"Piticii nazdravani" de mai-iunie 2004 - LMA! (85)
Raspunsuri - Pagina 16
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Multumesc din suflet pentru urari
, nu imi vine sa cred ca au trecut 3 ani…..
Irinusha
, bine ai venit acasa impreuna cu Amelie. Mesajul tau este asa de frumos, numai implinire si fericire. Cred ca este minunata micuta, iar Crisulet asa cum ma asteptam, este un fratior bun si iubitor cu bebelina lui. Va doresc tot binele din lume familie minunata!
Nico, ai terminat revista? Cred ca a fost greu fara Bia, poate reusesti sa iti iei liber vineri si sa pleci mai devreme la ea.
Carmen, mmm ce torturi, care mai de care mai apetisant…. . Cred ca a fost foarte frumos la petrecere, au fost multi copii si par sa se fi distrat de minune.Eric este un frumos, imi pare ca a crescut foarte mult, e baietel mare.
Cami, esti in concediu?
Mona, mai ai un pic si incepi cursurile? Stiu ca ti-am mai spus, dar ma topesc dupa printesele tale:)
Vanessa, eii ce vacanta frumoasa va asteapta, va doresc sa va distrati bine impreuna. Uau ce baiat mare s-a facut Andu si Cata este un scump, cred ca esti foarte mandra de ei.
Noi am sarbatorit foarte frumos, de asa mi s-a parut mie…:)
Nu a inceput prea bine ziua de vineri ziua, a murit pisicuta mamei, avea 13 ani si de 2 sapt ne tot chinuiam cu tot felul de tratamente:(. Totusi am incercat ca lui Mihnea sa ii facem ziua placuta, nu am reusit nimic deosebit, pentru ca am lucrat, dar seara am stat mai mult in parc, apoi acasa ne-am jucat muuult cu ‘calcatorul’ cu care dealtfel s-a si culcat. Sambata, tati a avut probleme mari cu spatele, dar dupa ceva emotii, am reusit sa-l pun pe picioare si sa pregatesc petrecerea de duminica.
Ieri a fost minunat, asa cum va spuneam, am sarbatorit in parc, am gasit si masa cu banci, era mai retrasa, aproape in padure, racoare… . Copii s-au simtit foarte bine, Mihnea imi spunea ca el vrea sa stea pana vine ‘ intunelicul, pana tuna, poua, abea atunci pecam acasa…’ . Am mancat tort, mai putin sarbatoritul care nici nu a vrut sa-l guste, ne-am jucat la leagane, am alergat pe acolo, a fost exact ce mi-am dorit pentru Mihnunita mea. A primit multe cadouri si este incantat de toate nu mai stie pe care sa le aleaga, incepe sa se joace cu ceva, vede altceva nou si uite tot asa
A fost incantat de calculator, ii tot selecteaza activitati(precum spune calculatorul), este un scump cand calculatorul ii cere ‘repeta dupa mine’ si el foarte serios se apleaca la microfon(are firul cam scurt) si incepe sa repete
.
tnicoleta spune:
Vanesa Concediu placut si distractie la maxim.
Laurina Nu am terminat revista, cred ca abia vineri-sambata va fi gata. Ma bucur ca ati reusit sa faeti ziua lui Mihnea cum v-ati dorit. Condileante pentru pisicuta, poate o veti inlocui cu alta.
Sefu a reusit sa imi strice ziua de duminica, nici la Bia nu am ajuns. Am avut grija in schimb sa ii trimit lista de cumparaturi de care a intrebat imediat ce a ajuns tati la ea.
sambata am fost in Ikea sa ii cautam Biei patut si n-am gasit nimic pe placul nostru. Si sotul aseara imi spunea sa imi imaginez cam cum ar arata camera cu patul pus. Rezultatul este dezastruos pt ca in loc sa facem loc il vom aglomera si mai mult. Nici nu stiu ce sa fac ca vreau totusi sa o mut pe Bia din patutul de bebelus.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinusha spune:
Salutare fetelor!!
Sarut-mana inca o data pentru felicitari! 
Amélie (sau Melie cum ii spune Cris, nu prea poate sa pronunte bine) e o cumintica ... si o papacioasa. Ce n-am cunoscut la Cris, care de la inceput a facut fite la laptic si a fost un mic terorist. Uitandu-ne la pozele lui Cris ca bb, ne-am dat seama ca-i seamana ... cu toate ca eu o vad frumosa, iar Cris mi se parea urat ;) Ta-su inca mai crede ca are ochii albastri, dar inca nu se stie sigur.
Cum mai spuneam, e o cumintica ... noaptea ma trezeste doar de 2-3 ori sa pape (cam la 3-5 ore ... depinde), se mai scanceste la partulete, dar se linisteste repede cu suzeta sau daca o mangaie mama putin. Patutul ei e langa al nostru, asa ca e tare usor. Papa ca o fomista ... cand apuca biberonul nu-l mai lasa (are o putere ... am testat-o cu degetul, ar fi fost buna la san :(), inghite asa lacom ca ii ghiorai burtica ... n-avem treaba cu kk (face deja margelute galbene-neon :) ... si tare mult), se mai bazaie la gazute ... ii place gagicutei in brate (mai ales la tati :)), dar doarme si in patut fara probleme.
De Cris ne cam facem griji (mai ales bunicii, care nu se asteptau la o reactie negativa ... deh, parinti de un copil) ... o iubeste pe Melie si e f. atent cu ea [ ne striga cand plange: "pange aia mica", se duce la patutul ei si spune: "ce-i papusa" si "gata, gata", o leagana de mi-o cam trezeste, si o mangaie cam dur ... si ne-a innebunit cu " e mica-mica" si "e buna-buna" :) ] ... insa il deranjeaza noua situatie, inca mai "rumega" la ea. E irascibil, plangacios - cauta motive ciudate sa planga cu suspinuri - , f. galagios. Noi stam doar de fundul lui, sa-l facem sa se simta totusi important ... ta-su e deja obosit de cat se joaca cu el, ii tot explicam si povestim. Pare sa inteleaga, dar nu stiu ce-i in sufletelul lui. Problema e ca-i si f. rasfatat ... trebuie sa invete ca mai e unul pe langa el. O sa dureze, dar o sa fie bine, sunt sigura de asta!
Am remarcat ceva - imi pastrez "As-ul" pentru o ocazie buna ;): Boby e mult mai tandru cu Amélie decat a fost cu Cris. Pe fi-su' il arunca in sus deja la o saptamana, tragea de el ca de o papusa vie ... ei, pe Amélie o tine in brate de zici ca-i bibelou ... ii lucesc ochii si din "papusa" n-o scoate. Presimt ca o sa fie "fata lu' tata" ;)
Gata cu "datu' mare"! ;)
Laurina, asa onomastica mai zic si eu! Mi-ar fi placut si mie ptr. Cris. Pupici!
Vanesa, concediu placut! Exact asta-i sentimentul :) Stiu ca esti multumita cu situatia actuala ... insa eu iti doresc din inima ca in curand - sau barem cand se linistesc apele - sa-ti gasesti un al patrulea om, demn sa intre in cercul vostru magic! Bafta!
Nico, te-ai gandit si la un pat suspendat, sau barem unul mai cocotat putin ... e bun ptr. incaperi mai mici, jos poti sa-i faci "coltisorul de joaca" al Biei ... si asa economisti loc. Stiu ca are Ikea asa ceva.
Carmen, imi cer scuze ... si-ti trimit un milion de pupicuri din partea mea si al gogoasei :) ... ca sa vezi ca in ultima vreme am fost cu capul in nori!
Incerc sa-mi arunc si eu ochii peste pozele voastre! Va pupic si va doresc o saptamana faina!!!
Mandra mamica de
Cristian (3 Mai 04)-alias: Cris, Leul, Misu &
Amélie (26 Iunie 07)-alias Bb, "Fomista", "Frumusete mica"
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Crisulica
tnicoleta spune:
Irinusa Povestesti asa frumoos... Petrioasa asta pentru Cris e trecatoare, o sa invete ca mai este cineva langa el care trebuie tratat cu tot atata dragoste si atentie ca si el. Vrem si poze ca sa iti admira "papusica".
Cu patutul asa ne-am gandit din prima la unul suspentat sau etajat si sa bagam sub el biroul sau canapeaua pe care dormim noi. Da sotul zice ca tot aglomerat o sa fie. Sau mai e o solutie sa ii arunc din scule (in special cele pentru pescuit ![]()
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
anacami spune:
Hellouuuu!
Astazi este prima zi de concediu, dar am mai avut de rezolvat una-alta...
Irinusha, felicitari!!
O sa vezi ce mult o sa tii la ea, desi uneori spuneai ca iti doresti tot un baietel!!! este extraordinar Cris, are deja grija de surioara lui!! stai linistita,cred ca este firesc sa mai aiba unele impulsuri de gelozie- Sebastian cred ca o sa fie muuult mai "pe fata" si mai artagos! deja incepem sa ne facem planuri, sa ne dam cu parerea cum sa facem sa fie cat mai bine!
Eu am fost astazi in unele magazine pt. copii, am vazut niste hainute de fetite- mi s-au scurs ochii.Tati nu vrea (inca, sper sa-l conving) sa ii cumparam lucruri inainte- sa nu credeti ca nu am cumparat ceva
-nu i le-am aratat, le-am pus bine...
Nicoleta, uita-te in catalogul www.ikea.ro la pag. 86 (stanga)sau 104 (stanga,jos de tot)-model Tromso, pare f. "zdravan")- poti pune dedesupt un birou/canapea/pat)..
Laurina,bravo, ma bucur ca ti-a placut cum a iesit!!! astept pozele...
Va pup, am ceva urgent de facut...(aaa,la mare plecam vineri..)
P.S. Irinusha, m-ai omorat cu titulaturile pruncilor tai 

Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania 
bertha spune:
Salutare!
Irinusha, ma bcuur ca am nimerit-o!
Premiul ar fi trebuit sa fie prima poza cu papusica, da' dupa razboi multi viteji se-arata!
Serios vorbind, nu mai am rabdare, vreau pozeeeeeeee. Bobby sa lase papusa 2 secunde si sa-si faca datoria "tehnica", o sa facem riduri de curioase.
Si sa ai grija sa fii si tu in poze!
Ma bucur f mult pt fericirea voastra, o meritati din plin. Sa fiti sanatosii cu totii si Dumnezeu sa va fereasca de necazuri!
Ma bucur mult ca papa bine micuta, dupa ce ai patimit cu Cris.
Laurina, La multi ani din toata inima lui Mihnea, cu mare intarziere, e drept, dar sincer-sincer. Multi pupici si sanatate!
Anacami, cauta un depozit mare-mare, o hala ceva unde sa duci toate cumparaturile, dupa ce nasti, ii dai sotului doar adresa, sa se ocupe el de transport!
Nicoleta, nu-mi vine sa cred ce cuminte e Bia, doarme in patut, la noi am uitat cum e, sa tot fie vreo 2,5 ani de cand doarme cu noi. Bravo tie, ai fost mai tare ca mine!
Acris, sanatate multa Amaliei!
Laureta, ce mai faceti voi?
Eu am avut o zi plina, am muncit, am reusit si sa gatesc si sa spal in aceeasi zi, nu mi s-a intamplat de cand sunt in Buc.
Ma oboseste tare orasul si drumul lung pe care-l fac zilnic. Sper sa am obisnuiesc cat mai repede. In we am fost la frumusetea mea care m-a intampinat cu texte-escrocherii "mami, mi-a fost dor de tine", "mai, ce frumoasa esti", "te iubesc mult de tot" de m-am topit de tot.
Bunicii sunt la degetul lui mic, instructie in toata regula. Mai am putin si voi sta cu el o sapt intreaga (vorba vine, ca sunt la serv, da' si seara e buna).
Pupici tuturor!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
tnicoleta spune:
Cami Daca tot esti pe cumparaturi la Z au reduceri 50%, pe langa ceva pentru Sebi cred ca se va lipi si pentru printesa. Paturile de care zici le-am vazut dar sunt foarte inalte, salteaua incepe cam din dreptul capului meu si e cam incomod sa urci copilul dormind pe scara aia. Merci
Barta Ca am fost tare sau nu, nu stiu sigur. A mai dormit si cu noi in pat cand era bolnava sau dupa saptamanile de stat la tara, dar apoi o trimiteam la ea in pat. Mai adoarmea seara la noi in pat si apoi o mut, e obisnuita cu mutarea.
Frumusetei, mey ce strangar este si ce texte baga.
Noi din seara asta ne mutam la soramea cateva saptamani. Pleaca ea in Germania la nunta cumnatei, baietii ii lasa aici ca nu au avut bani ca sa ii ia si pe ei. Sa vedeti ce or sa-mi scoata peri albi ca sunt ca soacerele si pisica. Pana nu se racaie ei nu se lasa.
Irinusha VREM POOOOZEEEEEEEE
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
anacami spune:
Buna!!
Nicoleta,imi pare rau ca nu gasesti ceva potrivit; poate ar fi bine sa il faceti pe comanda, functie de dimensiunile pe care le doresti.
Am fost ieri in Carrefour Feeria, am cumparat ceva pt. fetita (cele mai multe...); lui Sebastian i-am luat doar un sort de baie si doua tricouri-in rest nu mi-a placut nimic, pt. copilasi mai mari nu sunt asa frumoase...Si asa i-am cumparat o multime in vara asta, am un magazin in drum cu niste hainute frumoase foc pt. baieti (Coccodrillo).Unele tricouri si unii pantalonasi i le-am luat chiar si in dublu exemplar
, mi-au placut f. mult...
Mona,ti-am zis ca sunt fascinata de fetele tale? sunt deosebite, au un aer f. special
-se pare ca se inteleg f. bine si se joaca f. frumos! ce zici, va ganditi si la bb3
?
cateva poze "prospete" cu Sebi si viitoarea camera lui de joaca/dormitor de la tara - mansarda (va mai dura ceva...probabil ca de abia la anul va putea fi locuita)
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania 
Irinel spune:
Irinusha draga mea, ma bucur tare mult pentru fericirea ta si a voastra ca familie. Stiu sentimentul, evident e diferit la fiecare, da cred ca se apropie de ce am simtit in primele saptamani ale Mariei, cand tu ziceai ca straluceam de fericire. Numai ca eu as mai fi vrut ceva bebei :-) nu simteam ca e ultima neaparat 9desi George asa simtea):-)) Bine ati venit acasa! Cris se va acomoda. Danut a avut 2-3 zile foarte grele cand am adus-o acasa, apoi s-a acomodat da tot era mai matait si trebuia bagat in seama. Dar o iubea mult pe sora-sa si ar fi vrut sa o ia in brate si sa ii puna suzeta, sa ii dea masinutele ... poate sa o mai fie momente dificile, dar cu siguranta se merita efortul si se vor intelege foarte bine. Ma bucur ca nu mai e suparat ca e fetita :-) Presupun ca nici tu nu mai esti si mai am eu o banuiala ca tu simteai asta mai mult de dragul lui Cris.Pupici dulci la o mamica fericita si pa papusile ei vii.
Strumfi imi pare rau de ce "aud". Sanatate mult lui Stefanel si sper din tot sufletul ca operatia din toamna sa fie ultima din viata lui si sa nu mai aveti complicatii ca la prima. Din pacate stiu cat e de greu sa stai prin spital cu unul din copiii si sa suferi pentru suferinta amandurora(a celui bolnav si a celui ramas acasa, pentru ca isi vrea mamica si fratiorul sau surioara acasa). Dar va trece si asta ca un vis urat terminat cu bine si vei rasufla usurata. Pupici la toti.
Laurina la multi ani cu mare intarziere Mihnunitei dragi si sa va fie de bine petrecerea
Anacami deja cumparaturi pentru fetita? :-)) Pupici pe burtica. La mine nu s-a reglat ciclul din pacate. Tocmai credeam ca s-ar eglat si luna asta deja sunt in ziua 38 si nici urma de CM si nici gravida nu-s ca testele sunt absolut megative (cred ca ar putea sa imi dea reducere deja la testele de sarcina la cata vanzare le-am facut)
Nicoleta si eu tot la pat suspendat ma gandeam :-)) Sper sa gasesti cea mai buna solutie pentru mobilatul camerei Biutei scumpe.
Vanessa, eu nu stiu foarte mult dar tot ma gandesc ca poate e doar ca o pauza in care va realiza ca a fost doar o perioada grea, dar voi sunteti familia lui si ii e greu fara voi. Pupici.
Fetelor ce mai face Ioana, era cam necajita cand mi-aduc eu aminte, tot probleme cu sotul.
Mona pupici, eu cu pozele mai greu sa le vad din pacate.
Pupici
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
Irinel spune:
Am uitat sa va spun: pe prima pagina e poza Iuliei, nepotica mea (fetita fratelui lui George) la botezul careia am venit acum o luna in tara. E tare scumpa si, desi parintii sunt amandoi bruneti, ea are pielea alba si parca as crede ca si ochii ii raman albastri.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria