compara ... plus ca de obicei sunt ignorata cu succes :)
Ah, si sarut-mana de urari ... nu am vrut sa va "trag de maneca", voi ma felicitati intotdeauna ... voi mai degraba decat familia ... grr!
Mona, voi tot timpul sunteti in miscare ... asa mi se pare mie! Dar parca simt ca esti mai vesela/fericita ... am dreptate? E cumva ca de acum ai mai mult timp ptr. fetele tale? Pupici si tin pumnii sa va iasa planul!
Il scol pe Cris, poate mai apuca sa mergem la muzeul pompierului ... tot am amanat si dupa concediu nu mai e! Va pupic!
Mandra mamica de
Cristian Mihai (3 Mai 2004) &
Amélie Gabriela (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie