"Piticii nazdravani" de mai-iunie 2004 - LMA! (85)
Raspunsuri - Pagina 17
alus spune:
IRINUSHA FELICITARI, SA-TI TRAIASCA AMELIE, IAR TU SA AI NUMAI BUCURI DE LA AMANDOI INGERASI CEL MARE SI CEL MIC.
LA MULTI ANI LA TOTI INGERASI DIN IUNIE 

.
Imi cer scuze ca, cu intarziere, dar am avut asa de mult de tradus ca la un moment dat aratam ca un om care nu a dormit cel putin o saptamana, ochi umflati, Julia sarmana de ea cand ma prindea ca nu stau pe calculator imi sarea pe gat si imi cerea sa ii citesc sau sa ma joc cu ea. Din pacate unul din traducatori a murit infarct, el a fost aurorizat eu nu sunt, dar asta nu inseamna co traducerile simple nu le voi face eu, in Varsovia am ramas singura. Cred ca vin in romania sa dau examenul pentru traducator autorizat daca dupa acea va fi aici in polonia valabil, aici este mult mai greu de dat.
Imi pare rau ca nu va scriu pe rand la fiecare, dar pana seara cand ma apuc iar de tradus ( iar ma sunat o firma astazi ), vreau sa ma ocup de Julia putin, ca sarmana de ea mia simtit lipsa in cele 3 saptamani, chiar daca am stat cu ea acasa. Am slabit in acest timp 2 kg, nu glumesc m-am mirat si eu, asta este viata de traducator daca ai multa treaba nici sa mananci nu ai timp.
Pupici la toate
http://community.webshots.com/user/julicia101
Alus
+ Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
DianaR spune:
Irinusha, inca o data felicitari mamica implinita! E minunat cu 2 copilasi si cand mai cresc va fi si mai bine. Cand mai creste Amelie si va incepe sa rada, o sa vezi cat vor fi de fericiti sa se vada, cum va rade cand il va vedea pe Cris, cum se va da si peste cap (la propiu) ca s-o faca sa rada, cum din maraiala cea mai mare trec intr-o veselie maxima cand se vad, cum maimutica mica va inecepe sa umble numa dupa frate-su, il va trage de puta,
sa mai zic? Sunt deliciosi impreuna!
Irinel, ma impresionezi de fiecare data cu mesajele tale. Ca sa-ti raspund la o intrebare mai veche, deocamdata ne oprim cu copii. Daca se va intampla accidental, voi pastra sarcina, altfel poate peste vreo 4-5 ani daca voi avea ajutor si vom avea casa.
Mona, 2 fete cucuiete, frumoase foc ai tu!
Cami, fain acolo la mansarda, va arata f bine cand va fi gata! Harnicurt Sebi, spala masina si saracul de el s-a julit sub genunchi... Sa-l vezi pe fiu-miu, buba lanaga buba pe genunchi...
Nicoleta, mai respirati si voi un pic...
Berta, felicitari ai ghicit! Ai mai ghicit tu si la mine...![]()
Noi avem aici langa noi in Ungaria un strand super curat si neaglomerat, mergem in fiecare wk, pruncii se simt minunat acolo. Puteti sa-i vedeti in actiune http://family.webshots.com/album/559618578yclQPo http://family.webshots.com/album/559618399IgAgMP
Va pup, merg sa-mi culc pitica.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
bertha spune:
Am vazut pozicile cu Sebi cel harnicut (si ranit
) si cu Vladut si Timeea, Doamne ce copilasi frumosi avem!
Nicoleta, cateodata ma intreb cum rezisti!
Irinel, ce mai zice dr de dereglarea ta? Ai fost f simpatica apropos de nr mare de teste de sarcina. Cunosc sentimentul, cand il alaptam pe Darius am "sarit" si eu o luna, si mi-am facut vreo 3 teste, desi imi dadeam seama ca n-am cum sa fiu gravida, am fost si la dr si n-am crezut pana nu mi-a venit.
La tine e f nasol pt ca mereu te astepti sa fii insarcinata si esti dezamagita cand e negativ. Danut ce mai face?
Darius, mai nou, nu vrea sa mai vorbeasca la telefon cu mine, pe motiv ca "n-am timp, vorbesc eu cu ea cand vine acasa".
In rest, e f bine, mananca fff mult, sunt socrii extaziati, pt ei un copil ideal e unul care mananca f bine. Deocamdata arata f bine, desi cred ca daca n-ar fi asa de agitat, ar fi rotund de-a dreptul.
Pupici!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
cius22 spune:
Fete dragi,revin si eu cu ceva noutati...dar intai de toate:
Irinusha-FELICITARI DIN TOT SUFLETUL PENTRU AMELIE!Va fi foarte bine intre fratiori ai sa vezi!Multi pupici papusei mici!(si voua)
Sper sa nu va suparati ca nu va nominalizez pe toate,dar va pup si va doresc numai bine.
Acum despre noi: Azi a fost prima zi de gradinita a lui Victor.Totul a venit peste noi ca un fulger...duminica,sotul a primit un job si eu avand de invatat,ne puneam problema ce facem cu Victor.Asa ca luni,ne-am dus la gradinita(nu inainte insa de-a avea o "discutie serioasa" cu Victor in care ii explicam toate aspectele).Cu ajutorul unui prieten( o mica interventie) ni l-au primit imediat.
Vreau sa va spun ca inca de la vizita de "acomodare" lui Victor i-a placut si ar fi stat mai mult acolo.Asta a fost ieri.Azi dimineata,era nerabdator sa mearga la gradinita(ba chiar a vrut sa-si duca singur rucsacelul...vedeti poza aici:www.dropshots.com/cius22)
Dupa emotiile de rigoare(din povestile auzite,stiam ca prima zi de gradi e grea),am ajuns si la gradi...Dragele mele,se poate si fara lacrimi...Victor a acceptat gradinita ca pe ceva foarte firesc(i-am spus ca este "serviciul" lui,asa cum si noi avem si de-acum si el va trebui sa mearga,chiar daca uneori nu are chef sau nu ii place)
Educatoarele nu mai conteneau cu laudele:ca ce cuminte este,ce politicos,ce generos,ce calm...Imi crestea inima de 2 metri cand auzeam...I-am spus amandoi,si eu si tati,cat suntem de mandri de el si a inteles puiul mic...
Stiu ca de la toamna,multi puiuti urmeaza sa mearga la gradi...vorbiti cu ei mult,povestitile si cele bune dar si cele rele(ca s-ar putea sa dea de copii mai agresivi,dar si de copii linistiti,de educatoare dragute,dar poate si unele nervoase...ca e bine sa accepte lucrurile asa cum sunt fara sa se revolte,caci asta nu le va ajuta,ci dimpotriva)...Va doresc mult curaj si incredere celor care se tem de acest moment,al inceperii gradinitei.
Va pup cu mare drag pe toate si pe puii mari si mici!
tnicoleta spune:
Buna fetele
Simona Ce ma bcur ca ne scrii. Felicitari lui Victoras pentru super rapida acomodare. Serviciu usor taticului si spor la invat.
Barta Inca supravietuiesc.
Am fost aseara sa imi iau nepotii in primire. Soramea mi-a dat instructiunile de folosire a baietilor si celor de prin casa. Teoretic e usor, practic vom mai vedea. Ei trebuie sa mearga in fiecare zi la antrenament, dimineata, apoi merg acasa manaca si cel mic trebuie sa doarma. Au voie afara de la 18 la 20.30 si nu am voie sa ii chem in casa trebuie sa intre singuri. Daca intarzie trebuie sa ii pedepsesc. Cu mancarea se descurca singuri. A si am uitat sa va povestesc de Cuki care la ora 6.30 fix m-a trezit sa il scot afara.
Cu Biencuta mea am vorbit ieri si mi-a spus ca a intepat-o o albina sau viespe de picior. Evident ca soacramea nici nu mia zis la telefon. I-am spus sa o urmareasca sa vada daca se umfla piciorul, ii amorteste sau o doare si sa ma sune imediat daca apar astfel de semne. O sa sun acum sa vad cum se simte.
si va doresc o zi buna.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
tnicoleta spune:
Haideti sa va inveselesc putin, perle de la bac 2007
Subject: Marfa calda: bacul 2007
Vitoria Lipan este un Hitler in varianta feminina.
Este vorba de peripetiile lui Robinson Crusoe dupa ce pleaca din Troia.
In cunoscuta balada "Miorita", sunt descrise cateva intamplari in care sunt implicate doi criminali, o oaie turnatoare, si un cioban ce socheaza prin prostia lui.
Toma Alimos era viteaz pt. ca cu o mana conducea calul, cu o mana isi tinea matele si cu o mana se batea cu Manea.
Inima este impartita in doua atricule si doua testicule.
Capitala SUA este Casa Alba.
Nepoata lui Motoc este furata de oastea leseasca si adusa ca captura.
Fabula descrie povestea unui catel amarat si prost care se deda la peregrinari gratuite in spatele boului.
Lapusneanu s-a tinut de cuvant cand a zis "De ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu!" Dovada ca azi cel mai intilnit nume este Popescu.
Zoe si Tipatescu se iubeau pe la spate.
Ion Creanga s-a nascut intre anii 1887-1889.
Imparatul avea o gradina si in fund un mar.
Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.
Cristofel Columb a plecat in America unde s-a insurat cu o bastinoasa.
Moromete plecase in excursie sa vanda cerealele.
Antarctica este un continent alb din cauza zapezilor care nu se mai topesc odata.
Calistrat a facut pipi pe el cum se mai spune in popor, cand a observat ca Vitoria e atat de desteapta.
Moromete facea partie pe salcam ca sa se dea cu sania.
Eminescu este trist pentru ca nu a reusit sa faca nimic in viata lui.
Viata albinelor e primejduita mereu de insecte ca: tantarul, viespea, soarecele si ursii care se urca in fagi unde sunt albinele stranse in colonii si depun miere.
In padurile Amazoniei traieste o jungla fioroasa.
In nuvela "La vul ri" de Gala Galaction, sunt descrise aventurile unei alpiniste curajoase fugarite de turci, si copii ei.
Pentru ca suntem oameni, nu poti sa ceri cainelui din scara blocului sa sufere pentru deceptiile tale.
Dintre cele cinci scrisori trimise de Eminescu, prima este considerata a treia. In "Scrisoarea a treia" se desfasoara batalia de la Ro vinari.
Poemul "Miorita" circula pe baza orala, adica nu a fost scrisa, din motive tehnice.
Poetul isi asteapta iubita ca impreuna sa cutremure o barca.
Animalele salbatice traiesc in padurea zoologica.
Datorita faptului ca Lapusneanu chinuia pe boieri taindu-le nasul, urechile, inile, etc, el le-a devenit antipatic acestora.
Pescarul din Lostrita s-a inecat fiindca nu a putut sintetiza oxigenul din apa.
"Ilie Cutiu era botezat buza de iepure deoarece un iepure violent i-a luat buza si a mestecat-o."
In multe poezii Octavian Goga a scos in evidenta natura si treieratul pe caldura.
La batranete imparatul naste un fecior.
Latina clasica este o limba moarta, care nu se poate vorbi decat in scris. Dupa caderea Imperiului roman, o parte din latina clasica defuncta a devenit bulgara. Limba romana are la baza latina bulgara, amestecata cu elemente de daca si o groaza de cuvinte slabe. In secolul al XV-lea, limba vorbita de popor era considerata vulgara si n-o vorbea nimeni.
- Vitoria este de 3 ori femeie pentru ca umbla cu capul pe sus.
- Vitoria , pe langa calitatea de mama avea si pe cea de tata, calitate care este mult mai dificil de indeplinit.
Podul de la Drobeta Turnu-Severin , a fost construit de Apollodor din Damasc, al carui picior se mai vede si astazi.
Citind, se mai dezvolta si omul la creier si acumuleaza materie prima.
Rascoala de la Bobalna a inceput pe un deal si s-a terminat in 1438.
La sesizarea lui Hamlet, un control inopinat a constatat ca e ceva putred in Danemarca.
In poezia lui Toparceanu gazele, gandacii si insectele, cum e cotofana, stau de vorba: "Ce ne facem fetelor?".
Cand a intors capul Agripina a vazut cai cu cap de turc.
Calistrat Bogza a fost strangulat de caine.
- Gheorghita este foarte tacut, dar explicit.
Sahara se afla asezata pe un nisip uscat, lipsa apei avand in zona o prezenta statornica.
Lebada moare de cate ori canta.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinusha spune:
Salutare fete minunate! :)
Nu prea am timp, am stat toata dimineata sa sortez poze si sa le urc in album. Le-am pus in albumul lui Cris, cu toate ca as fi vrut unul ptr. Amélie. Mi-a promis Boby ca-l face, dar n-are nici el timp ... asa ca va mai dura ... dar sa nu va las asa in pom ;)
Le gasiti aici (subalbumul: A venit barza! ): http://cristian.in-guide.de/view_album.php?set_albumName=A-venit-barza%21%21%21%21-Am%E9lie-Gabriela&page=1
Am adaugat si poze noi la albumul "vara 2007" sa-mi vedeti nebunaticul (sunt mai vechi, inainte de Amélie): http://cristian.in-guide.de/view_album.php?set_albumName=vara07&page=14
Suntem bine, azi e prima zi singura cu cei doi, pana acum n-am murit, nu si-au scos ochii ;)
Ieri am fost la München dupa cert. de nastere ... urmeaza si alte acte, mi-e groaza de birocratia asta ... si aici ploua si e frig ... brrr!, am dat drumul la calorifere si asta in iulie ... ca tot erau nemtii speriati ca au dat caldurile peste ei, of!
Eu produc de ieri laptic :( ... am sanii beton, mari, durerosi si curg ... se pare ca n-a ajutat medicamentul primit imediat dupa nastere ... iau altul si sper sa nu-mi faca rau la colita. Pana acum nu da nici asta semne sa ajute ... 
Gata cu vaicareala. Va pupic si sper sa mai intru! O zi faina!!!
PS: Sunt si eu prin poze, sa nu va speriati
... na, eram si eu dupa nastere ;)
Mandra mamica de
Cristian (3 Mai 04)-alias: Cris, Leul, Misu &
Amélie (26 Iunie 07)-alias Bb, "Fomista", "Frumusete mica"
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Crisulica
tnicoleta spune:
Irinusha Sunteti frunoaaase. O familie reusita. Si Cris e tare mandru de sorioara. Sa fiti fericiti.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Irinel spune:
Vaaaai Irinusha cat sunteti de frumoooooooosi. Toti. Si tu arati grozav, nu stiu ce zici, ca eu daca nu stiam ca erai dupa ce ai nascut, nici nu mi-ar fi trecut prin cap. Crisuletul e tare dragalas cum o mangaie. Iar tu ai deja burtica mai mica decat Boby :-)) sa nu ma parasti. Pupici ca si-asa mi-am permis sa vad pozele ceea ce nu fac la serviciu, da acasa n-apucam sigur si trebuia sa vad papusa scumpa. Pupici si indeletnicire placuta cu cresterea puilor scumpi.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
anacami spune:
Buna!
Irinusha,f. emotionant!!! DUpa gesturile luyi Cris, nu cred ca trebuie sa aveti nicio temere in privinta geloziei
.Iar tu-arati din ce in ce mai pustoaica!!!sunteti o familie intregita!
Irinel,asteptam vesti bune si de la tine,cat mai curand!Ce mai face Danut?
Simona,ma bucur ca ne-ai mai scris! Bravo pentru Victoras, din poza zici ca este in grupa pregatitoare! La ce gradinita l-ai inscris, presupun ca nu la stat unde au vacanta,nu? Tu tebuie sa dai din nou atestat inainte de inceputul anului sau despre ce este vorba? Bafta!!!
Eu incerc sa vorbesc cu Sebastian, cred totusi ca depinde si de firea copilului- Victor a fost intotdeauna intelegator si sociabil-ceea ce nu pot spune despre Sebastian
.Vad ca pe zi ce trece ne intelegem din ce in ce mai mult cu el, mai cedeaza-zice "bine,bine" si renunta uneori la ideile lui supermane
.
Acum ne mai amuza cu o expresie- daca ii spunem ceva cu care nu este de acord zice "nu pot sa cred, spune-mi/spuneti-mi ca e o gluma" ![]()
Va pupam,imi fac bagajele-maine plecaaam!!!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania